Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

gdzie ty na świece widział taki smród i brud jak u ciebie ..🤔

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Wszystko eligancko poskrinowane przed edytowaniem leży równiutko w archiwum. Pogrążaj się dalej😗

owiecki szczać wyprowadził 🤣...możesz pokazać moje lokaty i wyciągi z konta jakiej głupiej ....może łyknie haczyk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

lorowiok ...weź lepiej podskocz do kolegi i mu pomóż bo nie ogarnia śmieći pod bramą ...weźmiesz se porwane opony z pod bramy za robotę ..🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

synku kogo ty chcesz przestraszyć i czym ...ta damska rączka to se możesz wiesz co klepnac 🤣🤣🤣

Ja cię nie będę odwiedzał ale mogę czasem  list napisać a nawet paczuszkę wysłać. Pastę colodent- markową jako, że ty przyzwyczajony do luksusów😂 szare mydło i dżem truskawkowy, a i pilniczek do poznokci przemycę, będzie jak znalazł do piłowania krat🤫😂

20 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

weź lepiej podskocz do kolegi i mu pomóż bo nie ogarnia śmieći pod bramą

Jak ktoś coś zbiera to po to, żeby mieć, a nie, że nie ma kiedy posprzątać😂

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jesteś przeciwny pomaganiu chorym dzieciom?

oczywiście, bo potem jakoś dziwnym trafem te chore dzieci dorastają i obsiadają ławy poselskie jako te gołębie, niby lata, a jednak szczur co to tylko żre i sra

36 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Szybki jestem co?😁

współczucia partnerce/partnerowi czy tam zwierzakom, a nie wróć dla tych ostatnich lepiej 🤣

Opublikowano
27 minut temu, nie napisał(a):

minister publicznie wydaje polecenie sądom jak mają orzekać 

po-lszewizm w pełnej krasie

Nie kompromituj się od komisji do spraw tgz afery Rywina takie komisje były w sejmie bez względu na to kto rządził i kogo dotyczyły. Takie komisje robił pis i było dobrze. Teraz Trybunał Kucharki orzekł, że ta komisja jest niezgodna z konstytucją. Dlaczego nie zgodna, bo tak. Trybunał Kucharki powinien orzec, że rząd Tuska jest niezgodny z konstytucją a jedyny rząd jaki jest zgodny z konstytucją to dozgonne rządy Jarosława Polskę Zbaw.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Dziwne teorie Takeda

w tym kraju to żadna teoria nie jest dziwna, aby znaleźć wyznawców. Teraz się narażę ślunskim gołebiarzom, gołąb to latający szczur, szkodnik do tępięnia z luftbiksy 😜

ech zaraziłem się mundurowym wirusem @mirro, lekarza.. tfu felczera...:P

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Takeda napisał(a):

@mirro, lekarza.. tfu felczera...:P

Sie sam ratuj. 🤣

10 minut temu, Takeda napisał(a):

jako te gołębie, niby lata, a jednak szczur co to tylko żre i sra

A mój teść Śp. mówił że gołębie szczęście przynoszą i muszą być. Miał ich parę sztuk i po jego śmierci nie zakończyłem ich egzystencji. 

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Następny oszołom co myśli, że wina Tuska bo dzieciaki na ulice wylazły. Komendant główny z ministrem mają ich ganiać? I z Tuskiem jeszcze co? Kierowcy tylu ludzi zabijają i aż dziw bierze, że Tusk jeszcze nie siedzi. 

"Blokowanie dróg, niezależnie od politycznych intencji, stwarza zagrożenie dla państwa i wszystkich użytkowników dróg" – podkreślił premier na platformie X, po czym dodał: "Wezwałem dziś odpowiednie służby do zdecydowanego reagowania i przeciwdziałania takim akcjom.

ha ha ha :D twój największy idol cię wydymał :D 

znowu reakcja nierządu dopiero pod naciskiem mediów i społeczeństwa

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

znowu reakcja nierządu dopiero pod naciskiem mediów i społeczeństwa

No to czekamy na strajki rolników. Żeby się tylko nie zemściło, bo ludzi wali kto blokuje im przejazd.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

No to czekamy na strajki rolników. Żeby się tylko nie zemściło, bo ludzi wali kto blokuje im przejazd.

nie porównuj strajku do terroryzmu 

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

A co to gościa za kierownicą obchodzi? Będzie dochodzenie robił i o postulaty pytał? 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał(a):

Blokowanie drogi to blokowanie drogi, należy się pałowanie ...

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Te kilkoro dzieciaków na drodze to terroryści🤔

Dla niektórych ... Trzeba teraz pamiętać zabierać rozpuszczalnik jak się jedzie do Warszawy, żeby takiego "terrorystę" odkleić ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

"Blokowanie dróg, niezależnie od politycznych intencji, stwarza zagrożenie dla państwa i wszystkich użytkowników dróg" – podkreślił premier na platformie X, po czym dodał: "Wezwałem dziś odpowiednie służby do zdecydowanego reagowania i przeciwdziałania takim akcjom.

A to nie jest działalność artystyczna ???😁😄😁, bo :

Screenshot_20241202-190709.png

• Like 1
Opublikowano

Takich terrorystów to w sukę zebrać posadzić na 48h o wodzie i tyle. Raz drugi i im się odechce. A jak będą pyskować to przylać gumy aż się basior zrobi. 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Trzeba teraz pamiętać zabierać rozpuszczalnik jak się jedzie do Warszawy, żeby takiego "terrorystę" odkleić ;)

Yyyyyy to może lepiej palnik na propan? Jak się dupsko podgrzeje, to sam odskoczy🤣

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

A co to gościa za kierownicą obchodzi? Będzie dochodzenie robił i o postulaty pytał? 

niech sobie myśli co chce 

chodzi o przestrzeganie prawa i norm społecznych, o działanie instytucji i służb

jeśli chcą strajkować niech robią to legalnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v