Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Coś ostatnio ludzie skryci się robią....😕

Jakbym wrzucił to by gadali że się chwali a nie ma czym

47 minut temu, Łolek napisał:

I na smsa nie przysłałeś o nie ładnie ty ☝️

No jak nie, nie dostałeś???

43 minuty temu, 6465 napisał:

Fiat teren znaczył,a kostka nowa to poszedł do szwagra. Szwagier kostki nie ma😉

Szwagier dostał ode mnie 45m2 kostki, tej co u mnie była, także diagnoza nie trafiona 

33 minuty temu, 6465 napisał:

Darek ty zawsze chwaliłeś diesla za moment obrotowy a kupiłeś benzynę 🙆. Co cię skłoniło?

Marne moce w dieslach w autach które brałem pod uwagę

Trochę też marne przebiegi które robię 

Prawdę moja żona powiedziała cztery lata temu, ciężko będzie kupić kolejne auto za Fiata, brakuje mi tego momentu, choć może to przez to że ja ta benzyną jeżdżę tak jak dieslem, 3tys.obr i następny bieg, kilkanaście lat dieslami, ciężko się oduczyć, choć powoli się przestawiam 

I specjalnie dla Radka, zgodnie z życzeniem, na nowej kostce 

piękna

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Popier96 napisał:

Panowie pszczelarze, akacja zawiodła, ale te mszyce nie takie złe w pewnych okolicznościach. Przed lipą po korpusie spadzi natargały, co prawda nie wszystkie rodziny (BF ma w d*pie spadź), ale pozytywnie się zaskoczyłem dzisiaj otwierając niektóre rodziny 😁. Się zastanawiałem skąd taki nakrop, idę wzdłuż działki sąsiada i patrzę na jodły, a tu jedna pszczoła na nich 😁😁. Ciekawe czy lipa coś podleje. 

Na szczęście tego nie ma. Niewiele jakiegoś jasnego jest. Koniec sezonu, wykręcić te resztki i koniec. I tak udany rok. Z lip zaczątki kwiatków suche spadają.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Samochód ładny, tam ładny, zaebisty👍 ale felgi to paskudne 

Dostałem jeszcze zimówki na alufelgach, może w zimowym zestawieniu ci się spodoba 

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Tablice zmieniałeś czy z naszego rejonu auto? 

Zmieniałem, auto z Łodzi

27 minut temu, Pafnucy12 napisał:

E no leganckie, tego...

Kajtnąć sie dasz?🤔

Ba no ba, pewno że tak 

24 minuty temu, radekz200 napisał:

ale kija i tak lepsza 

Czy lepsza to nie wiem. Zapewne nie gorsza 

Przez chwilę miałem chęci na x-ceeda, ale za duży jak dla mnie

przecież te alusy są super wiadomo kwestia gustu

• Like 1
Opublikowano
Baks00 napisał:

Ząbki taka miejscowość Mazowieckie-jest tu który z okolic?

to jest przy samej Warszawie przedmieścia wylatując od Bialegosotoku

szymon09875 napisał:

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Łolek @soltys48 @Qwazi jak wam się udało zrobić po synku 🤔

Mietka i Szymka nie pytam bo oni jeszcze w torbach noszą

No i mamy wyjaśnione kto to był salibuga ippon itp 🤭🤭 

🤫🤫🤫🤫😆😆😆😆😆😆🤭🤭🤭🤭👍👍👍👍

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Przywieź mi jaką muszelkę, tylko tak żeby się Merlin nie dowiedziała. Częściej będę bywał 

Jeszcze częściej? No bez przesady ostatnio co 5dni. Nie nie nie, pocztówka taniej wyjdzie niż ten szczaw na obiady. 

Tylko powiedz mi, na który adres wysyłać, willa w Konstancinie, w Mrągowie czy w Zakopanem? Bo na Kajmany nie wyślę, tam to z 10zl za znaczek pewno. 

