Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Psy z potwierdzoną czystorasowością (rodowód) nie są za darmo 😉

To ja wiem ale czasem są "rasowe" i bez rodowodu to taki Belg to ciekawa opcja

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Ostatnie lata to już ciężko o dobrego psa na podwórko , kiedyś było pełno po wsiach teraz tylko rasowe pekinczyki , maltańczyki itd i nie za darmo 

A co dzisiaj jest za darmo 🤔 a jak dasz za psa tyle co dobrego cielaka to zbankrutujesz 🤔

Opublikowano
14 godzin temu, superfarmer02 napisał(a):

A do czego chcesz go wykorzystywać bo paka nie daje tu dużo możliwości.

8 godzin temu, 6465 napisał(a):

Konteno jest jakiś prostownik z rozruchem co odpali traktor bez Aku?

Ja żem se zakupił takie cudo rok temu: https://allegro.pl/oferta/prostownik-inwertorowy-12v-24v-rozruch-600a-11227012739

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

A co dzisiaj jest za darmo 🤔 a jak dasz za psa tyle co dobrego cielaka to zbankrutujesz 🤔

Wilki , owczarki to rasy za które trzeba zapłacić , bo wychowanie takiego kosztuje , chciałem małego kundla ale w okolicy nie ma a na podwórko rasowy nie nadaje się kiedyś prawie na kazdym podwórku były małe co za ,, piete '' gryzły a obecnie są rasowe , domowe delkatne .

Opublikowano
43 minuty temu, slawek74 napisał(a):

W schroniskach czasami się zdarzają. Kupi paniusia z miasta ze swoim kluskiem żeby suę pokazać a później trzeba wyprowadzać, karmić, zajmować i po pół roku oddają do schroniska. 

IMG_20240213_193336_546.jpg

• Like 3
Opublikowano
50 minut temu, slawek74 napisał(a):

No i jeszcze ze dwa razy tyle przygotować na weterynarza.

Opublikowano
Godzinę temu, jacor73 napisał(a):

No i jeszcze ze dwa razy tyle przygotować na weterynarza.

Na co ten weterynarz 🤔 ja dałem za podchalana tyle co za cielaka i super pies do pilnowania podwórka 👍 u mnie pies nie może chodzić luzem z otwartą bramą zbyt duży ruch na drodze wojewódzkiej a małych kundli nie lubię 

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał(a):

Masz takiego? 

Tak też 1,4 TDI 

2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Tak też 1,4 TDI 

Ze spalaniem trudno zejść poniżej 5l. Dość głośny bo 3 cylindry. Mój ze zmiennymi fazami rozrządu BMS 80KM. Dość żwawy.

Jak bys kupował.i nie zależy ci na mocy wybierz silnik BNM 70KM. Sporo tańsze części jeśli coś wyskoczy do naprawy. 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, slawek74 napisał(a):

Na co ten weterynarz 🤔 ja dałem za podchalana tyle co za cielaka i super pies do pilnowania podwórka 👍 u mnie pies nie może chodzić luzem z otwartą bramą zbyt duży ruch na drodze wojewódzkiej a małych kundli nie lubię 

Podhalański się pisze 😉 

To są super psy , miałem już dwa 

Może jeszcze kiedyś jakiegoś wezmę ale nie za takie pieniądze , 100 mogę dać mi rodowód nie potrzebny 

Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Podhalański się pisze 😉 

To są super psy , miałem już dwa 

Może jeszcze kiedyś jakiegoś wezmę ale nie za takie pieniądze , 100 mogę dać mi rodowód nie potrzebny 

100 to mało na karmę .... sknera🤦

Opublikowano

Bardzo rzadko używam podgrzewania foteli bo jak Marcin pisze,  nim się zagrzeją to i same od tyłka się ogrzeją. Natomiast jak zaczną grzać to robi się nieprzyjemnie. Za gorącą i niekomfortowo. Ogrzanie lędźwi i nerek ok, ale jajka się gotują.

I szkoda że nie ma rozdziału na grzanie pupy oraz lędźwi osobno. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v