Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

a konkretnie to polesie ? zakarpacie ?? nie-po -suwalsczyzna ?

to o niewielu rzeczach masz pojecie..

🤣

Niby Krakus a zachowanie jak by z Wąchocka.

A co masz do Polesia, Zakarpacia, Suwalszczyzny? Piękne krainy. 

No wiadomo człowiek ciągle się uczy a i tak głupi umrze. 

Opublikowano

Mogła na gola d*pę klej lać. Tylko co by z gównem zrobiła jak by na dwójkę naszło 🫢

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Jedna z tych blokujących tak się przykleiła że majtki zostały przyklejone do asfaltu

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

A jakby Solidarność czekała na zgodę komunistów, to co by z tego było? 

Okrągły stół tylko datę scenarzyści by zmienili

Opublikowano
19 minut temu, nie napisał(a):

"Blokowanie dróg, niezależnie od politycznych intencji, stwarza zagrożenie dla państwa i wszystkich użytkowników dróg" – podkreślił premier na platformie X, po czym dodał: "Wezwałem dziś odpowiednie służby do zdecydowanego reagowania i przeciwdziałania takim akcjom.

ha ha ha :D twój największy idol cię wydymał :D 

znowu reakcja nierządu dopiero pod naciskiem mediów i społeczeństwa

Zobaczymy co będziesz tu wrzeszczał na Tuska jak rolnicy wyjadą na drogi. Wydymał to cię Kaczyński i to nie raz. Jak chorągiewka jesteś raz tak raz tak. 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Strajki blokujące drogi i w ten sposób utrudniające życie innym powinny zostać zdelegalizowane.

a biegi uliczne i rajdy rowerowe :D 

Opublikowano

Ciekawe kto im płaci? Bo oni na pewno tego nie robią tak z siebie dla dobra nas wszystkich😅

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jesteś przeciwny pomaganiu chorym dzieciom?

skąd takie żałosny szantaż moralny? działa chyba tylko na lewactwo

państwo na szpitale nie ma, zabiegi są odwoływane, ale dla owsiaka miliony zawsze się znajdą

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

państwo na szpitale nie ma, zabiegi są odwoływane, ale dla owsiaka miliony zawsze się znajdą

Jedni na Owsiaka drudzy na lux veritatis.  Tak że wydane musi być. Czy z prawa czy z lewa. 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

drudzy na lux veritatis. 

Albo na jacht co pływając po morzach i oceanach sławił imię ..... ( do dziś nie wiem czyje)🤣

• Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, nie napisał(a):

skąd takie żałosny szantaż moralny? działa chyba tylko na lewactwo

Jak dla Rydza dawali dobrze było?

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Jedni na Owsiaka drudzy na lux veritatis.  Tak że wydane musi być. Czy z prawa czy z lewa. 

każda partia rozdaje dotacje różnym swoim ulubieńcom na różne działania

tusk rozdaje np. różnym organizacjom lewackim, nie podoba mi się to, ale wiem, że takie są "układy", (różne rozdawania pisu też mi się nie podobały)

a do kur..... dlaczego państwo rozdaje pieniądze na leczenia owsiakowi zamiast bezpośrednio szpitalom??

tak samo było z powodzią -  owsiak dostał kilkadziesiąt milionów na pomaganie a powodzianie nie dostali, dopiero pod naciskiem mediów, rząd zaczął wypłacać pieniądze, po dwóch miesiącach po powodzi

gdzie my żyjemy? w rosji?

Opublikowano
18 minut temu, nie napisał(a):

rząd zaczął wypłacać pieniądze, po dwóch miesiącach po powodzi

gdzie my żyjemy? w rosji?

Może na lokatę krótkoterminową złożyli ,zawsze to coś przyrosło.😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v