Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przegraliśmy wszyscy. 

większość wybrała stare kuwy I to z dawnego jednego burdelu które od lat się puszczają i wszystkie zainfekowane korytoza I mocnym zanikiem kręgosłupa moralnego. 

toto jest całkowita porażka jak widzę że dalej te mordy przy korycie, gdzie dawno ich miejsce w prokuraturze. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Patrzyłeś, sprawdzałeś, słyszałeś i czytałeś ale z myśleniem to jak zwykle masz pod górkę. Wlącz myślenie to może oczywisty wniosek ci się nasunie.

Powinieneś razem z @galan99 założyć temat dla zastraszonych paranoikow. Nadajecie w jednym paśmie 

Kto zastraszony niby jest ?.

Mi się podoba taka , rozpierdu...a  na świecie , niech się leją jeszcze bardziej .

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

W PIS był kręgosłup moralny ? 😄

ja mówię o całej zasyfionej bandzie czworga plus korwin. 

na szczęście go Bosakowa wypchnęła od koryta 

Opublikowano

Kolejki do lokali wyborczych mówiły same za siebie dlaczego ci ludzie wybrali opozycję a nie ten dobrobyt pisowski

Nie udawaj idioty jakby pis był taki cudowny, święty i hojny to ludzie by się od niego nie odwrócili

• Thanks 1
Opublikowano
28 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dla mnie to bez różnicy , a przeciwnicy PiSu widzę jak by mogli z tej radości by gówno zjedli 

Niby bez różnicy, ale trochę szkoda, że to miasto się zbuntowało i frekwencją obaliło PiS, a wieś dalej ich popierała(częściowo oczywiście). Znowu podziały społeczne i brak spójnego frontu. 

Opublikowano
26 minut temu, galan99 napisał:

Kto zastraszony niby jest ?.

Mi się podoba taka , rozpierdu...a  na świecie , niech się leją jeszcze bardziej .

Taaaaa, podoba Ci się a zaraz zaczniesz wklejać jak to nas Niemcy wykupią,  upaincy zaleją zbożem a unia zabroni ziemię uprawiać bo zielony ład i jak to mówił Konoowicz - nie będzie niczego.

Opublikowano
18 minut temu, HF86 napisał:

na szczęście go Bosakowa wypchnęła od koryta 

Ona z ordo iuris jest. Tam kobiety z temperamentem wstępują przecież ;) Otwarte na nowe doznanie :D 

• Thanks 1
Opublikowano

Życie kołem sie toczy , tak jak zapłacilismy za wybór PiS otwarciem granic z ukrainą tak teraz miasto zapłaci a wybór KO ubogaceniem kulturowym bo co jak co na wsi to my afrykańczyka nie zobaczymy bo czasy niewolnictwa sie skończyły , ale duze miasta które głosowały na KO .

Opublikowano

@marks50 w miastach tego jest już dawno pełno. Azjatów dużo jest, tylko oni się nie rzucają w oczy. Murzynów zaś dużo jest tam gdzie dają naprawdę potężny socjal. Wtedy też ich widać, bo się szlajają po ulicach w czasie gdy inne nacje pracują. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Meg5 napisał:

Widzisz świadomy człowieku ,czerpiący gównie wiedzę polityczną z tv jak mało jednak wiesz ... Klapki z oczu to Tobie i reszcie co na tą bandę po 89 r. głos oddali ,a i niewykluczone wybory na wiosnę .

Tak ,głosowałam na Polska Jest Jedna , Pana Rafała Piecha ,zgodnie ze swoim sumieniem ,nie wybierają przy tym mniejszego zła . 

Tu masz rację że to jest banda, jakby nie patrzył, tylko przy tej ordynacji i przy tym podziale politycznym i społecznym, takie małe twory ani za 50 lat nie będą miały nic do gadania, co do wyborów na wiosnę, jest to wysoce prawdopodobne.

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

@marks50 w miastach tego jest już dawno pełno. Azjatów dużo jest, tylko oni się nie rzucają w oczy. Murzynów zaś dużo jest tam gdzie dają naprawdę potężny socjal. Wtedy też ich widać, bo się szlajają po ulicach w czasie gdy inne nacje pracują. 

O to właśnie chodzi ze teraz będą w miastach rzucajacy sie w oczy . Będzie to wymuszone przymusową relokacją . Że polska sobie nie poradzi to było widać po ukraińcach machajacymi flagami i trójzębami  ,Policja pokornie stała i nie reagowała nawet jak dostawała zgłoszenia na miejscu że propagowany jest banderyzm . to pomyślcie co teraz zrobi policjant odnosnie afrykańczyka wiedząc ze za plecami lewak pilnuje by było wszystko OK . raczej na wsiach to nie grozi bo z tąd uciekają nawet Polacy :) . W sumie to sama UE sama tą relokacją rozwali system bo załużmy(albombadzmy pewni) że tusk zgadza się na relokacje ,UE ogłasza wspólny plan , parnasie tysiecy emigraantów rozlokowuja po Europie a wtedy Afryka zrobi to co po słowach merkel . przyjdzie pare milionów w ciagu roku i oczywiście nie do Polski bo tego nikt nie utrzyma , nawet wczoraj wprowadzone niemieckie kontrole na granicy . Jeśli Afryka dostanie zielone swiatło o ich przyjęciu to ostatni turyści za 10 lat będa gasić światło przed wyjazdem czy tam ognisko .

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

P0czekajcie P0 nowym roku

Będzie 🌈wej drogi już czas

Chłopom w dvpe cały czas 😁😁😁😁😁😁😁

nie opowiadaj jakie masz marzenia,to towja prywatna sprawa

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Już się rozlazła, PiS ich 250 tys sprowadził w 30 miesięcy ... Tylko ci byli dobrzy bo płacili PiSowi za wizy xD

chlopaki ze wsi-zima idzie macie duzo wolnego jedzcie do jakiegos miasta i pochodzcie po ulicach... 

