Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Będą się mścić i nie będzie litości bo PiS na nią nie zasługuje ...już tam tygrysek  wie co ma robić ..😁😁😁😁😁

Zobaczymy na wiosnę jak zaczną blokować drogi rolnicy co powie tygrysek z Michałem , jakie będą mieli wytłumaczenie co do rolników .

Mają większość i mogą wszystko .

Nie mogę się doczekać .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
21 minut temu, sakala napisał:

Nastąpiło zmęczenie materiału, mówiąc językiem naukowym- chwilowe przesilenie, czy kolokwaialnym - w d*pach się ludziom poprzewracało od dobrobytu. Ale za pasem kolejne wybory do europarlamentu, samorządowe, prezydenckie. Więc ta przegrana okaże się w tej perspektywie zbawienna.

Rozmawiam z ludźmi i większość przyzwyczajona do spełniania obietnic przez obecną władzę, żałuje swoich głosów oddanych na ko i trzecią drogę, którzy jeden po drugim wycofują swoje

oczywiscie miliony polakow juz tego zaluje 😂..2 dni po ogloszeniu wynikow wyborow..

ty chyba nie znasz zadnego wyborcy opozycji -inaczej bys glupot nie pis-al.

coraz glupszych trolli maja ,kasa sie skonczyla czy selekcja negatywna

6 minut temu, tracker napisał:

Nie przeprowadzono po 1989 r. dekomunizacji i lustracji i efekt jest.

wsioku  a jak powstala tvp ???

wtedy nie bylo czasami komunizmu ?? przez wiekszosc swojego istnienia nie byla tuba komunistow ??

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Będzie Michał miał kogo opie.....ć , słychać że to Sawicki jest stawiany na Ministra rolnictwa .

Będzie kabaret na zimowe wieczory .

Nie wiem o jakiego Michała ci chodzi? A jak o kolodziejczaka to będzie cicho siedział i wpierdalał ile się da z koryta.

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, galan99 napisał:

Zobaczymy na wiosnę jak zaczną blokować drogi rolnicy co powie tygrysek z Michałem , jakie będą mieli wytłumaczenie co do rolników .

Mają większość i mogą wszystko .

Nie mogę się doczekać .

No jakie, że budżet po poprzednikach dziurawy i trza łatać.

Ja tam na nic nie czekam. Scenariusz łatwy do przewidzenia - piniendzy nie ma i nie bedzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, tracker napisał:

Ale proroków mamy na forum 😮

To nie proroctwa. Kogo pis wystawi na prezydenta? W samorządach słabo sobie rdzą i nawet jak byli na fali to w sejmikach mieli część województw mieli pod kontrolą. Europarlament tez może nie wyjść bo z fali spadają a dziadki nie koniecznie musza iść głosować na pis do europarlamentu. Do tego media rządowe najczęściej oglądane przez wyborców pis będą pod kontrolą jeszcze obecnej opozycji. To nie są proroctwa to są fakty. I uwierz mi wiem co pisze. Poszukaj sobie tutaj z 2015 roku gdzie pisałem, ze pisowska tłuszcza utrzyma się u władzy dwie kadencje i się sprawdziło. Tak teraz sprawdzi się seria przegranych przez pis wyborów.

49 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kołodziejczyk nie będzie ministrem bo jak 

Jak PSL będzie mieć resort to da swego ministra

Dla KO to nawet wygodne niech sobie PSL to rolnictwo bierze. Problemy w tej branży będą zawsze.

6 minut temu, sakala napisał:

No jakie, że budżet po poprzednikach dziurawy i trza łatać.

Ja tam na nic nie czekam. Scenariusz łatwy do przewidzenia - piniendzy nie ma i nie bedzie.

NO bo nie ma rozdawnictwo pis złodziejstwo wielkie inwestycje w armie do tego rosnąca luka vat owska. Skąd na to kasa?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Kogo pis wystawi na prezydenta?

Spokojnie, kogoś wykreują. Duda też był całkiem anonimowy i w cuglach wygrał. Ludzie będą głosować nieważne na kogo byle z Pisu 

4 minuty temu, hubertuss napisał:

NO bo nie ma rozdawnictwo pis złodziejstwo wielkie inwestycje w armie do tego rosnąca luka vat owska. Skąd na to kasa?

Trzeba było mądrze wybrać i kasa byłaby nadal zamiast teraz łamać głowe niepotrzebnie.

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

PiS nabrał kredytów, dziura w VAT i CIT a nierobom się socjale marzą ... Nadchodzi czas spłaty Ryśkowego pierdzenia w tapczan ...

nie ma się co dziwić, że jest taki skowyt bo platfusy i psl swego czasu przeginali ale to co zrobił pis z obsadzaniem wszystkiego co się da swoimi to masakra jakaś. Wiadomo, że jak się z nikim nie dogadają to zaczną się czystki a każdy ma rodzine na utrzymaniu

• Like 2
Opublikowano
mikad napisał:

Sam mam gówno to i niech inni tak mają. Kwintesencja polskości.

Ja bym chciał mieć gówno ale niema hodowli w okolicy. A na gównie chleb się rodzi.

MariuszDe napisał:

A wyobraźcie sobie co będzie jak ,,Ministrą,, nauki zostanie jakaś posłanka z Lewicy bo słyszałem że jest taka możliwość jak będą wyprówać mózgi waszym dzieciom te lewaki? Jeszcze przyjdzie taki czas że zatęsknią  za Czarnkiem

Mejza się dostał to może też wystartuj...

Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

I to wszystko zasługa PiSu i spowodowanej przez tą nieodpowiedzialna bandę inflacji ... Zobacz ile zdrożała energia dla firm, koszt pracownika to może coś zrozumiesz PiSowski szczekaczu.

teraz za rządów antypisu, za enegrię elektryczną zapłacisz jeszcze więcej i koszty pracy też będą wyższe niż za rządów pisu

zapisz to sobie żebyś nie zapomniał

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał:

teraz za rządów antypisu, za enegrię elektryczną zapłacisz jeszcze więcej i koszty pracy też będą wyższe niż za rządów pisu

Nie zapłacę, mam panele na dachu xD Jak PO podniesie ceny energii to się szybciej zwrócą.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v