Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

YgCv89OFQvHgAxHmZqVFBKPrRAXdTvLP.png

aCyCxD7dLL5CUTrnOhpCMXpxt6SRhSTx.jpg

I jeszcze znalazłem:

Ludzie się nad tym nie zastanawiają za dużo, ale lewactwo jest najgorszą ideologią w historii ludzkości. Gorszą niż jakakolwiek inna ideologia. Gorszą niż nazizm? Pewnie. Komunizm - jest tylko jedną ze składowych tej zbrodniczej ideologii. Współcześnie zabija mnóstwo ludzi - zamieszki czarnych, zamachy islamistów, samobójstwa transów... to jednak nic w porównaniu do 70mln aborcji rocznie. W całej historii szacuje się że lewactwo zabiło 3,7mld ludzi - 160mln ofiar komunizmu, 250mln ofiar islamu, 300mln ofiar ekologii i 3mld ofiar aborcji. Tutaj należy dodać że do 2100 roku zabije kolejne 5mld ludzi. Ale kogo to obchodzi, co nie? To tylko ludzie, mnie to nie dotyczy. Lewactwo jednak skrzywdziło bez zabijania w dowolny sposób kolejne tyle ludzi. Na zachodzie ludzie byli zamykani w więzieniu za nie uznawanie zmiany płci, mówienie że są tylko dwie płcie czy że homoseksualizm to choroba. Za zwykły żart w stylu ,,czym się różni czarny żyd od białego żyda? czarny musi siedzieć z tyłu komory gazowej" bywali zwalniani z pracy. Najlepszymi przykładami ofiar lewactwa są Derek Chauvin - niesłusznie wysłany do więzienia za to że aresztował gościa który zmarł z przećpania na jego służbie, Kanye West - gość który oskarżał żydów, Kyle Rittenhouse - gość który w obronie własnej zabił trójkę przestępców z antify czy Johnny Depp - pozbawiono go wielu roli w filmach za to że był ofiarą przemocy ze strony swojej kobiety, a ta kobieta dalej występuje w filmach. A ty sam? Ile razy oberwałeś przez lewactwo? Nie myślałeś o tym co? Ile razy lewak zwyzywał cię od katotalibów, faszystów, inceli czy kryptogejów? Ile razy dostałeś bana na różnych portalach za pisanie swoich prawicowych poglądów? Ile razy w realnym życiu jakiś przedstawiciel mniejszości w jakiś sposób wszedł ci w drogę? Ale to i tak wszystko nic... to i tak wszystko nic, bo teraz wyobraź sobie świat w którym lewakami jest 80-90% populacji. Zacznijmy od tego że rządzą lewacy bo demokratycznie mają 80-90% głosów. Gospodarczo jest totalna chujnia. Pierwsze wielkie głody, tak jak w ZSRR pojawiają się po 15 latach. Jednak tam lewakami jest 80-90% populacji, więc gospodarka nie dodaje żadnego kapitalistycznego elementu w obliczu głodu tylko dalej trwa głód. Wręcz pojawiają się głosy że jest za mało komunistycznie, że to nie jest prawdziwy komunizm. Po ok. 40-50 latach jest już głód w całym kraju, a głód to masowe śmierci. A co światopoglądowo? Światopoglądowo transy, homosie, antynatalizm, aborcje, refundowana antykoncepcja dla wszystkich zawsze. Po ludzku? Zerowe rozmnażanie się. Zerowe rozmnażanie się w połączeniu z wielkim głodem daje nam 40-50 lat nieszczęśliwego życia po którym następuje całkowite wyginięcie ludzkości. I to są ostateczne konsekwencje lewactwa. Obecne lewactwo jest groźne, niebezpieczne, chore, ale nawet nie osiągnęło 5% swojej finalnej formy - wyginięcia ludzkości. Jednak jeśli dalej ludzie będą popierać tę zbrodniczą ideologię, w końcu dojdzie do finalnej formy - zagłady nieszczęśliwej ludzkości. Lewactwo doprowadzi do zagłady - to są proste fakty i prosta analiza, jeśli nie zniknie, nie zostanie kamień na kamieniu.

