Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Sławek dobrze prawisz 

Stare lumple płacą opłate śladową a eko złomy nic 

Do zrobienia 

A rcw to nie wypali już 

Nie dajom łatwych pieniędzy

Trzeba będzie zadzwonić żeby jeszcze z łódkę węglanu przywieźli 

2 minuty temu, radekz200 napisał:

@Łolek reaguj !‼️

Kobieta to we filmach

"Moja kobieta"

A co to przedmiot?

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Panie Marku,w Pana jak że dojrzałym wieku podpowiadamy ostrożność że słodkościami....🤭

Dostałem i rozpuszczalnik 

IMG_20241013_092350.jpg

35 minut temu, Karol6130 napisał:

A u mnie przyjechało 500l 

Już 300 rozlane

Babsko tylko czekało jak odejdę z pola widzenia, i do pełna se wlała

Karol przestań i ty ,zachowuj się jak na ,,menczyzne,, przystało 

37 minut temu, Buszmen11 napisał:

Co to jest 1000h na takiego agronoma oporowca jak on. Szkoda że go nie ma, może by doradził czy już mocznik pod qq dać na ściernie zamiast wapna🤔

Się rozpadało, pizga, wieje...

U mnie też od 15 minut pada bo wiać to wiało już wcześniej 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Na emeryture odchodzisz? A gdzie zegarek?

Ciekawe czy w oświadczeniu majątkowym też zapomniał willę wpisać 🤔

38 minut temu, Karol6130 napisał:

Już 300 rozlane

Wprowadź Zofii opłatę antysmogową

Miałem z rana przed kościołem jechać na grzybki, ale tak pizga, że się odechciało.

Po kościole deszcz.

Trzeba trochę schaby rozłożyć 

Cały tydzień ostry arbajt

Opublikowano
56 minut temu, Karol6130 napisał:

Już 300 rozlane

Chcą Ci po 500 przywozić co tydzień? Ostatnio dwa razy po tysiąc mi dowoził w ciągu tygodnia, myślę czy drugi zbiornik postawić🤔 jak jest akcja to nie czas się martwić czy jutro jeszcze coś będzie można zatankować gdyby nie zdążył dowieźć

Opublikowano
45 minut temu, Karol6130 napisał:

I kolega z af skomentował 

https://youtu.be/nEI7e89XKaM?si=vQEQuG9ukI8_4yK-

Wtedy jest tanio 

Typowy Janusz biznesu. Trzyma firme dla ludzi i kosi więcej jak konkurencja. Jaki dumny🤣🤣🤣

7 minut temu, wojtal24 napisał:

pomyliłeś forum tu ludzie pole orzą krowy doją a nie maratony biegają

Tu całodobowo-oporowo. Po nocach kulki kręcą i kukurydze koszą a nie jakieś maratony, święta, wakacje. Tfu, a idź mi stąd.

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

O zoofilię go nie podejrzewam 

A są tacy, którzy tak?

Bo ja bardziej w deseń, że gdyby owe jałóweczki, a i owieczki majtki nosiły, to do dziś nagiej pisi by nie widział. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

To niemożliwe raczej...

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Wiele jest od nas niezależnych i musi się w nich uczestniczyć.. 

akurat tych z dziedziny relacji damsko męskich da sie uniknąć 

Opublikowano
8 minut temu, bezbarwny napisał:

A są tacy, którzy tak?

Bo ja bardziej w deseń, że gdyby owe jałóweczki, a i owieczki majtki nosiły, to do dziś nagiej pisi by nie widział. 

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

akurat tych z dziedziny relacji damsko męskich da sie uniknąć 

Nie wszystkich. Nawet jeśli będziesz się mocno pilnował, to zawsze coś może zaskoczyć i z reguły tak się w końcu stanie. Sam chyba doświadczyłeś?

Opublikowano
10 godzin temu, slawek74 napisał:

ty nawet pomarzyć nie możesz a ja jestem cierpliwy a jak to Pudzian powiedział 🤔 : cierpliwy to i kamień ugotuje 😉

a jak bym jeszcze jaką ,,deskę ,, dostał 🤔🤭

Wariatom nie wolno dawać niebezpiecznych narzędzi 🤣

W deszczomierzu 17mm jest od początku miesiąca. Wczoraj pyrki zakończenie sezonu🤣 

IMG_20241012_140246.jpg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Qwazi napisał:

Sam chyba doświadczyłeś?

czego?

21 minut temu, Qwazi napisał:

Nawet jeśli będziesz się mocno pilnował, to zawsze coś może zaskoczyć i z reguły tak się w końcu stanie.

ja tylko czasem prowokuję i co najwyżej robię nadzieję na bliższe relacje ale ostatecznie zazwyczaj do niczego nie dochodzi bo się wycofuję z czegoś co mnie przerasta i do czego sie nie nadaję , nawet fajne milfy jakie mam w robocie przestały mnie kręcić choć jedna rozwódka mnie nagabywała jak byliśmy sami nocą w pracy

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

I kolega z af skomentował 

https://youtu.be/nEI7e89XKaM?si=vQEQuG9ukI8_4yK-

Wtedy jest tanio 

który ?gdzie ? 

i kto to ten damian jurzysta ? jakiś lovelas co laski do dupcenia se co sezon zmienia ?

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v