Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 29.02.2024 o 20:23, Karol6130 napisał:

Oni przehandlowują

Z okolicy nikt tam nic nie kupił @Uziu92 był u niego to niech się wypowie

Ja bym wcale nie jechał oglądać 

Miałeś rację żeby tam nie jechać 

Dnia 29.02.2024 o 20:36, Uziu92 napisał:

dziwny gość, ogólnie na sprzedaż ma takie parcie że wciskałby prezerwatywę mnichowi. Przyjeżdżasz oglądać np 100 koni ale Ci się nie podoba to wciska Ci na siłę 200.

Nam nic innego nie wciskał  ogólnie  spoko się wydawał  ale  z ciągnikiem było coś nie tak 

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, rafal4610 napisał:

A to nie niektóre Fiony miały plastikowe tryby w skrzyni? Czy źle kojarze?🤔

Miały plastikowe, ale są wytrzymałe, ciężko je uszkodzić.

Opublikowano
KarolTD90 napisał:

Dnia 29.02.2024 o 20:23, Karol6130 napisał:

Oni przehandlowują

Z okolicy nikt tam nic nie kupił @Uziu92 był u niego to niech się wypowie

Ja bym wcale nie jechał oglądać 

Miałeś rację żeby tam nie jechać 

Dnia 29.02.2024 o 20:36, Uziu92 napisał:

dziwny gość, ogólnie na sprzedaż ma takie parcie że wciskałby prezerwatywę mnichowi. Przyjeżdżasz oglądać np 100 koni ale Ci się nie podoba to wciska Ci na siłę 200.

Nam nic innego nie wciskał  ogólnie  spoko się wydawał  ale  z ciągnikiem było coś nie tak 

ja tam byłem z dwa razy, ale już jakiś czas temu.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, jacor73 napisał:

Wygląda jak pokraka, płaska podłoga, a kabinę założyli od standardowej wersji 

Pomijając cenę z kosmosu za pierdka z możliwościami c330, to takie głupio chytre robienie w bambuko, w nagłówku ogłoszenia 3900 mth a na zdjęciu widać licznik i tam jak byk prawie 4000. Akurat 100 mth w tym gracie to nic ale fakt jest faktem. 

Opublikowano
11 godzin temu, jaco512 napisał:

Miały plastikowe, ale są wytrzymałe, ciężko je uszkodzić.

Nie wiem jak Fiona, ale kuzyn miał nordstena  (nie pamiętam modelu, ale z tych już granatowych, z pokrywą paki jeszcze nie czerwona), to obsiewal nim 50-70ha, to mówił, że plastikowe trybu w oczach leciały/pękały itd. Chyba musiało mu to dać faktycznie mocno w kość, bo po zmienił po paru latach

Opublikowano
24 minuty temu, sladan napisał:

Przecież to ten sam link 😅

wcześniej był inny i nie działał i dlatego @MF675ursus pisał, że moderator go nie puścił. Jak ja pisałem tamtego posta to był jeszcze ten niedziałający

• Like 1
Opublikowano
18 godzin temu, jaco512 napisał:

Siewnik jest dość dobry, tylko części do nich mają wysokie ceny niestety.

A do którego teraz zachodniego są tanie. Tak patrzę co by w tych pieniądzach kupić czy poczciwego poznaniaka, a czy taką Fionę dużo w sumie do siania niema.

Opublikowano
2 minuty temu, MarekUA napisał:

a  co myślicie o tym siewniku ? daje rade ? Niedawno go kupiłem do kukurydzy ale chce siać fasole nim do buraka chyba kółka potrzebne z przodu

428332197_403139942300254_4478261486311618069_n.jpg

tutaj ogólnie sekcja kukurydzana do fasoli ok ale burak rzepak to już trzeba na tej z kołami przód tył v i chyba inne redlice  ale i tym jak dobrze uprawione to tęż posieje tylko dobrze trzeba ustawić głębokość ;) rama sztywna czy teleskopowa ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v