Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Buszmen11 napisał:

Uroki własnego interesu. Jakbyś miał 10k kary umownej zapłacić to byś inaczej myślał

Kurna, ale dyskusja była o etacie, a Ty piszesz o DG, przecież to inna para kaloszy.

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ja się nie tłumacze, tylko tak mnie wkurwiła 

Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ta podobnie,takie wąchania nastrojów w ciągu jednego tygodnia że nikt by tego nie wytrzymał 

To się nazywa syndrom niedopchnięcia, każda kobieta go ma🤭

Opublikowano
6 godzin temu, soltys48 napisał:

Tak. A jego ojciec swoją ziemię miesiąc temu sprzedał.

Woziłem z nim kukurydzę do Dominika w niedzielę to się chwalił 

To będzie miał z czego dzierżawę płacić 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

A ja mam zostawić całe gospodarstwo i iść do klitki 35m2 na 60arowej działce , to po ch*j całe życie zapierdalam 

No to nie idź. Pracuje kobita gdzieś?

Ewentualnie jak masz blisko miasto to możesz mieszkać w mieście i dojeżdżać na gospodarstwo.

Opublikowano
7 godzin temu, szwagier24 napisał:

Doradz , mam kilka ramek z miodem warto je wirować czy w dół ula na pożytek przełożyć?

Ja włożyłem pod spód, będę trzymał aż nie wyczyszczą a ubywa z nich... Gniazda po ponad 10kg ważą więc karmienie będzie super ekonomiczne.

Opublikowano
7 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Już się nie męczymy 

Nie , już jej nie zaufam

Było słuchać kolegów z forum, to byś ponownie w to nie wchodził..... 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

...tiaaaa, dzień....środek nocy jee...🤷 

🥱🙋🥱

Może ktoś na bezsenność choruje.  

Opublikowano
7 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Kobieta nie chce na wieś i  pieprzy mi głupoty że musi mieć spokój itd i o braku mieszkania tyko dla nas , to  mówię wynajmiemy na razie coś i stawiamy dom ,to gada że ma gdzie mieszkać , dziecko nie bo ona nie ma co mu dać , kuźwa i weź tu zrozum 🤦 a wy mi tu wmawiacie że to moja wina bo mi ktoś coś kazał 

Bo to jest Twoja wina. 

7 godzin temu, MonteChristo napisał:

Nie ciebie pierwszego i nie ostatni raz, moja była byłem z nią 3 lata chciała do miasta poszła do warszawy posiedziała rok, wróciła i się w tym roku chajtnęła i mieszka na jeszcze większym zadupiu niż ja

I tu tak będzie. Miałem kiedyś fajną koleżanke, naprawde ładna dziewczyna, podobała mi się bardzo ale za wysokie progi, gdzie tam facet ze wsi dla takiej laski. Przebierała księżniczka wśród adoratorów, a ma teraz takiego rasowego wiochmena małorolnego wyglądającego jak bandziorek z Chłopaków do wzięcia 🤣🤣🤣

7 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Ja też kiedyś przejrzałem, tylko trochę za późno, bo po zaobrączkowaniu ...

Bobek to ty stanu wolnego?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Bobek to ty stanu wolnego?

W papierach tak, życiowo nie, po prostu na pewnym początkowym etapie życia popełniem błąd wyboru partnerki ale to naprawiłem i znalazłem kogoś odpowiedniego ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

A ile masz lat?

Wolę to zostawić w tajemnicy ;) A czy z odzysku, trochę teraz inne czasy, to nie 200 czy 300 lat temu męczyli się ze sobą bo tak Kościół każe ...

Opublikowano (edytowane)

A ja wiem czy bliżej czy dalej ;) Niektórzy żyją 50 lat inni 90 ;) Ostatnio wśród osób które znam i kojarzę 2 pogrzeby, jeden 50-kilka lat a drugi ponad 90 ...

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Tego nie napisałem i tak nie myślę. Już Ci kiedyś pisałem, co myślę. Nie będę powielał 

Kobieta nie chce na wieś i  pieprzy mi głupoty że musi mieć spokój itd i o braku mieszkania tyko dla nas , to  mówię wynajmiemy na razie coś i stawiamy dom ,to gada że ma gdzie mieszkać , dziecko nie bo ona nie ma co mu dać , kuźwa i weź tu zrozum 🤦 a wy mi tu wmawiacie że to moja wina bo mi ktoś coś kazał 

już Ci tu pisałem i napisze jeszcze raz znajdź sobie normalna kobietę wiem że to może nie jest łatwe

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

już Ci tu pisałem i napisze jeszcze raz znajdź sobie normalna kobietę wiem że to może nie jest łatwe

A to istnieją normalne ?? xD Wystarczy niech jej cele życiowe będą podobne jak niezdecydowanego rolnika :) 

• Like 1
Opublikowano

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Nie ciebie pierwszego i nie ostatni raz, moja była byłem z nią 3 lata chciała do miasta poszła do warszawy posiedziała rok, wróciła i się w tym roku chajtnęła i mieszka na jeszcze większym zadupiu niż ja

Ta podobnie,takie wąchania nastrojów w ciągu jednego tygodnia że nikt by tego nie wytrzymał 

a wiesz co oznaczają duże wahania nastroju u kobiety ? to syndrom nie dopchnięcia

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

tak na pstryknięcie palcami, to jest trudne jak chera i czasami można zostać samym jak się będzie tak szukać bez końca 

• Like 2
Opublikowano

2 minuty temu, Agrest napisał:

Powiedz jej niech przed poczęciem weźmie kredyt i wpłaci na książeczkę. Po narodzinach będzie miała co dać. 

Ty będziesz kryty nim skutecznie pokryjesz, kredyt jej

Najlepiej to niech się weźmie za robotę, bo przez kilka lat jak byliśmy razem nawet żaden etat jej nie pasował, większość w domu przesiedziała 

chłopie i Ty teraz to piszesz wzioles Panią to rób na nią szkoda Twojego zdrowia i majątku na na nią

Opublikowano
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wolę to zostawić w tajemnicy ;) A czy z odzysku, trochę teraz inne czasy, to nie 200 czy 300 lat temu męczyli się ze sobą bo tak Kościół każe ...

Też tak uważam że na uj te śluby 💒.  Jak ktoś dobrze się dobierze . Ale cóż niektórzy jeszcze podtrzymują te tradycje . Wcześniej to nikt nie mieszkał razem bo kościół nie kazał. I można było się nadziać na jakiegoś człeka nie do życia.

I potem się męczyć całe życie

Opublikowano
7 godzin temu, Desperado napisał:

Jednym słowem, wpędziła Ciebie tylko w lata. 🙆‍♂️

Tak 

7 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Ja też kiedyś przejrzałem, tylko trochę za późno, bo po zaobrączkowaniu ...

Bywa i tak 

7 godzin temu, Desperado napisał:

Może choć ładna była?

Dla mnie tak

3 godziny temu, Baks00 napisał:

Hej że hej🙋

Śniadanie i można startować 

IMG20240905034042.jpg

Smacznego 

Opublikowano

Kurna, nie widzę zamówień na koth.

Może kto poleci kontakt do jakiego Wietnamczyka? 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v