Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sens się bawić w folię ? Nie lepiej już najtańsza blachę albo eurofale co się kupi ? Czasem można kupić z demontażu ocynkowana blachę i do tego taśmę dekarska i blacha lux 

Opublikowano
6465 napisał:

Mam dwa takie i bardzo mnie się podoba, będę stawiał 3

2 minuty temu, Grzechooo napisał:

Mam trzy wewnętrzne a dach ma być zmieniany na tym właśnie budynku.

Ja też najpierw postawiłem te dwa a w ubiegłym roku jeszcze jeden, mam w planach jeszcze ten podajnik zmienić na wyższy, nawe już mam na oku tylko jestem na etapie negocjacji 9m chcą za 10k. 50t wydajności.

Janeczko napisał:

Jest sens się bawić w folię ? Nie lepiej już najtańsza blachę albo eurofale co się kupi ? Czasem można kupić z demontażu ocynkowana blachę i do tego taśmę dekarska i blacha lux 

po UJ? mam zamówiona blachę z kocem i fachowców na maj i nic nie trzeba przykrywać.

Opublikowano

Lipna sztuka się trafiła, czy co go może boleć? Myślałem, że może przewód, ale podpiąłem w innym miejscu i też lipa. Kupiłem jakiś czas temu dwie sztuki - jedna świeci super, a ta poświęciła łącznie ze dwie godziny, bo tylko parę razy włączałem i tak o to wygląda. Tak jak pisałem - myślałem, że to przewód, bo po włączeniu na chwilę rozbłyska normalnie, potem przygasa i co jakiś czas rozbłyśnie normalnie. Myślałem, że rozbiórkę i wymienię przewód jeszcze przy lampie, ale jest nierozbieralna.

IMG_20240227_162906713_copy_1148x2040.jpg

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Fuchs stou 10w30

Luzem mają ok. 

5 minut temu, wlamaj1 napisał:

Ja jak w grene zobaczyłem cenę turdusa 20l to sobie odpuściłem kupowanie tam olejów...

Po ile ? 

W 5l kupowałem po 16 zł 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Lipna sztuka się trafiła, czy co go może boleć? Myślałem, że może przewód, ale podpiąłem w innym miejscu i też lipa. Kupiłem jakiś czas temu dwie sztuki - jedna świeci super, a ta poświęciła łącznie ze dwie godziny, bo tylko parę razy włączałem i tak o to wygląda. Tak jak pisałem - myślałem, że to przewód, bo po włączeniu na chwilę rozbłyska normalnie, potem przygasa i co jakiś czas rozbłyśnie normalnie. Myślałem, że rozbiórkę i wymienię przewód jeszcze przy lampie, ale jest nierozbieralna.

IMG_20240227_162906713_copy_1148x2040.jpg

pewnie jakiś zimny lut w środku, oddaj komuś, kto wie o co chodzi, jak da się rozebrać, to poprawi luty

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy ledach - ma ktoś jakieś doświadczenie z taką lampą zamontowaną jakieś trzy metry nad ziemią?

https://allegro.pl/oferta/zakrzywiony-panel-lampa-robocza-light-bar-180w-10-30v-32-combo-osram-14399555417?utm_source=coma_email&utm_medium=50b90101292838a828d545e522c3167eb07f2413&utm_content=14399555417&utm_campaign=725ae8aa-ab15-4eec-809e-612ed192d46e

Powinna świecić dobrze ale na takiej wysokości to nie jestem pewien. Mam doświadczenie z lampami żarowymi i tam czym wyżej tym gorzej. W zetorze to jeszcze jako tako ale w pronarze to niespecjalnie  - dwie plamy jedna bliżej, druga dalej - jedne są chyba robocze a drugie dalekosiężne (te oryginalne)...

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Jasiu ochu....ałeś?

@grigaGrzesiek weź no ich uświadom 

że co, za tanio ? po tyle mi się przewijało, sam chcę nadbudować isarię na agregat i by mi takie pasowały

• AgroTeam
Opublikowano
soltys48 napisał:

12 minut temu, jahooo napisał:

tak na oko 200zł za redlicę

Jasiu ochu....ałeś?

@grigaGrzesiek weź no ich uświadom 

Ile chcecie takich redlic. Mogę na wagę sprzedać. Wartość redlicy stopniowe Accord to 20-70zl za idealną. To są czeskie więc jak ktoś da 30-40zl za sztukę to powinieneś skakać z radości. Komplet talerzowych kosztuje 6-7tys na 3m

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v