A w tej willi na Helu co jadę to nie ma kamer? Żeby potem filmów z brombania nie było 🤔

• Haha 2
  • Sad 1
Opublikowano
19 minut temu, wojtal24 napisał:

a jak w padnie w gości to będzie parkował na ulicy😆😆😆

Kurde, teraz będą po zwijarki przyjeżdżać, trzeba będzie pod każdego busa zaglądać czy nie ulany od spodu 😵

7 minut temu, wojtal24 napisał:

przecież te alusy są super wiadomo kwestia gustu

18 cali

Na zimę 16 dostałem, również alu 

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Siarczan, basfoliar, cynk i bor

I co nie przypali w te susze??? A u was tam chyba nie ma 🤔

Opublikowano
10 godzin temu, Łolek napisał:

Dobra dobra nie tłumacz się 😉, zgrywam się 

Za B0 płacę tyle co za normalną na stacji w moim regionie 

Ostatnio często do Kutna latam to byś adresa  podesłał to byśmy zakawowali kiedy 

Gdzie tam latasz Jaryszki,Agroma,Agrohandel,Rolserwis? 

Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

super gratuluje wyboru bardzo mi się podoba i Arona i Ateka miałem 2 seaty i bardzo dobrze mi się nimi jeździło

Masz może namiar na gościa z Gąbina co robi atesty opryskiwaczy? Gdzieś mi ulotka zginęła bo kiedyś do mnie przyjechał. 

mam do Kazia ale mogę Ci dać do kupla z Szymanowa wyślę Ci sms do obydwóch

soltys48 napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Chyba nie. Choć muszę na te naklejki popatrzeć.

Ma na pewno 😉😉😉

przy kontroli z Piorinu czy agencji wołają papier

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

I co nie przypali w te susze??? A u was tam chyba nie ma 🤔

Jakby nie padało to bym nie pryskał... w zeszłym tygodniu z piątku na sobotę spadło nie całe 25l Wczoraj i dziś też dość ładny deszcz przeszed

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Toć dlatego chcę zetora 

Jako że już wiem o czym marzy córka @Qwaziego, to powiem ci tyle że marzenie łatwe do spełnienia, możesz startować 

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Wróciła do żywych

Jak ma zgasić włącznikiem jak kabel od cewki urwany i najdziwniejsze że go nie ma w obudowie. 

Ryncami za łańcuch chwyć żeby silnik zadusić 

54 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Dopiero przeczytałem...uuuuu....😕

A no co,nie chcesz dać mu się przejechać, to choć ja mu dam SV

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

no ja też tak robię już 2 raz, 2-3 letni ale bardziej wypasiony i z mocniejszym silnikiem

Za dwa lata drugi do wymiany, to może wtedy się pokusze o nowy 

Póki co jest czas do namysłu, się zobaczy jak wyjdzie 

nowka to tylko na firmę na działalność a nie prywatnie prywatnie to taki właśnie 2÷4letni

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jakby nie padało to bym nie pryskał... w zeszłym tygodniu z piątku na sobotę spadło nie całe 25l Wczoraj i dziś też dość ładny deszcz przeszed

Fajnie .To zarobita na zbożach 

Przemek tyż ma za***iste już pewnie konto czyści na kase

Opublikowano
14 minut temu, pedro2 napisał:

Jeszcze częściej? No bez przesady ostatnio co 5dni. Nie nie nie, pocztówka taniej wyjdzie niż ten szczaw na obiady. 

Tylko powiedz mi, na który adres wysyłać, willa w Konstancinie, w Mrągowie czy w Zakopanem? Bo na Kajmany nie wyślę, tam to z 10zl za znaczek pewno. 

A w tej willi na Helu co jadę to nie ma kamer? Żeby potem filmów z brombania nie było 🤔

Gadałem jedz na mazury załóż kapelusz i nikt na Ciebie uwagi nie zwróci... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v