Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

A protestującym aby tego uniknąć. Jeżeli teraz zaś idzie przekaz że to bardziej związkowcy niż rolnicy, to widocznie rządzącym nie do końca zależy żeby ich szczególnie piętnować. Inna sprawa że Solidarność nie jest w stanie zablokować  wszelkich ważnych węzłów i dróg zaś rolnicy tak. Wypędzenie zaś rolników z Warszawy tak sie może skończyć.

rząd jeszcze chyba nie ogarnął, że taki scenariusz jak w Warszawie może doprowadzić do eskalacji konfliktu, scenariusz znany z Francji może być przy tym małe piwo

Opublikowano
42 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

No , i przez niego musiałem odejść z forum , kawał ....

Przestan pierdzielic glupoty bo to naprawde dziecinada .

Jesli nie akceptujesz ze ktos ma inne poglady to sie nie udzielaj w polityce .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

rząd jeszcze chyba nie ogarnął, że taki scenariusz jak w Warszawie może doprowadzić do eskalacji konfliktu

Nikt nie chce eskalacji a na pewno mieszkańcy Warszawy. Z nimi też muszą się liczyć.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Nikt nie chce eskalacji a na pewno mieszkańcy Warszawy. Z nimi też muszą się liczyć.

dziś nic się nie ukryje, a działania policji naświetlają sami mieszkańcy Warszawy jako podżeganie do zamieszek

to nie te czasy, że wszyscy korzystali wyłącznie  z rządowej telewizji

a dla emerytów dziś poza ceną, bo emerytury niskie, drugim czynnikiem decyzyjnym jest zdrowie, a tu fala informacyjna juz przeszła, że ukraińskie produkty moga byc niezdrowe, widzę, że lusdzie w marketach kody sprawdzają, więc coś jest na rzeczy

na wschodzie Polski biedronka na przykład nie ma prawie ukraińskich produktów, nawet cukierków roschen nie widzę

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, mirro napisał:

Łooooooo @Ulman dorobiłeś się widać osobistego wroga.:lol:

może i wróg ale swój😆

8 minut temu, tracker napisał:

Na końcu policjant rzuca w rolników uśmiechniętą kostką

10:08

Donaldinho na prezydenta ... głosujmy na Go.

Co to za szczerbaty koczkodan?  Jakaś sierota po TVPis?

Skąd wiadomo że rzucał kostką? W którym miejscu to widzisz? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Jak na razie czytając trochę portali itd. to można wyczytać, że udało się zdyskredytować solidarność, ale to szczerze powiedziawszy mało smuci. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
23 minuty temu, tracker napisał:

Jakby rolnicy przyszli z niemieckimi flagami to nikt by jej na ziemię nie rzucał:)

Zaiste bujna wyobraźnia 😆Skąd ci się biorą takie psychozy? A  może jakby przyszli z upaińskimi to zestrzeliłby ich ruski dron a jak z angielskimi to by szli pod prąd? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

A dlaczego ty nie bronisz tych co wtedy strajkowali tylko tak ich nazywasz ?? Co, jednym wolno strajkować a innym nie ?? Każdy ma prawo do strajku, a jeżeli nie potrafi się zachować i robi chlew to wtedy do akcji wkracza policja. .. no i oczywiście wtedy nie było prowokatorów ze służb, a teraz już byli xD

Walczenie o prawa do aborcji i jakiś odchyleń seksualnych mam bronic, toż to gorsze jak u zwierząt bo zwierzęta nie zabijają swoich młodych, i choć rozumu nie mają to samce z samcami i samice z samicami nie kopulują, a człowiek ma rozum i głupszy od zwierząt, albo dewastacji kościołów, bo krytykuje zwyrodniałe zachowania, ty śmiejesz się z popierających PiS, ale ty w porównaniu z nimi to jesteś fanatyk PO jakby nasrali i powiedzieli że to czekolada to byś dał się pociąć że to jest czekolada.    🙆‍♂️

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
38 minut temu, Desperado napisał:

, ty śmiejesz się z popierających PiS, ale ty w porównaniu z nimi to jesteś fanatyk PO jakby nasrali i powiedzieli że to czekolada to byś dał się pociąć że to jest czekolada.    🙆‍♂️

Idealny przykład jak PiS komuś nasrał do talerza a ten wcina jak czekoladę xD

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

W kwestii formalnej...

Niektóre zabijają....nawet zjadają...

dawaj przykłady 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Zwierzęta też często eliminują słabsze osobniki ze stada gdy uważają je za bezużyteczne ...

ty też daj przykłady 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v