Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Łolek napisał:

Tylko działa to w jedną stronę jak na żydki, lgbt +czy -, czy inne kozoyebce coś na siłę wprowadzają to nie ma obrazy, pojebana poprawność, jesteśmy w Europie czy w Polsce u siebie a k**wa za wszystko przepraszamy ot demokracja w lewackim wydaniu 

U nas to i tak jeszcze jest spokojnie.Ja jestem z tymi cudami na bieżąco to czasem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.Niemcy są mocno zdziwieni Np że Ukry nie chcą pracować.No ale po co pracować jak co miesiąc można dostać 3tys€ na rodzinę bez pracy a do tego opłacone mieszkanie i bony na zakupy.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Unia lewacka i demokratyczna i Praworządność panuje musi być przestrzegane jak Bruksela nakazuje czas się przyzwyczajać .

Widzisz może Tobie ,czy im pasuje but o numerze 43 , ale ja noszę 46 . I kurw. ,wolę piankowy filcok o tym numerze niż  adidasa  43  ,i kurna nie przekonasz że dla mojego dobra mam ten 43 nałożyć ,bo większośc ludzi taki rozmiar nosi . 

• Like 6
Opublikowano
56 minut temu, szymon09875 napisał:

No to ja na przykład patrzę i nie wierzę w te ceny pierścionków... Jak co ładniejszego to już i suma konkretna :o

Będzie chyba taki jak gustlik honoratce dał 🤭

Tam ładny kup bo dziewczę zacne, nie oszczędzaj mi na pociotkówne, osobiście sprawdzę coś zakupił jak nie teraz to na ślubie 😉

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Tam ładny kup bo dziewczę zacne, nie oszczędzaj mi na pociotkówne, osobiście sprawdzę coś zakupił jak nie teraz to na ślubie 😉

Bo ty myślisz że to takie proste.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jahooo napisał:

cywilizacja , która wpiera na siłę tolerancję - dąży do zagłady, to są słowa Arystotelesa

Żeby życie miało smaczek🙆‍♂️🤦‍♂️

Trzeba czekać ze zmiana źródła ciepła, może za kilka lat jeszcze coś się zmieni.

https://fb.watch/o_BTY3oLXH/

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Z ciekawostek to spora ilość pomp ciepła zainstalowanych 2lata temu jest do wymiany bo nie spełniają wymogów i są zbyt energochłonne.W większości są to urządzenia Samsung i Hiundaj.Oczywiscie zaleca się wymianę na urządzenia produkcji Niemieckiej

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Łolek napisał:

Po tylu latach wiem już co jej się podoba 🤭a i tak nie jest łatwo 🤣

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Poradziłbym szybką transakcję z Markiem, ale dystans pewnie będzie miał jednakowy, więc może lepi...ja ją szybko przygarnę...do mnie będzie miał dalej 😉🤭...

Nie za bardzo hf-iasta dla Ciebie? 😉

Opublikowano

Składam ostatni "meldunek" w tym temacie - pogodowy:

Styczeń - 86mm opadu

Luty - 77mm

Marzec - 51mm

Kwiecień - 73mm

Maj - 85mm

Czerwiec - 52mm

Lipiec - 135mm

Sierpień - 150mm

Wrzesień - 101mm

Październik - 95mm

Listopad - 87mm

Grudzień - jak na razie 39mm.

Łącznie 1031mm.  

Klepcie sobie i narzekajcie nie wchodzę więcej tutaj, chyba, że ktoś wywoła.

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Nie za bardzo hf-iasta dla Ciebie? 😉

Zacielę, potrzymam i...jest taki jeden, co mi za to zapłaci 🤷😉...niedawno zabrał jedną...musiałem usługę wziąć, żeby minka zacielić🤦

Faktycznie za hf-iasta🤷

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Składam ostatni "meldunek" w tym temacie - pogodowy:

Styczeń - 86mm opadu

Luty - 77mm

Marzec - 51mm

Kwiecień - 73mm

Maj - 85mm

Czerwiec - 52mm

Lipiec - 135mm

Sierpień - 150mm

Wrzesień - 101mm

Październik - 95mm

Listopad - 87mm

Grudzień - jak na razie 39mm.

Łącznie 1031mm.  

Klepcie sobie i narzekajcie nie wchodzę więcej tutaj, chyba, że ktoś wywoła.

Piotrze, ja Ci przypominam, że jesteś...autorem tego tematu...obowiązki masz🤷😉

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No to ja na przykład patrzę i nie wierzę w te ceny pierścionków... Jak co ładniejszego to już i suma konkretna :o

Będzie chyba taki jak gustlik honoratce dał 🤭

Jaki rozmiar potrzebujesz 🤔 mogę sprzedać 😛

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v