Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Kogo masz na myśli...Pafnucy chyba jakoś mocno nie rozrabiał tutaj.

Niektórzy są tacy nijacy xD w niektórych stacjach TV dla otumanionych tłumaczą że tylko lajkowali, a prawda była trochę inna ...

Ja jak coś udostępniam na swoich mediach społecznościowych to znaczy że się z tym utożsamiam a nie udaje że to jest ze mna niezwiązane ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Po wszelkich "modernizacjach", na daną chwilę, cały koszt nie przekroczył 2000zł

A makaron??? 

Rurki

To w dzisiejszych czasach nie pieniądze a coś można tam pomodzic . Potoczyć sobie amatorsko . 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Dwa tygodnie nie obcinałem, trzeba trochę skrócić a potem podhodować do skubania kurczaków.

Na dwa tygodnie to ze 3 razy trzeba by. Włosy i paznokcie to mi szybko rosną

13 minut temu, radekz200 napisał:

Ty byłeś tym żukiem w black&white? stał przy samym wejściu 

Radosław przyjacielu a co ja miałbym tam robić? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Jak jechać żeby choć 9 łapnąć w janosiku

No dziś jechał tak jak znaki nawet pół km nie przekroczył nigdzie i ni hvj nie łapnę 9

Screenshot_20231112_180104_pl.neptis.yanosik.mobi.android.jpg

Ciągnikiem jak jeździłem to 9.2 mi wskoczyło 🤭

• Like 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

4 minuty temu, Leszy napisał:

Nie tylko młodym. By emerytury tylko wypłacali, by tylko 500+ zostało. By tylko 13 14 zostały, czy co tam jeszcze w górnictwie było, a reszta się nie liczy. Nie wiem czemu tylko młodym to wytykać??? 

Ale sprzedać się za 500+, 13, 14 to takie polskie, bo partia która to dała wmówiła niektórym, że jest taka patriotyczna xD Więc patriotycznie ich doi poprzez Orleny, Azoty itp xD 

kto by nie byłvi tak cię ogolą jak barana tylko ,,ostrze,, inne i może być bardziej tępe 🤦

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Jeszcze chłopy trochę zdrowego rozsądku mają 

A nie wiesz dlaczego tak jest v, bo ludzie na glodowych rencinach żyli i jak coś niby dostali to się cieszą 

Dokładnie. Dziadostwo było straszne, emeryci, renciści, ludzie pracujący za najniższą krajową. Ja jak poszedłem do pierwszej roboty po studiach to miałem 75% najniższej krajowej płaconej przez urząd pracy. W zamian zapierdol po 10-12 godzin i traktowanie jak śmiecia. Później podnoszenie najniższej krajowej po 40 zł rocznie. Dla mnie okres rządów PO kojarzy się z najgorszym wyzyskiem i złodziejstwem jaki tylko może być- prawie jak w  "Ziemi obiecanej". Jak nastał PIS od razu się poprawiło ale jak to polacy musieli wszystko sp***dolić socjalem dla nierobów i wojenkami ch*j wie o co.

Ciesze się że przegrali bo to zaszło za daleko. Teraz nie będzie lepiej na 1000% ale co było to już lekka przesada. Do wyborów w przyszłym roku będą te partyjki chociaż pod publiczke współpracować, później ch*j strzeli to współprace a pieniedzy nie ma i nie będzie. W razie problemów jak zawsze zasłanianie się przeciwnikami, jakieś komisje śledcze i inne gówno- stara śpiewka.

A jak jakiś rolnik myśli że w rolnictwie coś się zmieni na lepsze to znaczy że jest debilem.

• Like 8
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Dokładnie. Dziadostwo było straszne, emeryci, renciści, ludzie pracujący za najniższą krajową. Ja jak poszedłem do pierwszej roboty po studiach to miałem 75% najniższej krajowej płaconej przez urząd pracy. W zamian zapierdol po 10-12 godzin i traktowanie jak śmiecia. Później podnoszenie najniższej krajowej po 40 zł rocznie. Dla mnie okres rządów PO kojarzy się z najgorszym wyzyskiem i złodziejstwem jaki tylko może być- prawie jak w  "Ziemi obiecanej". Jak nastał PIS od razu się poprawiło ale jak to polacy musieli wszystko sp***dolić socjalem dla nierobów i wojenkami ch*j wie o co.

Ciesze się że przegrali bo to zaszło za daleko. Teraz nie będzie lepiej na 1000% ale co było to już lekka przesada. Do wyborów w przyszłym roku będą te partyjki chociaż pod publiczke współpracować, później ch*j strzeli to współprace a pieniedzy nie ma i nie będzie. W razie problemów jak zawsze zasłanianie się przeciwnikami, jakieś komisje śledcze i inne gówno- stara śpiewka.

A jak jakiś rolnik myśli że w rolnictwie coś się zmieni na lepsze to znaczy że jest debilem.

trzeba zacząć od zera po wojnie światowej czy upadku meteorytu to może znowu bedzie normalnie przez chwilę 

Opublikowano
57 minut temu, GRZES1545 napisał:

Kogo masz na myśli...Pafnucy chyba jakoś mocno nie rozrabiał tutaj.

oj on bardzo specyficzny ile miał kont ? z 10  on chyba jak w porę nie weżnie tab to mu odwala 

• Haha 1
  • Confused 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v