Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, jahooo napisał:

A jak myslisz, dlaczego jesienią Chiny kupowały zboże i kukurydzę w takich ilościach ?

👍👍 To też pasuje teraz do układanki. Trzeźwo myślisz Panie. Jeszcze w razie czego ruskiego poratują 

Opublikowano
24 minuty temu, DTaras napisał:

Zrobimy co można.

Ja jestem w rezerwie , ale mam hodowle to jak to będzie 🤔

Opublikowano

Nie za darmo. Mówisz? Cwanie sobie rynek na wieprzowinę sprokurowali? To musisz putina uświadomić.

Ursus932 napisał:

24 minuty temu, DTaras napisał:

Zrobimy co można.

Rezerwy zazwyczaj wojny wygrywaja to nie będzie źle...

Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Dalej podtrzymujesz to co napisałeś,? Mam dokładne info że  jest tak jak ja to odebrałem. Wpuszczają jak leci, biorą łapuwy i tyle w temacie... jeden plus że większość nie zostaje tylko spiesza na Niemcy.

Chłopie idź po rozum do głowy i nie pisz takich głupot. zanim coś napiszesz to się zastanów. ktoś zrobił zdjęcie paru ciapatym i to się ma równać kilkuset tysiącom emigrantów z ukrainy 🤣

Idź w dzisiejszych czasach daj komuś obcemu łapówkę przy tylu świadkach 🤣

U nas na wsi nawet wzięto dwie matki z trojgiem dzieci. wzieli to na swoją odpowiedzialność ale nikt nie będzie z nas normalnych, widzących co się u nich dzieje w kraju nie będzie im tego zohydzał

Opublikowano
42 minuty temu, galan99 napisał:

Pewne informacje nie wymyślone .

tych pewnych informacji o pobiciu, gwałcie jest mnóstwo na feceboku tylko o dziwo pod każdym wyłączone informacje a przez klikanie na linki łapiesz wirusy

Tych pewnych informacji to jest tam mnóstwo typu znany aktor, celebryta zginął w wypadku itp 🤣

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, jacus napisał:

jesli nikt jeszcze ci nie powiedzial ze jestes debilem to jestem pierwszy.......

taki srednio inteligentny gosc a platny zdrajca,pacholek rosji, pieniadze mu rozum zupelnie odebraly..

zacznij sputnik ogladac -tam jest sama prawda

ty erosomanie....z zona chodze .

Jacus, spi*rdalaj. Też Ci tego jeszcze nik nie powiedział ośle jeden. Więc jestem pierwszy. 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 godzinę temu, Morion napisał:

A swoją drogą ciekawe co było by gdyby wojna wybuchła w szczycie pandemicznego szału? Testy maseczki i izolacja ? 😄

A jak myślisz?? ... to samo co i teraz w mediach w ciagu doby .

Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

Kiedys nie brali jak miałeś zwierzęta i przykładowo starszych rodziców pod opieką... 

Teraz to uj wie 

Opublikowano
13 minut temu, hubertb napisał:

Kto moderuje w tym dziale ?

Każdy którego zawołasz

Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

Wypuścisz krowy na łąkę i do woja 😛 

A byki 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Tutaj to nic o koronie temat sprawdź tam dopiero jadą

Wszędzie placek szaleje i wyzywa od głupków, cweli itp... Trza rozumieć że chłop ma powikłania po covidowe.... W końcu trafi do Tworek już to widzi w swoje szklanej kuli.... 😁😁😁😁😁

Opublikowano
43 minuty temu, Filin1 napisał:

Sorry że tak podaję ale nie jestem tak obcykany w tym. 

To w czytaniu i pisaniu też nie jesteś obcykany ,bo jest Zygfryd Ciupka tv,a nie Dzubka

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v