Edytowane przez jahooo
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ahten napisał:

ok tylko szczur raczej nie schowa tego jajka w deskach, pod autem, ktore stoi kilka dni, oraz jak wczoraj w nozce od przyczepy skorupowej...

Wiec pozostaje tchorz, kuna, bo pies nie wejdzie do 2m siatki,.... tylko odpukac nic nie rusza kur

Właśnie szczur chyba jako jedyny chomikuje na później, reszta zwierzaków wymienionych przez @jahoookonsumuje natychmiast i nie tylko jajka, po wejściu przeważnie morduje cały kurnik .

Opublikowano
47 minut temu, jahooo napisał:

Pierwsze wielkie głody, tak jak w ZSRR pojawiają się po 15 latach. Jednak tam lewakami jest 80-90% populacji, więc gospodarka nie dodaje żadnego kapitalistycznego elementu w obliczu głodu tylko dalej trwa głód. Wręcz pojawiają się głosy że jest za mało komunistycznie, że to nie jest prawdziwy komunizm.

No pewnie że nie jest. Przecież w komunizmie nie ma głodu, bo każdemu według potrzeb i po równo. No chyba że jest to głód totalny, czyli nie ma nic dla nikogo. Wtedy jest po równo i komunizm tryumfuje.🤣

• Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Moje Jastrząb namierza, rejestruje i dezaktywuje.

W duupie taki biznes. Koszt swojego jaja , jakby z ręką na sercu policzyć to z 10zł wyjdzie albo więcej

yyyy TEN jaszczomb?

jahooo napisał:

kiedys oglądałem filmy z Patrickiem Swayze jak szczur był rarytasem w wielkich miastach - idziemy w tym kierunku, ewentualnie sędzia Dredd ze scalonym

Kiedyś to homarami karmiono biedotę a na morzu karaibskim langustę to se łapiesz i robisz na ognisku... rozpalonym plastikową butelką..

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

https://wydarzenia.interia.pl/podkarpackie/news-rzeszow-pis-chce-zburzenia-komunistycznego-pomnika-po-to-symbol miasta

temat linka tylko poboczny bo mnie zafrapowało co innego

no popatrz popatrz; ile to trzeba było sobie trudu zadać aby wyszło ujęcie z zarostem
wyspawać stelaż i później krzaczory tak uformować
spostrzegawczy fotograf to już tylko nieuchronna konsekwencja

000GS4WCI6B4O3DM-C122-F4.jpg

ja to już nawet wiem jaki tam stanie zamiast... 😄

Opublikowano
dysydent napisał:

da się na skrzydła np kacze przerobić tylko dostawiając stosownego nosiciela pośrodku
anioł wyjdzie jak ta lala tylko co nieco pousuwać podmalować

Zygmunt stoi na kolumnie to i Leszka można do tego przyśrubować...

Opublikowano (edytowane)

Kur nie rejestruje, ale węża rozporkowca jak mi wymasują wypielęgnują i pytona wyprostują, to może się zgodze. Tylko się boje, coby jaki lis\kuna jajek nie podpierdo.lił i węża nie udusił - w trakcie tej rejestracji.

"Ale to już było i nie wróci więcej" - A jednak wróciło.

Edytowane przez 4pakplus
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Roman176 napisał:

Zgodnie z rozporządzeniem (UE) 2016/429, głosowała pato platforma

ale to PiS tak zinterpretował, że chciał aby każdy to rejestrował. Oczywiście zbędne to było. Jak wszystko co oni wdrażają . 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano (edytowane)

jak na obśmianego tetryka "Józio" ośmieszył zachodnioeuropejskich kacyków (tych makaronów i stolców) i postawił na swoim
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-wizyta-joe-biden-w-kijowie,nId,6609163

Pono ma jakieś słowiańskie korzenie i to nawet polskie no i chyba na prawdę ma bo trzeba iście ułańskiej fantazji na taki numer

znaczy - kampania prezydencka w jankeskim kraju rozpoczęta
bo jak to się ma do losów wojny ukraińsko kacapskiej? a czy ktoś kiedyś psychologią odnosił sukcesy militarne?
chm; jak by tak pogrzebał w Historii

no ale cóż teraz może Biden powiedzieć takiego w Warszawie aby jeszcze bardziej... nie wiem; zaskoczyć?
w zasadzie najważniejszy punkt wizyty prezydenta USA w Polsce mamy za sobą i to zanim ta wizyta się oficjalnie rozpoczęła

