Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Czemu dziad już nie śpi 🤔

Ja wiem. Ale zakazane mam mówić ☝️

24 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie uruchamiaj Ryśka...bo będzie jadem pluł🙆😱😉...

Takem właśnie zamiarował go cichaczem podpuścić bo nudno, tylko Marcinek i Marcinek na tapecie 😉

26 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Jak po ślubie to chyba i przed kościołem można i grzechu nima podobno 🤔

O tą to ja się pytać nikogo nie muszę. 

W przeciwieństwie do Marcinka 🤭 

O mechanicznej mowa

• Haha 2
Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ci co coś poważnie walczą to mówią że dla nich to upokarzająca ta gala. Nazbierają meneli tak jak ta goha i Nicola i to ma walka być? Dla tej gohy to sam zanik alkoholu jest niebezpieczny a nie mowa walka 🤣

Ta Gocha to ponoć nie doszła teściowa nicoli. Znaczy matka byłego chłopaka. Marcin może lepiej niech ma siłę nie wraca do swojej byłej co by jakiego sparingu nie było 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, pedro2 napisał:

Fajny dzionek, nie siura, nie wieje. Może by tak Ankę po kościele zapiął 🤔 

Antychryst 🙆

Nie uruchamiaj Ryśka...bo będzie jadem pluł🙆😱😉...

on pewnie u teściowej na obiedzie nie będzie pluł 🤭😁

Qwazi napisał:

To też racja. Marcin prawdy nie napisze, bo albo nie chce, albo jej nie dostrzega...

... albo jest bardzo ,,nie wygodna,, 😉

Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

To też racja. Marcin prawdy nie napisze, bo albo nie chce, albo jej nie dostrzega...

Ja myślę że on już za dużo napisał tu o tych swoich sprawach. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

on pewnie u teściowej na obiedzie nie będzie pluł 🤭😁

Tak miłuje "szanowną mamusię"🤔🤭...

2 minuty temu, 6465 napisał:

Ja myślę że on już za dużo napisał tu o tych swoich sprawach. 

I to też by o czymś świadczyło....

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano
17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak tam chłopaki już po kościele?

Jeszcze nie, boję się autem kierować. Pojadę na 16. A i na wypominki muszę zanieść. A ty już dałeś?

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To jak masz coś z czego jesteś zadowolony to po co płaczesz? Na tym się skup i tyle.

Ale można to również robić z drugą połówką

kup od razu 0.7

Opublikowano
6465 napisał:

17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak tam chłopaki już po kościele?

Jeszcze nie, boję się autem kierować. Pojadę na 16. A i na wypominki muszę zanieść. A ty już dałeś?

U mnie popołudniami nima mszy, tylko rano i przed południem, ksiądz nie rozumie ludzi co krowy mają 🤭

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie ,u nas pierwszego rano się daje

Opublikowano

@Qwazi @Desperado @6465 już mi powoli przechodzi, ale wszystkiego nie mogłem tu napisać , wam chyba ufamy to może wieczorem na priv wyśle co i jak dokładniej było 

2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

U mnie popołudniami nima mszy, tylko rano i przed południem, ksiądz nie rozumie ludzi co krowy mają 🤭

To ile Ty siedzisz w oborze 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Qwazi @Desperado @6465 już mi powoli przechodzi, ale wszystkiego nie mogłem tu napisać , wam chyba ufamy to może wieczorem na priv wyśle co i jak dokładniej było 

Ok. W nagrodę wyśle ci zdjęcie nowego traktora pafnucego 🙂

Żartowałem. Nie mam upoważnienia 😁

Trochę schodzi, suma zaczyna się bodajże o 10 a przecież po robocie umyć się trzeba i zjeść śniadanie 🤔

U mnie jest o 8,10,12 i 16.

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

mi nie ufasz 🤔🤭

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Taki kawałek to byś się dla zdrowia z buta przeszedł. Tylko koło świeczki nie stawaj, chuchniesz i pożar wywolasz 

Jak by była handlowa niedziela to już bym był w pół drogi (powrotnej)🤗

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v