Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał:

Poprzedni operator gaśnicy.

czyli? w całej krainie nie raz syreny załączali a to jak kto umarł albo hepeningi albi zbiórki albo wesele we wsi za regulaminem wszystkie strażaki powinny beknść za nieregulaminowe wykorzystanie sygnałów świetlno-akustycznych

Opublikowano
3 minuty temu, Roman4321 napisał:

czyli? w całej krainie nie raz syreny załączali a to jak kto umarł albo hepeningi albi zbiórki albo wesele we wsi za regulaminem wszystkie strażaki powinny beknść za nieregulaminowe wykorzystanie sygnałów świetlno-akustycznych

Telus. Tańczył z gaśnicą na youtube.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Powinien ponieść solidną karę  pozbawić immunitetu poselskiego i prokurator .

Kiedy przeszłeś na judaizm?

Opublikowano

nie wiedziałem że mam tak daleko do sklepu
zanim obróciłem od ostatniego mojego tu wpisu cztery strony przybyło

teraz w sejmie już nuda to poczytajcie se to
https://www.lublin112.pl/przejscie-graniczne-w-dorohusku-odblokowane-zadna-firma-nie-chciala-usunac-ciezarowki-po-swojego-nie-pojade/

najlepszy kawałek ten o strażakach

"...w poprzek trasy stanęła ciężarówka. Jak podkreślali kierowcy, uległa ona awarii...

Władze starały się aby zestaw usunąć z drogi. Lokalne firmy nie chciały się jednak podjąć tego zadania. O 22 do działań zaangażowano straż pożarną. Na miejsce skierowany został ciężki sprzęt ze specjalistycznej grupy ratownictwa drogowego z Komendy Miejskiej PSP w Lublinie. To jednak też nie pomogło.
Jak ustaliliśmy, strażacy po zapoznaniu się z sytuacją na miejscu wskazali, iż nie występuje zagrożenie dla życia lub zdrowia, a także mienia czy środowiska, dlatego też nie ma podstaw do ich interwencji. Co więcej, pojazd nie brał też udziału w żadnym zdarzeniu drogowym, natomiast straż pożarna nie świadczy usług holowniczych. W związku z tym zastępy odjechały.
Usiłowaliśmy dziś zdobyć informacje, kto jest odpowiedzialny za bezpodstawne ściągnięcie na miejsce strażaków i ich ciężkiego sprzętu. Nikt jednak nie chce się do tego przyznać."

jeśli jakaś qwa zechce tych strażaków ukarać to ... no!

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ale ładnie bortniczuk zaorał marszałek z po: czy w ramach polityki miłości, również w tym roku upiecze pani pierniki z 8 gwiazdkami?

zatkało ją jak bizona na wylegniętym zbożu :D 

hołownia uciekł z obrad jak szczur do nory

Edytowane przez nie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v