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

coraz bardziej odnosze wrazenia że ta wojna jest dziwna , ale coraz bardziej nie bezpieczna a rosja coraz bardziej stoi na pozycji przegranej i to nawet nie chodzi o wygranie wojny tylko o ekspansje jej terenów przez chinczyków już chyba przejeli fabrykę BMW  w kaliningradzie nawet jak przejmą wschodnią Ukraine to bez pomocy chin nawet jak coś tam wykopią to tylko chiny mogą kupić , co by nie bylo to europa bedzie najwiekszym przegranym 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

a cóż dziwnego widzisz w wojnie najeźdźczej (o, było takie słowo już wcześniej bo nie podkreślił słownik) ? to zwykła wojna o terytorium i dla kacapów jest to wojna o ziemie utracone a dla ukrów o kształt terytorialny Ukrainy a nawet jej istnienie bodaj formalne i ukry walczą tylko o prawo wyboru sobie pana, kacapy o marzenia historyczne tylko że bez totalnego rozbicia rosji na pewno nie będzie to trwałe bez względu na wynik tej wojny.
Podobne aspiracje jak zaraz pojelcynowskie kacapy wykazuje  polska  (przymiotnik stąd z małej...) tzw prawica (choć staje się coraz bardziej narodowo socjalistycznym pro faszystowskim tworem jak i stały się już jawnie faszystowskim elity kacapów)

, resentymenty historyczne to i takie same demony

świat wymagał już dawno przebudowy i właśnie się rozpoczyna

a tak przy okazji to czy ktoś zna jednoznaczną i precyzyjną definicję słowa - "lewactwo"? bo jest nadużywane wobec np liberałów a oni przecież nic wspólnego z lewicą nawet nie mają

zanim wszystko się ponownie na właściwe tory przedefiniuje ... chm, nie takie głowy nad tym myślą jakie warianty przyszłości tak że ja tym bardziej się nie podejmę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 godziny temu, Leszy napisał:

ale to PiS tak zinterpretował, że chciał aby każdy to rejestrował. Oczywiście zbędne to było. Jak wszystko co oni wdrażają . 

zobacz głosowania platformy od września do grudnia, chcą dobrze dla polski na pewno ...... już nie gadam kto zagłosował o zbożu technologicznym 😆   na pewno bd się żyło lepiej

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

a czy ktoś kiedyś psychologią odnosił sukcesy militarne?
chm; jak by tak pogrzebał w Historii

Samą psychologią to nie, ale psychologią i wojskiem już tak. Jednak bardziej na ruskich działa strach przed javelinami, himarsami itd. niż przed Bidenem. ;) 

W historii to chyba np. ten z Rumunii co miał być wampirem, nabijał na pale Turków i stawiał wzdłuż dróg. Ponoć działało. Marsz Turecko się opóźniał.  

Opublikowano
58 minut temu, Roman176 napisał:

zobacz głosowania platformy od września do grudnia, chcą dobrze dla polski na pewno ...... już nie gadam kto zagłosował o zbożu technologicznym 😆   na pewno bd się żyło lepiej

nie wiem czy wiesz ale w polsce od lat rzadzi pis- nawet ma komisarza unijnego-co prawda to gierkowski prokurator,sedzia stanu wojennego, prezes psl-u ale obecnie zacumowal w pis-ie

• Like 1
Opublikowano
dysydent napisał:

jak na obśmianego tetryka "Józio" ośmieszył zachodnioeuropejskich kacyków (tych makaronów i stolców) i postawił na swoim

Zasięg S400 to jakie trzysta kilometrów. Jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości aby ruskie nie wiedziały... Przecie gdyby jaki naebany szwej se odpalił dla hecy ku temu samolotu cokolwiek to już bym ekspediował rodzinę w rejon gdzie łatwo mogliby do Afryki spierniczyć albo na Islandię.

Pafnucy12 napisał:

ja to już nawet wiem jaki tam stanie zamiast... 😄

A na co zamiast? Tego na wadżajne przerobić - u nas wszak kult matki Polki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v