Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Zapytaj @FINN🤣

Znajomy też to nowe kupił... Historia jak u finna, od początku się jebała na wszystkie możliwe sposoby, aż wkoncu trafił się taki napalony co to wziął po chyba 3 latach od kupna za połowę ceny 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Na niektórych tak

Tam gdzie stozek zmroziło to już kaplica, reszta będzie chorować ale wyjdzie ale czas deszcz i ciepło potrzebne 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Raz miałem sinicę w qq. I wtedy oprysk Fostarem pomógł 

Też pryskam fosforem. Chociaż tu na forum użytkownik @RU68 chyba(teraz nie pisze, albo pod innym nickiem) twierdził, że jak się pryska fosforem, to i tak za parę dni się robi cieplej i jest efekt. Trzeba by było dokładny eksperyment zrobić ;) 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Znajomy też to nowe kupił... Historia jak u finna, od początku się jebała na wszystkie możliwe sposoby, aż wkoncu trafił się taki napalony co to wziął po chyba 3 latach od kupna za połowę ceny 

Bo tym to trzeba umieć robić jak jd 550 🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Też pryskam fosforem. Chociaż tu na forum użytkownik @RU68 chyba(teraz nie pisze, albo pod innym nickiem) twierdził, że jak się pryska fosforem, to i tak za parę dni się robi cieplej i jest efekt. Trzeba by było dokładny eksperyment zrobić ;) 

Teraz @v11

Opublikowano

Ale ładną łąkę kwietną sobie wyhodowałem :ph34r:

A w ogóle to jakaś  firletka poszarpana chyba jest. Ponoć niezbyt zdrowa dla bydła. Zaś wyrosło tego wszędzie pełno. 

IMG_20230531_145244_703.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

To co jest w tle, na czwartym zdjęciu by chodziło na pewno 🤷

U mnie(nie moja) od kilku lat V660 wszystko kręci -lux maszyna👍

Opublikowano

Pasowa z Sokółki droższa będzie 

Znajomy ma ten cud techniki i jakoś jd w słomie nie gorszy

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Opublikowano

I to już też o czymś może świadczyć 

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Bo to dobre prasy🤷

Opublikowano
9 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Kombinat Fortschritta produkował rzeczy które teraz produkują po modernizacji różne firmy i uznają je za nowości.

T088 przede wszystkim a coś jeszcze prócz niego ?

9 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@soltys48 Przemek dobra cena 🤔 bo mam blisko i trza stado uzupełnić 

https://m.olx.pl/d/oferta/jaloszka-4tygodnie-CID757-IDUNdbr.html?reason=observed_search

trzeba było te brać póki było aktualne https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-cielaki-parka-byczek-i-cieliczka-CID757-IDUhCrp.html

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

8 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Tak tylko to właśnie ma wąski podbieracz

Sylwek ,a Twój vikon jakie max belki robi?

150 cm

Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Za 25 tys prasy nie kupisz to raz a dwa nie masz konia żeby ciągnął 

@Sylwekx25 ile dałeś za swoją 🤔

Karol śwagier jd 180 ciąga c360 z silnikiem 4 Perkinsa coś około 60 koni

Kurła nie pamiętam, 12 tys chyba 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

@chloporobotnik, chyba Ty nie przepadasz, ale pokaże takie pierwsze...

IMG_20230531_210822.jpg

smaka narobiłeś tylko , wpierdzielałbym jak stonka ziemniak

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy od dziecka nie tykałem owoców, jak mi dawali spróbować to plułem tym. Biały ser zjeść to była męczarnia dla mnie bo to smaku w ogóle nie ma... 

a mi to lotto , wszystko co i inni jedzą byle głodnym nie chodzić 

5 godzin temu, slawek74 napisał:

to wychodzi że ja to leń 🙆‍♂️🤦‍♂️😁

ktoś ci powiedział że na osiemnastkę wyglądasz ?

8 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Żeby się tylko nie skończyło jak u mojej nauczycielki z technikum z kotami rasowymi. Władowała kupę kasy, kotka już za stara na rozród bo wiecznie czasu nie było i tylko utopiony grosz.

sama by prędzej z jakimś uczniem zaszła niż kotke zakociła 😆

9 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

W życiu nie myślałem, że konie mogą być tak drogie,

chyba że na kiełbasy 

10 godzin temu, Pigmei napisał:

Ale nawet koń nie może stać sam bo szajby dostanie, musi mieć jakieś towarzystwo.

najlepiej jakiejś klaczy😉

11 godzin temu, Baks00 napisał:

Uważaj by male ,,alimenty'' nie przyszly

większą miskę na mleko podstawi😁

40 minut temu, Karol6130 napisał:

jeśli konstrukcyjnie to jest prawie to samo co w plutyczach robi to można ryzykować 

Opublikowano
konteno napisał:

T088 przede wszystkim a coś jeszcze prócz niego ?   Pokosówki e 303 klepią w Rosji zmodernizowane po ichszemu https://youtu.be/ZWx_6WyHpTE Piękna sprawa tylko nie da rady tego do Polski sprowadzić.

Opublikowano (edytowane)

Eeeee. To ja miałem Cię obudzić...

Na wschodzie już się rozwidnia..

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
7 godzin temu, Karol6130 napisał:

@Bananek chyba taką ma

Moja numer mniejsza. RC115. Bardzo sobie ją chwalę. Prosta konstrukcja. Dziś mam w planie ją trochę poużywać. 

wszystkiego najlepszego, dzieciaki. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v