Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szymek ile kosztuje wysyłka na palecie coś koło 100kg?

Próbował ktoś z was dokręcić mth na nowym zegarze od c360 żeby dogonił ten stary co się zepsuł?

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Próbował ktoś z was dokręcić mth na nowym zegarze od c360 żeby dogonił ten stary co się zepsuł?

Nie wiem jak teraz ale z rok temu koło 250 zł płaciłem 

10 minut temu, 6465 napisał:

Ja kręciłem w 80, żmudna robota 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nie wiem. Zerkne u tego znajomka, co tam na masce za cyferki.

Dzień dobry🙋. 0°. Rześko

Córka się postarała, a mówiłeś że nie doi 

20230312_071641.jpg

Edytowane przez Karol6130
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, 6465 napisał:

Nic nie rób na przeglądzie powiedz o wymianie 

Ja mam tak w fendzie dziad napisał tysiąc więcej niż było, a drugi w pisał stan faktyczny 

Cześć siema 🙋‍♂️

Lekko mrozi i wieje 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Nic nie rób na przeglądzie powiedz o wymianie 

Ja mam tak w fendzie dziad napisał tysiąc więcej niż było, a drugi w pisał stan faktyczny 

No i w CEPIK- u do końca jego dni będzie, że było coś kombinowane w liczniku.   :)

37 minut temu, 6465 napisał:

Jedziesz piszesz oświadczenie o wymianie, płacisz, wpisują stan faktyczny na nowym i masz legal.

Opublikowano
38 minut temu, 6465 napisał:

A poco.

Kupujesz nowy zegar tylko kup polski i  na SKP robisz korektę i gotowe.

Jakby co mam taki zestaw do  tego ale mimo to i tak długo schodzi lub wiertarka tylko obroty w lewą stronę muszą być 😁

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał:

Córka się postarała, a mówiłeś że nie doi 

20230312_071641.jpg

Co Ty gadasz🙆. A to nie Ty doiłeś na tempo czasem🤔. Ona to by mogła co najwyżej Cię wkurzać, żebyś miał lepszą wydajność w robocie i ruchy ze trzy razy szybsze😜

Opublikowano

Za pobraniem DHL 250zł, paleta 80x120, wysokość do 210cm, waga do 200kg 

Bez pobrania chyba dychę taniej, bez zaznaczenia opcji "kurier zadzwoni przed dostawą" (tak, za to też trzeba dopłacić) kolejne kilka złotych w dół 

• Thanks 1
Opublikowano
39 minut temu, 6465 napisał:

A po ch*ja ? Wymienisz na nowy jedziesz na przegląd i reszte zrobi diagnosta , wszystko bez problemu z literą prawa

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A poco.

Kupujesz nowy zegar tylko kup polski i  na SKP robisz korektę i gotowe.

Jakby co mam taki zestaw do  tego ale mimo to i tak długo schodzi lub wiertarka tylko obroty w lewą stronę muszą być 😁

Nie żadną korektę tylko tak jak napisałem wyżej.

Opublikowano

Dzień dobry.

Wszystko dobrego dla Grzegorzów.

Pogoda słaba, bo jest wiatr i jest zimno.

Gdyby wiatru nie było, to było by ciepło, bo tylko -2 jest...

@Aktywnyrolnik7245, obiecałem i zmierzyłem.

Mój ma 27cm. ....

A tu dokumentacja pomiaru...

IMG_20230312_071802.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

No i w CEPIK- u do końca jego dni będzie, że było coś kombinowane w liczniku.   :)

W busie nam też źle przebieg wpisali, 7 lat z rzędu przebieg 10tys.km rocznie, 8 roku 22tys.km (powinno być 12tys.km), a kolejnego roku chyba z dwa tysiące km mniej jak poprzednim razem 

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Jedziesz piszesz oświadczenie o wymianie, płacisz, wpisują stan faktyczny na nowym i masz legal.

No i jakie to ma znaczenie w traktorze który ma 30 czy 40 lat  co tańszy będzie, więcej spali bo w aucie ok czy w nowym traktorze 

W moim zegar miał po wyzerowaniu 200 a ten wpisał 1200 

Opublikowano

Ustawiałem bębenek a nie kręciłem. Teraz to bez sensu bo w cepiku zapisany będzie stary przebieg. Ja bym nie wymieniał obrotomierza jeśli wskazuje obroty tylko dokupił zegar zliczający motogodziny elektryczny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v