Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt faktem, ze jeśli chodzi o bobry i powodzie to ich praca raczej im sprzyja niż zapobiega. Więc nie rozumiem do końca tego nabijania się z Tuska, że o tym powiedział. Chyba każdy kto rozumie jak żyje bóbr to rozumie.

7 godzin temu, nie napisał(a):

S. Żerko
W konkursie na najbardziej wkurwiającą Polaków postać prowadzi zdecydowanie Pan prezydent 
@ZelenskyyUa. Wśród komentarzy dominują głosy, że ma sp***dalać.

Ustalmy może jedno, dla Polski i Polaków: Pan prezydent Ukrainy jest niewdzięcznym antypolskim sk***ysynem.

Przydałaby się jakaś inicjatywa społeczna, mająca na celu doprowadzenie do odebrania Zelenskiemu Orderu Orła Białego.

wytrwale pracują na taką opinię

----------------------------------

doskonałe podsumowanie po-łgłówków

Coś ty serio? A zapomniałeś już jak Dudeł i Morawietzky jeździli do niego i po rękach go całowali i krzyczeli, ze Tusk jeszcze nie był a oni już tak. I pokłon oddali i nawet Kaczorka zawieźli. Przecież Andrzej to był najlepszy przyjaciel. I co kolejna próba wstawania z kolan pisu skończyła się fiaskiem. Tak jak przeproszenie Izraela wtedy pis też wstawał z kolan. Jak tam jako Polska pod rządami pisu wstaliśmy w końcu z tych kolan? Bo jakoś pis nawet w opozycji przestał o tym móić.

Opublikowano (edytowane)

Bo tak jest jedna ręka czyni znak krzyża a druga albo zaciska się w pięść albo zagrabia nie swoje. Przykład masz z Ziemcem jak na dłoni. Z jednej strony brał udział w kampanii hejtu i nienawiści szczując kłamliwymi hasłami a teraz się modli by to co kiedyś robił innym jego nie dotknęło. Kiedyś mówili na takich faryzeusze.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ostatnio jak oszołomstwo księdza od salcesonu broniło to mówili, że on nie może kraść bo się modli. A może to i praktyczne od razu kradnąc mają rozgrzeszenie przynajmniej tak uważają bo się modlą

Opublikowano
12 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie próbuj tego ogarnąć rozumem....

Tu inne zmysły potrzebne ..😆

Raczej dobry lekarz i masa psychotropów.

9 godzin temu, nie napisał(a):

S. Żerko
W konkursie na najbardziej wkurwiającą Polaków postać prowadzi zdecydowanie Pan prezydent 
@ZelenskyyUa. Wśród komentarzy dominują głosy, że ma sp***dalać.

Ustalmy może jedno, dla Polski i Polaków: Pan prezydent Ukrainy jest niewdzięcznym antypolskim sk***ysynem.

Przydałaby się jakaś inicjatywa społeczna, mająca na celu doprowadzenie do odebrania Zelenskiemu Orderu Orła Białego.

wytrwale pracują na taką opinię

----------------------------------

Zawsze pisałem że to niewdzięczna i pazerna swołocz to się niektórzy oburzali. Głupie społeczeństwo banderowcom gotowe było d*pę miodem smarować to niech teraz zobaczą z jakim draństwem maja do czynienia. UPAina jest nam wroga i trzeba ten fakt w końcu zaakceptować i się z nimi nie certolić. 

Opublikowano

Niczego nie dopowiadam. To Ty mnie oceniłeś, nie zapoznając się z tym, do czego się odnosisz. Utwierdzając mnie w przekonaniu, że żeby być ulmanem, wcale nie trzeba być w wièkszości. To wszystko, mój Drogi😂

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna.  Ale afera .

Nie podniesie się po takich przewinieniach. 

Sam dziennikarz powinien dostać wysokie stanowisko w służbach wywiadu 🤣

Toż to kpina a nie artykuł.

A sama sprawa wagi co najmniej by się oparła o parlament europejski. Ominąć próg zwalniający i zakleić gwiazdki 🤣🤣🤣

Może chciał zostawić tylko osiem gwiazdek? 🤭

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Popraw się ,jest nowszy materiał o pirackiej jeździe Macierewicza.

Mogli by nakręcić paradokument "Szybcy , wściekli PIS" , bo ogólnie przyjęła się formuła wizualizacji spektakularnych akcji pokazowych np z udziałem P. Szopy.😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

O kurna.  Ale afera .

Nie podniesie się po takich przewinieniach. 

Sam dziennikarz powinien dostać wysokie stanowisko w służbach wywiadu 🤣

Toż to kpina a nie artykuł.

A sama sprawa wagi co najmniej by się oparła o parlament europejski. Ominąć próg zwalniający i zakleić gwiazdki 🤣🤣🤣

Może chciał zostawić tylko osiem gwiazdek? 🤭

No nie wiem , no nie powinien tak lekceważyć przepisow.

Opublikowano (edytowane)

Szybcy i wściekli z pis to raczej Duda i jego jazda po rowach beemką Szydło z audica na drzewie. Prywatnie też miała kolizję. No i Antoś wpadł w auta stojące na światłach niczym w Hollywodzkim filmie akcji. Zadatki to oni mają na taki film jak mało która ekipa. Na koniec mogli by dać jakiś numer z samolotem lądującym do góry kołami.

W pisie widać wyznają zasadę albo grubo albo wcale.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v