Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6465 napisał:

Jakoś niedawno miałeś a tu już znów urodziny 🙆 Wszystkiego dobrego. I żebyś się tak szybko nie starzał bo mnie jeszcze dogonisz.  Ty zarznąlłeś motor w brawo? Dużo naprawa kosztowała?

ja dwa razy do roku obchodzę. 😉 zerżnąłem. 5000 z nowym olejem.

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

To co Ty chcesz mnie rocznikami dogonić  i prędzej na emeryturę ? ,tak nie można  . Dla emeryta największym zagrożeniem jest  konkurencja .   Noto w zdrowiu do setki ,a drugą dla przyjemności przeżyj , bo ty abstynent zdaje się . ,

Opublikowano

sto lat.....ciezkich robot 😂🤣

1 godzinę temu, witejus napisał:

To chyba o innym dziadu piszesz

o tym samym..dziennikarze juz dawno to sprawdzili.. to fejk z tym maybachem.. 

jest wystarczajaco duzo prawdziwych zarzutow dla ojca biznesmena-nie trzeba nic wymyslac..

Opublikowano
31 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Na 2 , wiem że do takiej przeróbki musi być na 4 , zresztą tego nie chce przerabiać bo za mały 

No przecież mój gabarytowo jest taki sam. Różnica polega na wysokości burt, innym adapterze, ilości łańcuchów, innej tylnej osi i tylne koła to 11"...

No i se grad sypnął...

Opublikowano
39 minut temu, Bananek napisał:

a tak się jakoś złożyło

a dziękować

To to wszystkiego najlepszego stary byku

34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chałupę masz odpierdoloną 👍😊

To nie mój dom 

28 minut temu, Baks00 napisał:

🤔

Zainteresowany?

Stan naprawdę super. Oryginalne walki wom w komplecie,nożyki jak nowe, kondycjoner w stanie idealnym. Plandeką posiada kilka pezetarć-nie dziur

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Bananek napisał:

No to spory wydatek.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

juzw zwiazku radzieckim takametode stosowali. na 1 i 9 maja najblizsze terminy.. 

pare dni wczesniej rozplylali  z samolotow na przedmiesciach moskwy,tam padalo a w miescie bylo slonce na defilady..

45 minut temu, gregor1284 napisał:

Np. Defraudacja środków na ratowanie stoczni?

nie tylko.. 

kto wie ze byl agentem niemieckiego wywiadu.albo na pare lat zniknal z kobieta ?? 

lata jego pobytu w rfn wskazuja ze mogl byc podwojnym agentem.

nadajniki na uralu to juz drobnostka.

40 minut temu, witejus napisał:

Pewnie dziennikarze z G..a Wybiórczego, bardzo wiarygodna gazeta

z faktu..to juz tyle razy bylo wyjasniane..

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

Chłopaki miododajne tu urosną , @Agrest ?

inbound8902727527718824169.jpg

chwasty na pewno... w deszcz uprawa to chwasty górą 🤭

soltys48 napisał:

34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:   Chałupę masz odpierdoloną 👍😊 To nie mój dom 

mów że Twój albo babcia ma Ci przepisać 😉😁

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jaka pyrka, wstyd u nas tak zimnioka nazywać, do Pyrlandii setki kilometrów...

Ale w pyrlandii normalnym nazywają sadzenie pyry jeszcze w marcu bez okrycia. U mnie ziemniaki jeszcze kiełkują sobie 😁

Opublikowano
Przed chwilą, Popier96 napisał:

Ale w pyrlandii normalnym nazywają sadzenie pyry jeszcze w marcu bez okrycia. U mnie ziemniaki jeszcze kiełkują sobie 😁

Ja już dawno posadził. Jak te ciepła były, podkiełkowane, przykryta niewielka część. Teraz to by tylko to musiał przesuszać co chwilę, o ile w końcu się wypogodzi i bardziej nie doleje, w co wątpię bo praktycznie codziennie coś pada. Kukurydzy może posieję coś za 2 lata jak dożyję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v