Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@XTRO Czyżby to był Orius 200 EW 10L ? Już spojrzałem w post to Orius Extra 250 g/1L to chyba w miarę dobra cena 43 zł/1L. Ogólnie widać że środki trochę staniały niektóre. Nie było pytania.

Edytowane przez Norman
Opublikowano

Dziś miałem telefon z firmy AGRO-LOK, w którym Pani zalecała kupować nawozy bo jeszcze podrożeją.

Cytuję : "Jeśli posiada się jakieś wolne środki pieniężne na koncie bankowym to najlepiej wymienić na saletre..." :) 

• Haha 9
Opublikowano
36 minut temu, Marl napisał:

Dziś miałem telefon z firmy AGRO-LOK, w którym Pani zalecała kupować nawozy bo jeszcze podrożeją.

Cytuję : "Jeśli posiada się jakieś wolne środki pieniężne na koncie bankowym to najlepiej wymienić na saletre..." :) 

tylko że ta Pani może mieć rację, ja w lipcu 2021 też nie uwierzyłem Pani z agroloku która mówiła że gdyby miała tylko plac to kupowała by całe tiry nawozu bo będzie drogi... 

Opublikowano
10 godzin temu, miwigos napisał:

To tak często dzwonią do Ciebie

Ostatnio co tydzień. Ani dużych zamówień nie robiłem ani ja bamber . Tyle co nie raz pogadało się fajnie z Paniami🤭

1 godzinę temu, kuzaj63 napisał:

Pytanie do osób które wcześniej zakupiły saletre zaksan - nie robi Wam się " mąka " z granulek w b-b ? 

Zaksan super nawóz, Unie nie osiągalny narazie, Le jak miałem nic się nie działo trzymałem pod dachem.

Opublikowano (edytowane)

Za 4 MIESIĄCE JAK WYJDĘ W POLE I JA KUPIE I NIE DWOIĆ SIE Z  TYMI SKLONOWANYMI POSTAMI POD RÓZNYMI nicami ŻE TAK KUPUJECIE

Edytowane przez Jurniczek
Opublikowano
ŻakowskiSławomir napisał:

ktoś ma opracowane już środki jakie zastosuje na wiosnę na jęczmień/rzepak? też bym się chętnie zaopatrzył :D 

standardowo jeczmien duet na start drugi zabieg priaxor rzepak toprex, 125 g azoksystrobiny, pictor plus pakietu micro

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v