Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, soltys48 napisał:

W centrali Brałeś?

Na korn kali i kizeryt to tylko ofertę dostałem. A saletrę z szubina. Blisko mam. To chyba centrala?

• Like 1
Opublikowano

teraz trzeba skutki wojny będzie trzeba pokryć i dalej tłumaczenia 🤣

Opublikowano
34 minuty temu, PAN88 napisał:

Zapomniałeś dodać że mliko miało być co najmniej 4 zł za litr a byk 20zl za kg😁

@pedro2 a reszta zbóż jak🤔

Właśnie wróciłem id kumpla i gadał że dzisiaj ładował owies po 500 netto

Owies 600, pszenżyta nie było. 

Mi zostanie z 10t mieszanki, ale za darmo nie oddam, mamuty przerobią... 

Opublikowano
9 godzin temu, Mateusz1q napisał:

Prawda że saletrzak 999 netto?

Aż tak tanio to chyba nie jest. Mi wczoraj przez tel za saletrzak zaproponował 1500 a saletra 1800 brutto przy kilku tonach 

9 godzin temu, Mateusz1q napisał:

Prawda że saletrzak 999 netto?

Aż tak tanio to chyba nie jest. Mi wczoraj przez tel za saletrzak zaproponował 1500 a saletra 1800 brutto przy kilku tonach 

Opublikowano
11 godzin temu, ŻakowskiSławomir napisał:

nie liczę w detalu, transport własny więc koszty paliwa, ale nadal zjazd nawet 200 zł na dół jest bardzo dobry w obecnej sytuacji :} 

Transport własny, czyli że co, przywozisz własnym sprzętem z zakładów azotowych?

Opublikowano
14 minut temu, Mateuszmq napisał:

Agrolok ilości cało samochodowe. Ceny brutto 

Korn-kali 1790

Saletra pulan 1850

Rsm 32 1460

Ceny cały czas kosmos w porównaniu ze zbożem . Na dzień dzisiejszy akceptowalna cena to max 1200 brutto.

Na początku marca mocznik import  2500 . 

W przeliczeniu na czysty składnik to samo co teraz saletra. 

Jednodawkowo a zboża lepiej wyglądają jak po saletrze.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

telefon Pani doradczyni klienta z dziś ...

- Dzień Dobry, miałam zadzwonić jak cena nawozów spadnie, mamy saletrę 1550 netto/t przy 24 t

- Dzień Dobry, pamiętam tak się umówiłyśmy, ale rozmowa miała miejsce przy cenie pszenicy 1200, teraz jest w okolicy po 800 więc prosze zadzwonić jak ceny nawozów spadną ...

- Dobrze, do widzenia ...

Edytowane przez KarolaKarotka
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 4
Opublikowano

Już dawno temu pisałem wywindować ceny nawozów i obniżyć nic więcej do szczęścia bambrom nie trzeba -pełna egzaltacja .Rok temu jak głupki rzucali się na kazdy gram nawozu w każdej cenie i co nagle nie potrzeba ?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, v11 napisał:

Rok temu jak głupki rzucali się na kazdy gram nawozu w każdej cenie i co nagle nie potrzeba ?

Potrzeba, tylko jak sprzedają po 600-700zł.  to przestali bambrów zgrywać co to na wszystko ich stać.  Gdzie te krzykacze się pochowali, co to im się tak opłacało, a ile zostawało to nawet nie mówię.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Kabanos napisał:

A na co komu nawóz jak gotowy towar z ukry przywiozą.

Nagle na świecie nie potrzebne zboże? Zbiory światowe niższe niż przed wojna więc spokojnie nasze zboże też się sprzeda 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v