Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Ten sam UPAdliński obrońca... 

facet ktory podpalil karetki dla ukrainy znajduje sie w szpitalu..

trzeba dodawac jakim ??? ciekawsze pytanie jest czy kazda onuca do niego trafi ??? i jak szybko ??

juz zebrano pieniadze na zakup kolejnych.

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

moj ojciec chrzestny byl hajerem na grubie sosnica.. 

stara idzie w sobote na taki sped bab- w programie nie ma striptizu tylko jakas salsa , chyba musze to sprawdzic 🤣

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

facet ktory podpalil karetki dla ukrainy znajduje sie w szpitalu..

trzeba dodawac jakim ??? ciekawsze pytanie jest czy kazda onuca do niego trafi ??? i jak szybko ??

juz zebrano pieniadze na zakup kolejnych.

🤣

Ciekawe kiedy świat w kratkę będą oglądać UPAdlińce co Nord Stream wysadziły... 

Opublikowano

cały czas od doby mi nad głową lata coś odrzutowego a to z Ukrainy? nie wiedziałem i tego
Pewnie z czasem coś tam można będzie wykminić o co chodzi bo na razie nic nikt oficjalnie, przynajmniej nie natrafiłem

Opublikowano

Za blisko granicy mieszkam by zdążyli zrobić zwrot i nadlecieć od wschodu , chyba że przylecieli z Polski i zrobili zwrot nad ukraainą . ewidentnie chca nas wciagnąć do wojny .

Opublikowano

kolejna onuca ...

to dzisiaj swieto smierdzacej szmaty na af czy swieto kobiet ??🤣 

dzisiaj od rana inwazja onuc w kazdym temacie do ktorego zagladne... w zsrr swieto kobiet bylo dniem wolnym od pracy, a obecnie rosyjskie  trolle ciezko pracuja ..

Opublikowano
Dnia 6.03.2023 o 23:47, nie napisał:

prymitywna hołota (to są ci wykształceni głosujący na po :D )  i jej idolka pijaczka 

Przeważnie młodzi pokazali swój stosunek do tego rządu. oczekiwania dobrej zmiany były duże no i jest duży zawód. Ludzie widzą złodziejstwo zaprzaństwo fałsz i obłudę oraz hipokryzję i pokazują co o tym myślą. 

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

w jakim trybie przekazują z zasobów monu sprzęt za granicę?

W trybie "wyślij zapomnij".🤣

O. To mniej więcej jak przy moździerzu..

Tomasz0611 napisał:

Antykomunistyczne mohery z PiS-u obchodzą komunistyczny dzień kobiet xD 

Nnnooo to Co się z tą komunistyczną tradycją z deka zapędziło...

marks50 napisał:

Mam pytanie z newsem . Dlaczego samoloty odrzutowe właśnie przyleciały z ukrainy do Polski ??? 

Widziałeś? To znajdź malowanie i podaj znaki. To jest jakaś nowość że coś tam wciąż lata? Daj spokój...

Opublikowano

Tomasz0611 napisał:

Ciekawe kiedy świat w kratkę będą oglądać UPAdlińce co Nord Stream wysadziły...

A to już wiadomo, że to łone i które z nich? Skoro tak temat jest pompowany to wiadomo po co powstał...

jacus napisał:

kolejna onuca ...

to dzisiaj swieto smierdzacej szmaty na af czy swieto kobiet ??🤣 

dzisiaj od rana inwazja onuc w kazdym temacie do ktorego zagladne... w zsrr swieto kobiet bylo dniem wolnym od pracy, a obecnie rosyjskie  trolle ciezko pracuja ..

Rano bajere z Ukrainką pocisłem i zdziwiona, że u nas się pracuje...

hubertuss napisał:

Przeważnie młodzi pokazali swój stosunek do tego rządu. oczekiwania dobrej zmiany były duże no i jest duży zawód. Ludzie widzą złodziejstwo zaprzaństwo fałsz i obłudę oraz hipokryzję i pokazują co o tym myślą.

Tego nie było widać w pierwszej kampanii? Prezydent mie zmylił jego partia już nie.

mirro napisał:

A gdzie miały być Rapiery?

Czekaj - niech wojne najpierw ogłosi...

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Prezydent mie zmylił jego partia już nie.

A widzisz, bo Pan Prezydent (oby Allach był dla niego łaskawy) raczył był nadać sobie przezwisko "Prezydenta wszystkich Polaków". I to Cię uwiodło.🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

W Kurwizji się nigdy do tego nie przyznają, że Radek S. miał rację... 

100 koła euro za darmo nie bierze ,bratobójcy nikt nie chce płacic -taka fachura

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Antykomunistyczne mohery z PiS-u obchodzą komunistyczny dzień kobiet xD 

Może i komunistyczny, jednakże wymyślony w USA, a propagowan w niemieckojęzycznych krajach na starcie, zajeżdża brunatnym to i wszystko pasuje

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Widziałeś? To znajdź malowanie i podaj znaki. To jest jakaś nowość że coś tam wciąż lata? Daj spokój...

Nowość ze coś lata nie jest bo zwiadowczych co kreca kółka ,po śmigłowce Mi-8 a nawet Black hawk co prawda nie uzbrojony . tydzień temu latały śmigłowce nawet jeden rozwaił się pod granicą Mi-24 https://www.rp.pl/kraj/art38072791-wypadek-smiglowca-mi-24-w-okolicach-bialej-podlaskiej ale odrzutowców u nas nie było bo za blisko granicy . Taka to nowość że zrobiły tylko przelot a nie krążyły po okolicy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v