Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3:1 👏👏

Mogli z 10 dopier**lić łamagom

Naszym to powinny co najmniej 3 bramki obok siebie dać to by może szanse wyrównali...

Lewar nawet się spocił 🙆 

Rozwiązać to w cholerę. 

Taniej będzie i bez wstydu

• Haha 3
Opublikowano
marulekk napisał:

Ostatnia przyczepa siana załadowana, teraz szybko  na POdwórek zajechać  i PObiec POoglądać mecz Polski, jak wynik będzie POmyślny to PO meczu POrozładowywać w stodole bele 

7 minut temu, Bananek napisał:

A może szerszenie. Albo węższenie. 

Tam mogą być wężowniki

Ryśka kto widział czy jeszcze młoci ten hektar jęczmienia 🤭

i jak 🤔🤭🤣🤣🤦

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, pedro2 napisał:

3:1 👏👏

Mogli z 10 dopier**lić łamagom

Naszym to powinny co najmniej 3 bramki obok siebie dać to by może szanse wyrównali...

Lewar nawet się spocił 🙆 

Rozwiązać to w cholerę. 

Taniej będzie i bez wstydu

Panie coś ty takiego nerwa złapał.🤣🤣 Było do przewidzenia choć lubię popatrzeć z nadzieją że będzie inaczej🙂

12 minut temu, malaczarna napisał:

Luksusowo. Z chęcią bym moja posłała u nas zajęcia w Goku w wakacje są ale 11-15 to nie mogę swojej wozić 

U nas przedszkole od 8 do 13. Choć dzieci można przywozić o 7 i mogą przebywać do 16.  Tylko trzeba zadeklarować czy będzie zostawać. I opata za dodatkowy podwieczorek ale to grosze chyba 2zł za dzień.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 godzinę temu, Popier96 napisał:

Od rolnika, nadwyżka. Dlatego taka cena. Ale zaprawione verimarkiem więc powinno być ok. Zresztą za tą cenę to co urośnie to będzie. Wyjebane. + Okolice miechowskie to zagłębie kapuściane. 

Do miechowa miałem po sadzonki czegoś jechać ale już nie bace czego 

35 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Już mogą walizki pakować, akurat z Berlina niedaleko do Polski ... 

Kto tu pisał że Austria jest do pokonania na luzie xD

Mogli by mi jakiego pasata sprowadzić 

Opublikowano
25 minut temu, 6465 napisał:

Panie coś ty takiego nerwa złapał.🤣🤣 Było do przewidzenia choć lubię popatrzeć z nadzieją że będzie inaczej🙂

U nas przedszkole od 8 do 13. Choć dzieci można przywozić o 7 i mogą przebywać do 16.  Tylko trzeba zadeklarować czy będzie zostawać. I opata za dodatkowy podwieczorek ale to grosze chyba 2zł za dzień.

Przedszkole od 7 do 17. Posiłki są tanie bo masz dofinansowanie. Moja już idzie do drugiej klasy. Kiedy to zleciało to nie wiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał:

A ch*j z tymi kopaczami

Daj spokój, po co ja robotę przerywał i to oglądał  czlowiek tak sie łudził 🤦‍♂️

Okolice suchowoli jęczmienie kosili dziś. 

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, malaczarna napisał:

Luksusowo. Z chęcią bym moja posłała u nas zajęcia w Goku w wakacje są ale 11-15 to nie mogę swojej wozić 

Pobądź trochę mamą, a nie tyko byle dziecko wysłać z domu    :P

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał:

Przedszkole od 7 do 17. Posiłki są tanie bo masz dofinansowanie. Moja już idzie do drugiej klasy. Kiedy to zleciało to nie wiem.

Czas na kolejne

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

Pobądź trochę mamą, a nie tyko byle dziecko wysłać z domu    :P

168 godzin miesięcznie etat a później każdą wolną chwilę poświęcam dziecku. 

4 minuty temu, MonteChristo napisał:

Czas na kolejne

Za dużo stresu.  3miesiace  ciąży z przerwami spędziłam w szpitalu.

Opublikowano
28 minut temu, malaczarna napisał:

Moja do zerówki. Świetlica też do 16. A młody do 3latków od września. Trzeba by żonie jakieś zajęcie znaleźć bo się zanudzi 🤔

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

jutro nowy dzień.

...tylko czy znowu gorszy niż poprzednie?....

Echch....

U mnie większe turlanie przerobione....

Szybko poszło...

Nie to co kiedyś...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

...tylko czy znowu gorszy niż poprzednie?....

Nie wiem, rano pszczoły między 6 a 8, później dwa króliki ubić, klienty, parnik, powyrzucać gnoje, obiad a później się zobaczy. Ale mam w stodole trochę roboty.

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Hodowla... Warzywa... 

Ziemniaków nakopane, podlane w tunelach w sumie fajrant, jutro nowy dzień.

Mówisz kur kupić🤔 trzeba by za stodołą ogrodzić i jaki kontener z żuka postawić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v