Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, mirro napisał:

A jak mianują nam kobitę żołnierza na generała/ To przecież będzie Pani Generał a nie Generałka. Chyba że ktoś powie "generałowa", ale to mogłoby zaboleć. 

Generagina 😃🤭

Opublikowano

W Dniu Polaków Ratujących Żydów radio TOK FM rozmawia z Grabowskim o szmalcownikach, to tak jakby  w Dniu Pamięci o Ofiarach Holocaustu publikować materiał o Żydach, współpracujących z nazistami.

"Ojciec nigdy nie bał się Niemców tak, jak bał się Polaków".

Bał się Polaków, Niemców się nie bał, a wydał go żydowski kolaborant i szmalcownik, ale o tym sprzedajny padalec nie wspomni. 🤮

Opublikowano
24 minuty temu, racyl napisał:

Będziesz k**wa się śmiał jak robi się gorzej niż za PIS

Jedna rzecz mnie zastanawia, Ty taki stary komentator polityki od lat i jak mogłeś dać się tak w ciula zrobić? czego się spodziewałeś?  :P

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Odesłania starych dziadyg na wczasy polityczne...

No właśnie, na złość mamie odmrożę sobie uszy, kruk krukowi oka nie wydziobie, tylko zwykłych ludzi puszczą z torbami takim myśleniem i wyborem.

Opublikowano (edytowane)

Bardzo szybko zatęsknią za tamtymi, tak jak mówiłem 15 października że wieś wyjdzie na drogi szybciej niż myśli i się sprawdziło i sprawdzi się i to. A to dopiero początek.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

wieś wyjdzie na drogi szybciej niż myśli i się sprawdziło i sprawdzi się i to.

Wieś wyszła bo zaczęła odczuwać skutki rządów PiSuaru jakbyś nie wiedział xD Wychodzą skutki łatania problemów dotacjami i dotacyjkami zamiast zajmowania się nimi na prawdę ... A za PiSuarem nigdy mi się nie zatęskni ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Baju baju będziesz w raju, ci wszystko wiedzieli przed wyborami co trzeba było zrobić natychmiast i co teraz zapomnieli? 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Wieś wyszła bo zaczęła odczuwać skutki rządów PiSuaru jakbyś nie wiedział xD 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Baju baju będziesz w raju, ci wszystko wiedzieli przed wyborami co trzeba było zrobić natychmiast i co teraz zapomnieli? 

Ty i Ryszard jakoś nie możecie się pogodzić z porażką PiSuaru, ponad 3 miesiące a wy nadal w żałobie po pogrzebie xD Oni was dymali w 4 litery a wy aby po wazelinę lataliście xD 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał:

Paliwo po 8 zeta

Gdzie masz tak drogo, u mnie 6,60 ...

1 minutę temu, galan99 napisał:

pszenica tona po 500 zł

Pszenżyto końcówkę po 640 netto sprzedawałem niedawno ... To pszenica tańsza od pszenżyta ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v