Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Marl napisał:

Dziś miałem telefon z firmy AGRO-LOK, w którym Pani zalecała kupować nawozy bo jeszcze podrożeją.

Cytuję : "Jeśli posiada się jakieś wolne środki pieniężne na koncie bankowym to najlepiej wymienić na saletre..." :) 

Haha to kumpel dzwonił do jakiegoś handlowca z agrolku Dobrze się z nim zna i mówił żeby się wstrzymać bo nawozy pójdą w dół 😂

• Haha 2
Opublikowano

Ja też  ze znajomym  z dużej firmy rozmawiałem czemu mi nawozów nie przywożą bo już będzie z 1,5 miesiąca od zamówienia. A ten mówi że tanieją i anulował moje zamówienie. W tamtym tygodniu mówił że sól idzie już kupić za 2130 brutto. Fosforan 8-28 z cynkiem za 1825 brutto. Azot na własną rękę kazał szukać albo czekać ale sam nie wie co będzie 

Opublikowano
20 minut temu, krzychu121 napisał:

Ja też  ze znajomym  z dużej firmy rozmawiałem czemu mi nawozów nie przywożą bo już będzie z 1,5 miesiąca od zamówienia. A ten mówi że tanieją i anulował moje zamówienie

20 minut temu, krzychu121 napisał:

Azot na własną rękę kazał szukać albo czekać ale sam nie wie co będzie 

To niech się zdecyduje. 

• Like 4
Opublikowano
3 godziny temu, Jurniczek napisał:

Za 4 MIESIĄCE JAK WYJDĘ W POLE I JA KUPIE I NIE DWOIĆ SIE Z  TYMI SKLONOWANYMI POSTAMI POD RÓZNYMI nicami ŻE TAK KUPUJECIE

U mnie raczej za 3 miesiące już

Opublikowano
5 minut temu, dantur96 napisał:

Mi wczoraj Agrolok już kukurydzę przysłał nasienia coś dziwnie jakoś wcześnie w tym roku. Mam nadzieję że to nie z zeszłego roku co im została 

A nawet jeśli to co jej się stało?

Opublikowano
52 minuty temu, tommy66692 napisał:

A nawet jeśli to co jej się stało?

Może i nic ale Nasiona drogie to wolałbym żeby były z tego sezonu. Na etykiecie jest że z tego roku ale to żaden problem z worka do worka przesypać 

Opublikowano

Skoro juz przysłali to sa z tego sezonu , powinny byc 30% tańsze , ja mam zamówione przyjadą w lutym, jaka odmine kupiłeś i jaka cena

Opublikowano
3 godziny temu, dantur96 napisał:

Może i nic ale Nasiona drogie to wolałbym żeby były z tego sezonu. Na etykiecie jest że z tego roku ale to żaden problem z worka do worka przesypać 

z tamtego to chyba niewiele ostalo  😂, gorzej bedzie z tegorocznymi..nawet blackweek robia..

nasiona kukurydzy zeszloroczne lepiej wschodza niz tegoroczne-widzialem takie wyniki badan..

Opublikowano
3 godziny temu, miwigos napisał:

Skoro juz przysłali to sa z tego sezonu , powinny byc 30% tańsze , ja mam zamówione przyjadą w lutym, jaka odmine kupiłeś i jaka cena

Furmana zamówiłem na słaba działkę kumpel miał w tym roku na 6 klasie i nieźle sobię poradziła w tą suszę cena to 360 zł za jednostkę.Na inne działki codizouka zamówiłem 

Opublikowano
Dnia 22.11.2023 o 15:31, krzychu121 napisał:

Jakim kodem i gdzie 

Sklep pgg zakładasz konto i kupujesz węgiel i przy końcu masz na dole pole w którym wpisujesz kod PGG112023 i powinno wyskoczyć że dostałeś rabat i cena się zmniejszyć 

Dnia 22.11.2023 o 15:51, Roxer napisał:

Ale nie mówisz teraz o ekogroszku?

Ja brałem kostkę piast i powiem że trafił się dobry węgiel . Wejdź na pgg sklep i masz tam ceny 

Dnia 22.11.2023 o 16:22, kibix napisał:

wycofali darmową dostawę do punktów a dali rabat -200 zł. Na jedno wychodzi. 

Nie widziałem żadnej dodatkowej opłaty bo kupiłem jeszcze 3 t po 900 zł . Dostawa z punktu donie 9 zł z km ale jadę ciągnikiem jak pogoda da bo paliwo wyjdzie max 100 zł 

Opublikowano
23 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Ostatnio co tydzień. Ani dużych zamówień nie robiłem ani ja bamber . Tyle co nie raz pogadało się fajnie z Paniami🤭

Tam tak jest ,raz pogadasz i już się zaczyna dzwonienie i smsy. Do mnie wydzwaniają z czterech numerów😀.

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiem co wy chcecie od tego agroloku mi tam nic nie wciskają a kupuję też niekiedy i powiem wam że ceny mają dobre a i przywiozą do domu 😉

Trzeba poprostu wytłumaczyć że pierdoły mnie nie interesują a jak ktoś wchodzi w gatke że kupi nawóz dolistny co mu zastąpi nawożenie PK to cóż😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v