Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Ile na Skibę to bierze? Jak Grudziądz?

35 , ale Zbyszku fajny?  Podobny do twojego 🤔

Opublikowano
26 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To jest 4x35

Tak jeden będzie odkręcony

Później dojrzałem 

24 minuty temu, jahooo napisał:

przy dobrych warunkach pójdzie, w gorszych przy małej prędkości będzie stawiał rządki

I przy dobrych warunkach trochę musi jechać...

21 minut temu, Leszy napisał:

Mój dziadek kiedyś powiedział, "ale w konia to byś nie potrafił robić". Cóż. Pewnie bym miał z tym problem. 😉

Ja myślę, że bym sobie spokojnie poradził, ale...Kaziu @kizak kobyłę cyganowi sprzedał🤭...

• Confused 1
Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Z czego się suszysz 🤔

B0 na stacji Orlen kupisz 🤔

bo znowu stanialo.. a  jakas wielka roznica jest ?? 

ile jest najnowoczesniejszych ciagniow ktorym lepiej pasuje b0 ?

gdy brakowalo effecty to verve sprzedawali w takiej samej cenie..

to wlasnie jest smieszne, ze ci na ktorych glosowaliscie potrafili doprowadzic do tego ,ze paliwo w detalu jest tansze niz w hurcie  🤣

Opublikowano
Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

jak z jakością na kwiatku ? kiedyś bardzo sobie je chwalili. Teraz wiesz jak jest ?

Ja tam co dzień tankuje auto, przelatało przez 1,5roku 200tys. Kilometrów i nic się nie dzieje. Ta stacje ma ten sam właściciel co w Łowiczu na Łódzkiej to i paliwo to samo.

Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał:

bo znowu stanialo.. a  jakas wielka roznica jest ?? 

ile jest najnowoczesniejszych ciagniow ktorym lepiej pasuje b0 ?

gdy brakowalo effecty to verve sprzedawali w takiej samej cenie..

to wlasnie jest smieszne, ze ci na ktorych glosowaliscie potrafili doprowadzic do tego ,ze paliwo w detalu jest tansze niz w hurcie  🤣

Skąd te informacjie czerpiesz kto na kogo głosował  bo to chyba tajne jest 

Po drugie jak bym miał wozić banieczki na stację to musiałbym być tobą a traktorem 10km gonić nie ma sensu wolę dać nawet 10 gr drożej i mieć spokój 

Po trzecie

Jak nie widzisz różnicy między B7 a B0 to zapytaj ludzi którzy ogarniają pompy wtryski itp rzeczy 

Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Stracić na nim nie stracisz 

No dokładnie , dlatego brałem , może będzie orać

Opublikowano
Znałem gościa który pracował w kostnicy, i jak był nowy koledzy namówili go żeby sprankował szefa włażąc do jednej z szuflad na trupy żeby go nastraszył jak ją wysunie. Więc się rozbiera i gramoli się do szuflady i go wsuwają. Przy czym wewnątrz nie ma przegród między szufladami, więc tam leży w ciemnościach pomiędzy trupami i zaczyna się już trochę denerwować. Po jakichś 5 minutach trup obok niego mówi "zimno, co nie?" i koleś zarył łbem o szufladę nad nim, próbując wstać, tak szybko że prawie stracił przytomność. To był szef leżący obok niego.

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

35 , ale Zbyszku fajny?  Podobny do twojego 🤔

No mój zrywalny,. 

Do Zetora jedna Skiba pewno w kąt..

No a po za tym... Bardzo ładny...kolor.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Słyszeliście że Tusk martwi się o Polskich rolników i zorganizował debate w parlamencie europejskim na temat importu zboża do UE.

Dużo szumu zero efektów 

Dwa razy obiecać to jak raz dotrzymać 

Wszystko dzięki Kolodziejczakowi tfu m. nda jedna 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:
Znałem gościa który pracował w kostnicy, i jak był nowy koledzy namówili go żeby sprankował szefa włażąc do jednej z szuflad na trupy żeby go nastraszył jak ją wysunie. Więc się rozbiera i gramoli się do szuflady i go wsuwają. Przy czym wewnątrz nie ma przegród między szufladami, więc tam leży w ciemnościach pomiędzy trupami i zaczyna się już trochę denerwować. Po jakichś 5 minutach trup obok niego mówi "zimno, co nie?" i koleś zarył łbem o szufladę nad nim, próbując wstać, tak szybko że prawie stracił przytomność. To był szef leżący obok niego.

Dużo ludzi w internecie zna tego gościa 😉

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Dużo szumu zero efektów 

Dwa razy obiecać to jak raz dotrzymać 

Wszystko dzięki Kolodziejczakowi tfu m. nda jedna 

Był tu na AF jakiś przydupas kołodziejczyka czy jak mu tam. Ciekawe gdzie jest? Ja na jego miejscu to nie wiedział bym gdzie się schować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v