Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

o to macie - nic nie napisali a wezwali i artykuł pełen domysłów za co pewnie podobnymi metodami spłodzonych
https://tvn24.pl/pomorze/ryszard-brejza-ojciec-senatora-ko-krzysztofa-brejzy-otrzymal-wezwanie-do-prokuratury-ma-uslyszec-zarzut-5554238

Przepraszam że zapytam. Ale jak z sejfu CBA zginęła kasa, to skarzono urzędniczkę. Bo chyba nikt z szefów CBA nie poleciał ze stanowiska?:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

dlaczego mnie o to pytasz?

Bo liczyłem na jakąś jajcarską odpowiedź, do której mógłbym się potem odnieść. Ot takie zagajenie rozmowy w tym temacie.:lol:

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, mirro napisał:

Bo liczyłem na jakąś jajcarską odpowiedź, do której mógłbym się potem odnieść. Ot takie zagajenie rozmowy w tym temacie.:lol:

ja pojęcia nie mam o tym temacie i nawet linka jeszcze nie czytałem ale już z Twojej zajawki wynika że to coś typu "...... ukradł(li) a Cygana(kę) powiesili"
co w miejsce kropek może jak przeczytam linka

noż qwa, to mój link zatem odmawiam odpowiedzi z braku źródeł
znaczy - z braku innych dowodów Cygan(ka) wydaje się najbardziej winna

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
mirro napisał:

To samo co Kaczyński z kolejnej statuetki "Człowieka Wolności".

Widzę, że Ty zaskoczyłeś...

Roman176 napisał:

to są napoleonki czy sernik ?

Taki budynnik bardziej...

Opublikowano

Pewnie po wręczeniu jeden i drugi zadałby sobie takie samo pytanie. "A na ch*ja mi to dali?":lol:

4 minuty temu, DTaras napisał:

Taki budynnik bardziej...

Proszę, ni mąć Romanowi. Teraz już nic nie wie.:lol:

Opublikowano
14 minut temu, daron64 napisał:

Myślałem, że w radiu sobie jaja robili..w kolejnej tarczy pewnie będzie zapis, że sprzedawca zobowiązany jest samodzielnie wykonać laurkę dla Jarosława 

https://www.money.pl/gospodarka/obnizka-vat-na-zywnosc-nowy-obowiazek-dla-sklepow-6725568217246560a.html

To wyobraź sobie ile posżło na reklamy różnych tarcz, nowego ładu w różnych mediach. w ogóle się z kosztami nie liczą

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

To wyobraź sobie ile posżło na reklamy różnych tarcz,

dzisiaj znowu jechałem Via Carpatia i mnie reklamy tego czegoś na każdym kroku atakowały.:lol:

Opublikowano

Ja mieszkam po zachodniej stronie ten starej dk19 😁 ciulowo się kończy odcinek od lublina do niedrzwicy bo trzeba sporo wracać w niedrzwicy do starej dk 19

40 minut temu, mirro napisał:

dzisiaj znowu jechałem Via Carpatia i mnie reklamy tego czegoś na każdym kroku atakowały.:lol:

jest gdzieś jakiś kamień słynnego prezydenta kaczyńskiego koło janowa lubelskiego na s19 😂

Ja czekam na pierwszy wychodek im Lecha kaczyńskiego 😂

jak się pis skończy to będzie oczyszczanie miast i budynków z czcigodnego prezydenta 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Myślałem, że w radiu sobie jaja robili..w kolejnej tarczy pewnie będzie zapis, że sprzedawca zobowiązany jest samodzielnie wykonać laurkę dla Jarosława 

https://www.money.pl/gospodarka/obnizka-vat-na-zywnosc-nowy-obowiazek-dla-sklepow-6725568217246560a.html

A dosłuchałeś do końca? Jak pójdziesz na zakupy do takiego sklepu z laurką, to musisz wychwalać jarka, inaczej nici z zakupów.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jarecki napisał:

traktorem po ,,S'' ?    To Dawaj jeszcze pod prąd🤔

przynajmniej 2 razy w miesiącu takie coś widzę najlepszy był lexion z hederem na gąskach W lecie poginał bolid typu twingunia albo inna corsa pod prąd normalnym pasem czyli bez zauważenia że jedzie na spotkanie śmierci

Edytowane przez agromatik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v