Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz Roman tu zależność jest prosta. Władza chroni rolnika a prywaciarz łupi.😂 Dlatego rolnik wie kto jest przyczyna jego nieszczęścia.  Oczywiście idąc tym tropem, to władza chroni "miastowego" a rolnik go łupi, czyli miastowy musi nienawidzić rolnika , bo inaczej skumałby się z rolnikiem i wystrzelił w kosmos władzę🤣

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, many13 napisał:

Jako jedyny publicznie wystąpił przeciwko narracji mośkowych środowisk o zwrot majątków bezspadkowych zbierając podpisy pod ustawą anty-447 - już zapomnieli o aroganckiej babie z nad Synaja.

Ale jak ta baba ustawiała do pionu Prezydenta RP i ostrzegałem że to się źle skończy, to było wszystko cacy, bo "Pan Prezydent godnie reprezentuje interesy RP".😂

Many polecam tylko zastanowić sie nad jedną sprawą . Czym różni się świętowanie 4 lipca w USA od 11 listopada w Polsce. A potem niech dadzą Bąkiewiczowi nawet złoty medal za organizację marszu. Może być taki sam jak dali Misiewiczowi.😂

Opublikowano

Pisałem o tym ze to jest Agenta Władka to się śmieli a teraz co jest prawda .

Ale jak pierdolnie na Alasce to natopi wody i będą pływać Narody .

Ogromny superwulkan odkryty pod wyspami Alaski. "Jedna wielka aktywność wulkaniczna"

Wyspy Aleuckie (nazywane również Aleutami) to pas niewielkich, wulkanicznych wysp o łącznej powierzchni prawie 38 tys. km2, który leży na południowym wybrzeżu Alaski. Według dotychczasowych szacunków znajdowały się tam 44 małe wulkany, ale nowe badania sugerują, że część z nich może być połączona w jeden superwulkan o ogromnej mocy.

https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/nauka-i-technika/ogromny-superwulkan-odkryty-pod-wyspami-alaski-jedna-wielka-aktywnosc-wulkaniczna/42k10p0

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Ale jak ta baba ustawiała do pionu Prezydenta RP i ostrzegałem że to się źle skończy, to było wszystko cacy, bo "Pan Prezydent godnie reprezentuje interesy RP".😂

Many polecam tylko zastanowić sie nad jedną sprawą . Czym różni się świętowanie 4 lipca w USA od 11 listopada w Polsce. A potem niech dadzą Bąkiewiczowi nawet złoty medal za organizację marszu. Może być taki sam jak dali Misiewiczowi.😂

Ta baba nie tylko w pionie pierwszego narciarza trzymała, szybko i bez zbędnych ceregieli ukręciła łeb  kilku sprawom dzięki którym mieliśmy wstać z kolan na otarcie łez dostaliśmy bezwizowy ruch do usa. 

W histori Europy już tacy zasłużeni patrioci przewineli sie przez różne kraje, nic z tego dobrego nie wyszło, np. w Polsce dzieki takim  ubyło jakieś 2/3 inteligencij. Ciekawe, że te ludziki mimo zmian epok zawsze ubieraja sie podobnie.

Opublikowano
mirro napisał:

Widzisz Roman tu zależność jest prosta. Władza chroni rolnika a prywaciarz łupi.😂 Dlatego rolnik wie kto jest przyczyna jego nieszczęścia.  Oczywiście idąc tym tropem, to władza chroni "miastowego" a rolnik go łupi, czyli miastowy musi nienawidzić rolnika , bo inaczej skumałby się z rolnikiem i wystrzelił w kosmos władzę🤣

Rozterki jak za Kościuszki...

Opublikowano

🤣😂🤣😂

Jason Derulo wpadł w szał. Wrócił do USA i wszczął bójkę

Jason Derulo był największą gwiazdą sylwestrowej imprezy TVP. 32-latek wrócił już do Stanów Zjednoczonych i wywołał ogromne zamieszanie. Wszczął bójkę w Las Vegas.Jason Derulo był największą gwiazdą "Sylwestra Marzeń". Amerykanin w Zakopanem wykonał swoje największe hity, takie jak "Want to want me" czy "Savage Love". Przed występem napisał na Instagramie: "Cześć Polsko! Jestem w drodze na Sylwestra Marzeń, gdzie dam sylwestrowy występ" - informował.