17 minut temu, Hascak napisał:

Ja się czuje oszukany. Ja głosowałem za 100 tys bez belki za kwotą wolną i za ewentualnym babciowym i ja teraz słyszę pusty śmiech lubnauer.

orawa,hej orawa, twoj rodak banas sie dostal ?? niemca w sejmie nie bedzie a slowaka ?

7 minut temu, racyl napisał:

W PIS był kręgosłup moralny ? 😄

od kleczenia na kolanach przed prezesem -jak najbardziej wyrobiony

Opublikowano
14 godzin temu, Agrest napisał:

No widzisz - załatwi. 

Im wcześniej to zrobi tym większe sk***ysyństwo koalicji UE- KO wyjdzie na wierzch. 

Sęk w tym, że całe sk***ysyństwo związane z KPO już się dokonało. Morawiecki przyjął na nasz kraj różne zobowiązania finansowe i legislacyjne. Takie jak kamienie milowe czy fit for 55. Została tylko jak by to powiedzieć najprzyjemniejsza rzecz tego skurwysyństwa czyli wzięcie kasy.

13 godzin temu, Roman4321 napisał:

dawaj dowody artykuły  informacje popierające teze o niedotrzymaniu wypłat bo z tego co w okolicy dostali kartoniki to już po zakupach są więc gdzie to jeszcze czekają i na co?

Po zakupach? Co sobie kupili za to ciastka do urzędu. Na kartonach widniały sumy kilkuset tysięczne jak nie milionowe w wielu przypadkach. A u ciebie po zakupach dobre sobie. W tv co i rusz pokazują samorządowców co mówią, że figę dostali. Fakt, że dostawali przeważnie ci z pisu to i mało się żali. Niektóre samorządy to i po dwa razy kawałek dykty kolorowej dostawały.

12 godzin temu, Lolek74 napisał:

Załatwi, ale zainteresuj się tym jakim kosztem dla Polski. 

Koszty już nam załatwił Morawiecki kamienie milowe fit for 55 on się na to wszystko zgodził. Zostało tylko wziąć kasę za cenę odwołania deformy sądownictwa autorstwa Ziobry. To chyba cena bardzo bardzo malutka.

11 godzin temu, nie napisał:

nie masz pojęcia o inwestycjach

Niestety ty nie masz. Polska nie jest miejscem na CPK. Ale taki ktoś jak ty co siedzi w domu nic nie widzi i nie rozumie tylko łyka pisowski kit nie pojmie tego. Lotniska molochy sa coraz bardziej kłopotliwe i wystarczy trochę polatać po świecie by to rozumieć. Na dodatek Polska jest za małym rynkiem dla molocha a LOT ma zbyt małą siatkę połączeń. No najważniejsze tam nic nie powstało a poszło kilkaset milionów na to. Pis gonił króliczka zamiast go złapać a chodziło o wydojenie kasy dla swoich bo w spółce pilnującej pola pracuje kilkaset pociotków pisu. Którzy tak naprawdę nic nie chcieli tam budować tylko brać pensje.

Opublikowano
39 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Jak  można  czytać  takich   z..........ów   sam  fakt  że on  wie że  co będzie  się   działo  w przyszłości  już   go  eliminuje  z  ludzi myślących  racjonalnie .

No jak? przecież opozycja nawet specjalnie tego nie ukrywa, sam zacznij w końcu racjonalnie myśleć chłopie, bo zanim się obudzisz to faktycznie Polska będzie już tylko z nazwy.

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

19 minut temu, Leszy napisał:

Ona z ordo iuris jest. Tam kobiety z temperamentem wstępują przecież ;) Otwarte na nowe doznanie :D 

Ordo iuris jak się ostatnio okazuje lubi też pieniądze od Putina ...

Pffff "ostatnio" 😀😀😀

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Taaa, będą nas ruchać ciapaci Niemcy z Lampedusy, którzy przyszli z Białorusi xD

Cieszę się że o tym wiesz,   :P   a czy czekasz na to z utęsknieniem? no cóż, skoro masz zdrowe zwieracze?     xD

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

czemu strzał to jest to samo w zasadzie tylko rozłożone na raty. Wielu emerytów nawet o tym mówi, że zamiast dwa razy w roku to samo by wyszło gdyby nie brać podatku i co miesiąc więcej by było i ludzie w administracji mieli by lżej. Przecież to, ze państwo płaci emerytowi a potem emeryt z powrotem z tego państwu to jest chore.

Chore oczywiście dla obywatela i administracji bo pis w kilku ostatnich latach wyborczych robił z 13 i 14 kiełbasę wyborczą którą rzucał przed wyborami.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

z tym więzieniem i jakimkolwiek rozliczeniem czegokolwiek toto raczej zbędnej nadzieji bym nie wiązał 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Kolejki do lokali wyborczych mówiły same za siebie dlaczego ci ludzie wybrali opozycję a nie ten dobrobyt pisowski

Nie udawaj idioty jakby pis był taki cudowny, święty i hojny to ludzie by się od niego nie odwrócili

ludzie stali po nocach zeby tacy jak ty nimi nie rzadzili....

1 godzinę temu, Leszy napisał:

masz juz jakies namiary ?? sa jakies fajne zajete oczywiscie na dzisiaj ?? maja jakas galerie pracownikow ??

cos slabo wam idzie myslenie dzisija ...

co lepiej dac kazdemu 2 ray wroku po tysiaku czy zwolnic  z podatku -z punktu widzenia politycznego. rten co ma malo bedzie mial nieiwele wiecej ,ten co ma duzo bedzie mial duzo wiecej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v