Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłoszenia duszpasterskie🎶🎶

Jak by ktoś z szukał jakiś części do ciapka 

Korpus tylnego mostu - 950zł

Obudowa mechanizmu różnicowego- 250zł

Obciążniki w koła przednie - 450zł

Misa olejowa hydrauliki c-328 - 160zł

Sprzęgło kompletne stary typ - 330zł

Głowica z kolektorem wydechowym i obudowa termostatu - 160zł

Głowica z pokrywą zaworów - 160zł

Wałek odbioru mocy z trybem c-328 - 160zł

Wałek odbioru mocy c-330 - 110zł 

Pokrywa filtra paliwa i podstawa filtra oleju c-330 cena za komplet 110zł

Ceny do małej negocjacji. Odbiór osobisty, możliwość wysyłki małych i lżejszych żeczy.

Lokalizacja 96-500 Sochaczew.

IMG20240106063210.jpg

IMG20231218133329.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Bo i gdzieś u mnie jeszcze komplet się wala 

Myślałem tył przy esioku obciążyć, ale póki co chyba zostanie tak jak jest

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Przebijam 

https://www.olx.pl/d/oferta/ursus-3512-rok-1997-drugi-wlasciciel-od-10-lat-CID757-IDY8PCn.html

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Poczekam aż stanieją 😁😔

Raczej zdrożeją... Teraz to mi się nie chce ale jak się cieplej zrobi i za 400 nie pójdą to do mtz na przód wsadzę 🤭

10 minut temu, bratrolnika napisał:

Myślałem tył przy esioku obciążyć, ale póki co chyba zostanie tak jak jest

Przebijam 

https://www.olx.pl/d/oferta/ursus-3512-rok-1997-drugi-wlasciciel-od-10-lat-CID757-IDY8PCn.html

Maszt ze 3 tyś...

11 minut temu, soltys48 napisał:

I ja chcę duża za farmtracka🤣🤣🤣

Dodatkowo na 99% korpus w tym ferdku malowany

Na 💯 cały malowany...

Opublikowano
Buszmen11 napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/fiatagri-laverda-3600-new-holland-case-claas-CID757-IDUMjIV.html?reason=observed_ad

Co warte są te kombajny? Nie koniecznie ten model, może być np 3850 itp W ocynku też jest jak te większe np L624?

fajne tylko trochę problem z częściami bo jest tylko jeden dystrybutor części w Słupsku do nows@ych większym modeli są części do tych starszych już gorzej podobno no powiem ze blachy to mają mega grube i w ocynku nie wiem czy wszystkie modele

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

14 minut temu, Buszmen11 napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/fiatagri-laverda-3600-new-holland-case-claas-CID757-IDUMjIV.html?reason=observed_ad

Co warte są te kombajny? Nie koniecznie ten model, może być np 3850 itp W ocynku też jest jak te większe np L624?

Nie do zaje...

5 minut temu, slawek74 napisał:

była jakaś lawerda u znajomego co oni się przy nim o dłubali 🙆‍♂️👍

Jak trafi trupa to tak jest. Równie dobrze mógł by być to claas

a no właśnie Ty masz taką starsza mała laverde wiado.o łożyska paski to coś dobierze a jak np kosa bagnety cepy ? jakiś wałek czy coś to pewnie tylko tokarz

Opublikowano

Paski, łożyska idzie dobrać. Nie wiem czy wszystkie ale te modele z serii jak myje mają bardzo dużą regulacje napinaczy więc nawet 10cm dłuższy pasek idzie wsadzić 

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

a no właśnie Ty masz taką starsza mała laverde wiado.o łożyska paski to coś dobierze a jak np kosa bagnety cepy ? jakiś wałek czy coś to pewnie tylko tokarz

Wyżej napisałem. Paski idzie dobrać od innych kombajnów, łożyska standardowe, kosę mam od bizona. Walki, tryby to tokarz albo jak jest czas to z Włoch. Co najlepsze tarcze sprzęgła do wyboru do koloru na allegro😂

Opublikowano

Kto ma pare hektarów i/lub rodzine we Włoszech to jak najbardziej. Jeżeli nie to będzies, latać po szrotach i internetach szukać części. Kombajny bardzo dobre. Znajomy duży gospodarz miał coś w tym stylu tylko b. dużego, mówił że super dopuki coś nie siadło poważnego 

Opublikowano

Nie było tematu🙈 za swój dałem 3 to myślałem że dużo🤭

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Kto ma pare hektarów i/lub rodzine we Włoszech to jak najbardziej. Jeżeli nie to będzies, latać po szrotach i internetach szukać części. Kombajny bardzo dobre. Znajomy duży gospodarz miał coś w tym stylu tylko b. dużego, mówił że super dopuki coś nie siadło poważnego 

Jest sklep w Polsce co sprowadza z Włoch części. Tylko ciężko znaleźć namiary bo jakoś mało widoczny w internecie 

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Nie było tematu🙈 za swój dałem 3 to myślałem że dużo🤭

Te maszty wareckie typowo na przednią oś to nie są tanie rzeczy.

Ogólnie mało ich jestem ogłoszeniach 

Opublikowano
20 minut temu, wojtal24 napisał:

fajne tylko trochę problem z częściami bo jest tylko jeden dystrybutor części w Słupsku do nows@ych większym modeli są części do tych starszych już gorzej podobno no powiem ze blachy to mają mega grube i w ocynku nie wiem czy wszystkie modele

Ten który wspomniałem był serwisowany w sklepie 8km ode mnie i nie było tak żeby w żniwa Bóg wie ile stał. 

Nadmienie tylko że sklep jest mega zaopatrzony

Opublikowano
7 godzin temu, stempos1980 napisał:

Tomek do 30 tys to chcą za gruza do remontu pełnego 

Tomek do 30 tys to chcą za gruza do remontu pełnego 

Dlatego zostaje sprawna siuntka😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v