Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Mi nie podchodzi, szczupaczek jakiś to już pasuje. Tak samo jak te karpie, co ludzie w tym błocie widzą...

Ja za rybami nie przepadam,mogą dla mnie nie istnieć.

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Czym papryke opryskać od robactwa? Nie wiem co tam siedzi, ale na mszyce środek nie działa 

Coragen z ziemniaków zrobi robotę?

Ty to dobry badylarz się się tera zrobiłeś 😛

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Czym papryke opryskać od robactwa? Nie wiem co tam siedzi, ale na mszyce środek nie działa 

Coragen z ziemniaków zrobi robotę?

Ja pryskam deltametryną pomidory kapustę itp, i w tym roku nawet switchem pomidory ch*j z tym, że pryskane, niech będzie, a ir się mamuśka narobi i wszystko później wy***rdoli bo pognije

Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

kurła zaszalałeś chłopie 😛

pokaż co tam z tyłu ciągasz i czy nie chcesz czego kupić?

2,1 krone starowinka. Na moje ogródki teraz wystarczy. Zdechnie śmiercią naturalną, wtedy będę szukał. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał:

no gdzie piwo w pracy ludzie usiądź wieczorem do meczu z przyjemnością ale nie w pracy o tragedie dużo nie trzeba

A jak ktoś meczu nie ogląda 🤔

Objazd zrobiony, młyn zaliczony, sklep pszczelarski też, kurła muszę coś w zimie urzeźbić bo tysiąc za taką pierdołę jak na wystawie nie dam... Teraz pora złapać za widły.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał:

no gdzie piwo w pracy ludzie usiądź wieczorem do meczu z przyjemnością ale nie w pracy o tragedie dużo nie trzeba

No rzeczywiście po jednym piwie tragedia będzie 🤭

Jak to w wojsku mówili alkohol jest dla mądrych ludzi a dla Baranów kwaśne mleko

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Mi nie podchodzi, szczupaczek jakiś to już pasuje. Tak samo jak te karpie, co ludzie w tym błocie widzą...

Muszę trochę zacząć znów. 

Z rzeczki to nie wstyd na żołądek wrzucić .

Do Norwegii jeszcze daleko, by zamrażarkę uzupełnić. 

Opublikowano
10 minut temu, marulekk napisał:

No rzeczywiście po jednym piwie tragedia będzie 🤭

Jak to w wojsku mówili alkohol jest dla mądrych ludzi a dla Baranów kwaśne mleko

Nie pokazuj bo to memelstwo się takie porobiło, że zaraz alkoholika i zabójcę z Ciebie zrobią. 

Sam smaku nie zna i drugiemu nie da.

Na zdrowie 👍

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Biere, zwłaszcza teraz jak będzie dobrze zarabiać 

Bez tej gospodarki bo po co mnie ona

Widać baba ze wsi od dojenia krów mogła pójść do parlamentu 

Do tego całkiem sensownie się wypowiada 

A elita dalej nos zadarty i uważa że się im należy 

Albo że się zna 😎

2 godziny temu, marulekk napisał:

To prawda 15 czerwiec to magiczna data na torfowiskach 😁

17184340237534639443929714881962.jpg

Perełka 👍🤠

49 minut temu, gregor1284 napisał:

To do jedzenia się nie nadaje. Jak klen 

Gdzie te amury łowicie chłopaki ?🤔

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Bananek napisał:

To podobnie jak u mnie. Maszyna zrobiona w całości przez mojego 73-letniego ojca. Z tydzień temu ulepił. 

IMG_20240614_111905.jpg

ja na prąd nie chcę energochłonnych urządzeń po tym jak rachunki z 230zł podskoczyły na ponad 400 , trochę za graty sie zabrałem w obejściu , bojler zmieniłem z 150 na 50l , trajzega tez jednofazowa co by na tańszej taryfie ciąć 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
konteno napisał:

4 godziny temu, Bananek napisał:

To podobnie jak u mnie. Maszyna zrobiona w całości przez mojego 73-letniego ojca. Z tydzień temu ulepił. 

ja na prąd nie chcę energochłonnych urządzeń po tym jak rachunki z 230zł podskoczyły na ponad 400 , trochę za graty sie zabrałem w obejściu , bojler zmieniłem z 150 na 50l , trajzega tez jednofazowa co by na tańszej taryfie ciąć 

a co mi za różnica jak ja z słońcu rąbię. PV produkuje i na bieżąco zjadam

Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

I jak wrażenia?

wziąłem mniejszą niż moje drewniane , jest różnica bo problemów z osadzeniem nie ma i luz po rozeschnięciu się nie robi jak w tamtych , to gdzieś w jednej drewiany trzonek pod obuchem sie ściera ,a to po moczeniu i schnięciu się wykrzywiał , ogólnie zawsze coś było nie tak 

Opublikowano
Michal2399 napisał:

Kasę z ludźi ściągają i pchają swoim rodzinom. Znam też kilku alkoholików i takiego co dzieciaka zrobił nastolatce i dalej jest księdzem tylko w innej parafi

Ksiądz to też czlowiek

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Pomidor idzie jak burza, na razie chorób brak, papryka też fajna, ale jak zawsze to robactwo. 

Oprysk z drożdży może pomóc, t9 lekarstwo na wszystko 

50 minut temu, pedro2 napisał:

Nie pokazuj bo to memelstwo się takie porobiło, że zaraz alkoholika i zabójcę z Ciebie zrobią. 

Sam smaku nie zna i drugiemu nie da.

Na zdrowie 👍

Pozaszywac was pijaki pi....e 😁

45 minut temu, GRZES1545 napisał:

Albo że się zna 😎

Perełka 👍🤠

Gdzie te amury łowicie chłopaki ?🤔

Przy śluzie na Solinie 

Braliśta karty w tym referendum?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, HF86 napisał:

Prognozuję że te łąki dadzą w tym roku najlepszy efekt ekonomiczny 😁

Moja na piachu ta po prawo

Ta na dole trochę na dołku bardziej 

IMG_20240613_132147.jpg

IMG_20240615_121118.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

To mu dobrze wychodzi akurat

Ty nie przesadzasz aby  🤔 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Strzela czasem z ucha 🤔

17184490636848095350533553567265.jpg

Nie słuchaj go , musiałem zareagować np z jacusiem , to taka jakby interwencja poselska 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, radekz200 napisał:

który ma tam blisko do białowieży? 😂

IMG_5556.jpeg

Zapytaj tych kretynów co posłuchali Tuska i zignorowali referendum, problem z nimi to się dopiero zacznie.

Edytowane przez Desperado
  • Like 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v