Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Z 5 lat młodsza chyba może być 🤔

5 lat młodsza, wszystkie zęby, cnotliwa, zdrowa jak kobyła, z dużymi cyckami i szerokim zadem.    xD  Jak będziesz miał z góry ustawione parametry, to nic z tego nie będzie.  

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Kupiłem drugie mocowanie bo z 5314 za dużo przeróbek było, przy tej cenie stali i z ilością czasu jaką dysponuje nie widziałem sensu bawić się w przeróbki.

Ja byłem w miejscowości żerdź, kilkanaście km od Ryk

Wiem, znam

Jest jeszcze walmet w Babicach 

Robią ładowacze i beczki 

Mają sprzęt używany

Mnie też naszło na jeżdżenie 

20231026_141059.jpg

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki jak już jest temat partnerek , to jakie macie swoje drugie połówki , starsze młodsze czy rówieśniczki 🤔

U mnie jest wakat, ale intensywnie pracuję nad obsadzeniem stanowiska i szukam raczej wśród rówieśniczek.

Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał:

5 lat młodsza, wszystkie zęby, cnotliwa, zdrowa jak kobyła, z dużymi cyckami i szerokim zadem.    xD  Jak będziesz miał z góry ustawione parametry, to nic z tego nie będzie.  

jeszcze katoliczka koniecznie

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Też Ci uciekła🤔...

jakby miał dobry przypon, to by nie uciekła

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, jahooo napisał:

Jak swoją poprosiłem o rekę, to miałem 20 lat, a 21 jak się ożeniłem, już prawie 30 la razem, a wy tu o wieku jakieś teorie tworzycie

widzę że chłop 30+ i samotny = pier......

Tylko czasy się troszkę zmieniły i teraz szukając wśród 18-20- sto latek trzeba dobrze uważać żeby kogoś wartościowego w tym przedziale trafić.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:
13 minut temu, Desperado napisał:

jeszcze katoliczka koniecznie

Oraz ...przede wszystkim...nade wszystko...posłuszna teściowej...

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Moja narzeczona to rówieśniczka. Wcześniej kręciłem z taką 19-stką, ładna była, jako kumpela ok ale materiał na dziewczynę a tym bardziej żonę to nie był

A to zależy od dziewczyny , czasami młodsza będzie bardziej dojrzalsza od takiej trzydziestki

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Też Ci uciekła🤔...

Znaczy... żadna u mnie nie nocowała jeszcze. Pooglądają z każdej strony mówią, że jest dobrze i kontakt się urywa

7 minut temu, jahooo napisał:

Jakby miał dobry przypon, to by nie uciekła

Co to znaczy w przenośni?

Opublikowano
43 minuty temu, Desperado napisał:

Bo mam, ale wtedy dziewczyny młodsze a teraz, to jest jak dzień a noc, jedna głupsza od drugiej,  w Twoim przypadku o co innego mi chodziło.

No coś tam było , chodzi o to żeby nie szukać tutaj porad 🤔

25 minut temu, Qwazi napisał:

Nie szukaj sobie kryterium wiekowego i nie wrzucaj wszystkich kobiet, z danego przedziału wiekowego, do jednego worka...to błąd, bo wszystko zależy od człowieka, a nie od tego ile ma lat...kobieta może być i starsza...jak to u mnie mawiają "psy o lata się nie gryzą"...

A wogóle, to zrób najpierw porządek w życiu, domu, podwórku i gospodarce...a kobiety nie będziesz musiał szukać bo wróci...jeśli nie zrobisz, to albo nie znajdziesz, a jeśli znajdziesz, to za chwilę też zwieje...tyle cierpliwości do Ciebie nie będzie miała 🤷...

Jeszcze, co do jeżdżenia taczką, to wydaje mi się, żeś Ty się w życiu już nią dość najeździł...i nie mam pewności czy nadal jeździsz, jeśli tak (czego nie wykluczam), toś głupi...

No dobrze ale Mariusz taka starsza to już dziecka nie urodzi , trzeba patrzeć przyszłościowo , jeszcze 😛

25 minut temu, Leszy napisał:

Bałbyś się, że by Cię zajeździła na śmierć ? XD 

Wszystko możliwe

Opublikowano
20 minut temu, Desperado napisał:

No i musi na kawę zabrać zobaczyć czy nie siorbie, czy się aby z czego głupio nie śmieje 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A to zależy od dziewczyny , czasami młodsza będzie bardziej dojrzalsza od takiej trzydziestki

Nie przeczę. Aczkolwiek na takie całkiem młode jak napisałem wcześniej musisz bardziej uważać żeby coś naprawdę wartościowego wyhaczyć. Teraz pokolenie tik toka, influencerów czy jak to tam się pisze nie sprzyja poważnemu podchodzeniu do życia wśród młodzieży..

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Znaczy... żadna u mnie nie nocowała jeszcze. Pooglądają z każdej strony mówią, że jest dobrze i kontakt się urywa

Radził bym, żebyś przed takim oglądaniem zrobił sobie...lodowaty prysznic...może pomóc🤔...

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

przypon to u mnie pal na końcu łańcucha dla krowy, który trzyma ją na uwięzi

użyj wyobraźni , o jaki "pal" chodzi :D

Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał:

Jak swoją poprosiłem o rekę, to miałem 20 lat, a 21 jak się ożeniłem, już prawie 30 la razem, a wy tu o wieku jakieś teorie tworzycie

widzę że chłop 30+ i samotny = pier......

Ale tu chodź ile Jasiu miałeś wtedy lat 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale nadal będzie młodsza. Ja sprawę stawiam jasno- Rok w tę, czy we w tę

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Może tych skarpet nie zdejmuj. Zobaczą haluksy i uciekają

• Haha 3
Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał:

Nie ma żadnych parametrów 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v