32-latek wrócił do Stanów Zjednoczonych. Początkowo przebywał w Miami, jednak potem wybrał się do Las Vegas. W mieście, które nazywane jest światową stolicą rozrywki i hazardu, piosenkarz wywołał spore zamieszanie. Jak informuje portal TMZ, policjanci zostali wezwani do hotelu ARIA we wtorek rano czasu amerykańskiego po tym, jak Jason Derulo rzucił się z pięściami na dwóch mężczyzn. Jak do tego doszło? Wokalista najpierw został zaczepiony przez dwóch mężczyzn, krzyczących do niego: "Hey, Usher, f**k you, b**ch". Jak czytamy, Derulo nie lubi, gdy ludzie mylą go z inną supergwiazdą muzyki. Dlatego zareagował tak impulsywnie.

Opublikowano
37 minut temu, racyl napisał:

W ogóle to ktoś słyszał o tym gościu wcześniej w Polsce ?

Jason Derulo po sylwestrze marzeń w Polsce Ferdek Kiepski murzyn

Zerkałem czasem jednym okiem w pudło grające i stwierdzam że ten sylwester marzeń w Zakopanem jak i ten z Polsatu to kupa mułu.

Może temu że atmosfera za stołem była lepsza, ale uważam że telewizje blado wypadły.

A promocja zachodnich wykonawców od zawsze mnie wkurzało. 

Jestem od zawsze negatywnie nastawiony na nachalną promocję/reklamę. 

Opublikowano (edytowane)

ten Derulo to takie amerykańskie dupolo i nawet mam Go w jednej  z jutubowych playlist no bo przecież trzeba było kogo to zaprosili...
w zasadzie to nawet niezły tancerz .... zaraz, jaki to kawałek co jakieś tam wrażenie na mnie zrobił przynajmniej od strony aranżacji tanecznej?

przypomnę to podrzucę.
nie czepiajcie się chłopaka bo i tak chociaż przyleciał do Kurskiego nie tak jak te z Hiszpanii.... ;) polityka musi mieć swoje granice bo gdyby... to i Rolling Stones by nigdy....
a zadymę zrobił w stanach bo Go za Ushera wzięli a ten Usher to Murzyn to nie dość że ten Derulo nie biały to jeszcze go z Murzynami mylą :P

trafiłem nawet na ten kawałek z wersji w Zakopanem (sami se wyszukajcie bo miejsca szkoda do przewijania a i tu nie bardzo na to temat) i co by nie mówił to na żywo przynajmniej śpiewać potrafi jak na teledysku studyjnym co jest coraz większą rzadkością zwłaszcza w komediantach pokroju klasy dupolo.

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, racyl napisał:

A jakos niedawno ludzie  mówili,  że Pan Morawiecki biegał do Tuska nie jako doradca a jako lobbysta. I lobbował tak w sprawie sprzedania  Rosjanom Azotów i właśnie cargo. Sprawa banalna bo chyba chodziło o kase od obsługi tej transakcji przez wspólników Pana Premiera. Nic patriotycznego , ot zwykły biznes.

Opublikowano

Tylko weź wytłumacz staruszkom że jak który miałby okazję to tak samo zrobiłby 😂

Kiedyś jak był ministrem u szydłowej to uważałem go gościa i pracusia a teraz to jak oglądam obrzydzenia dostaję na jego widok

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Kiedyś jak był ministrem u szydłowej to uważałem go gościa i pracusia a teraz to jak oglądam obrzydzenia dostaję na jego widok

Pamiętam jak szefem sztabu batalionu był facet co po sztabie przemieszczał sie z prędkością światła na wysokości lamperii i zawsze taszczył kupę kwitów. Problem był jeden. Nic nigdy nie szło ustalić ani zorganizować. Albo gubił kwity na podstawie których, miałeś coś realizować, A miał jeszcze zwyczaj że wzywał do siebie stado ludzi a jak przychodzili, to go nie było. Tak więc był zapracowany a robota nie szła. Przyjąłem więc system albo wykonywania trzeciej komendy, albo robiłem coś meldowałm dowódcy że zrobione a gościa nawet nie szukałem .

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, mirro napisał:

teraz ci zadam pytanie cena jak widziałeś ? byłem przed świętami w składzie cena podchodziła pod 4k   najlepsze ze na dacie produkcji jest sierpień 😂

teraz podaj taki przykład jak łupie rolnik ? 😂

Opublikowano
13 minut temu, Roman176 napisał:

teraz podaj taki przykład jak łupie rolnik ? 😂

A kto jak nie rolnik będzie wskazywany za chwilę jako łupieżca podnoszący ceny żarcia?

Opublikowano

nie chodziło mi o to tylko .... jak rolnik morze łupać jak przedstawiciel składu ? 

28 minut temu, mirro napisał:

A kto jak nie rolnik będzie wskazywany za chwilę jako łupieżca podnoszący ceny żarcia?

ty se możesz giełda wszystko weryfikuje i rynek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v