Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał(a):

A masz maść ?

Głodne koty są.

Ma być, może być nawet i zabetonowana byle była.

Zamówiłem 3 szt i kuźwa aplikacja bankowa się zesrała. Nie zatwierdza blika

21 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja mam lepy do tego specjalną przynęte - kłade na środku lepa i połapałem wszystkie szkodniki które nie chciały żreć trucizny.

20230330_150034.jpg

U mnie w pracy takie mieliśmy. Czasami coś tam się złapało.

https://allegro.pl/oferta/myszolapka-zywolapka-pulapka-na-myszy-chwytacz-14807064490

W ten deseń właśnie patrzę tylko na innej stronie zamawiam.

Opublikowano
Godzinę temu, JarekBazydlo napisał(a):

Brak. Z papierem cena byłaby sporo wyższa...

Do paszowozu dziada ,tylko paszowozowi zimą bardziej potrzebny przodek ,ale nie zawsze jest lód  i ktoś może go do paszowozu przykuć na amen .

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał(a):

Są częścią do tego ?

Z tego co patrzyłem to są. Wpisz na google i zobaczysz dokładnie podałem jaki to model. 

1 godzinę temu, kizak napisał(a):

Do paszowozu dziada ,tylko paszowozowi zimą bardziej potrzebny przodek ,ale nie zawsze jest lód  i ktoś może go do paszowozu przykuć na amen .

Do paszowozu czy do lasu lub np do wypychania obornika takiego nie szkoda... 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, MF675ursus napisał(a):

Do paszowozu? Trochę ponad 60 koni? No nie wiem...

6 - 8 m3 będzie chodził . obok chodzi 52 konie na 10 m3 ,czy pełnego sypią nie wiem ,ale daleko słychać 

Opublikowano

Jakie solidne lampy tylne założyć na tył ciągnika? Szukam jakichś dużych które mocno i wyraźnie świecą, żeby zarówno kierunkowskaz jak i pozycja były wyraźne i dobrze widoczne, bo u nas kierowcy osobówek dziwnym trafem nie widzą ciągników a zwłaszcza takich, które zamierzają skręcić w lewo, nawet z włączonym kierunkiem. Dlatego chciałbym założyć duże solidne lampy żeby rozwiać tego typu wątpliwości. Najlepiej coś na zwykłe żarówki, nie ledowe

Opublikowano
10 minut temu, KlimekPL napisał(a):

Jakie solidne lampy tylne założyć na tył ciągnika? Szukam jakichś dużych które mocno i wyraźnie świecą, żeby zarówno kierunkowskaz jak i pozycja były wyraźne i dobrze widoczne, bo u nas kierowcy osobówek dziwnym trafem nie widzą ciągników a zwłaszcza takich, które zamierzają skręcić w lewo, nawet z włączonym kierunkiem. Dlatego chciałbym założyć duże solidne lampy żeby rozwiać tego typu wątpliwości. Najlepiej coś na zwykłe żarówki, nie ledowe

na autostradach służby mają takie strzałki w lewo w prawo daja po oczach 

może warto założyć do ciagnika😆😆😆

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v