Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Racyl od 2 tygodni noszę patrzałki i sprawiasz mi kłopot swoim niezdecydowaniem w pisowni. Weź się zdecyduj na jakąś trzcionkę albo ustal z tym drugim żeby osobne konto założył🤭🤭🤭🤣

są sprawy ważne i ważniejsze potrzebujące większej  uwagi

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Ja kupowałem Ruski węgiel bardzo dobrej jakości była .

Ile tego ruskiego miałeś do wyboru ? jeden rodzaj ? polski był jaki chciałeś po całej okolicy

PIASt, Mysłowice Marcel, Bobrek itp a teraz gdzie ten polski się podział ?

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Racyl od 2 tygodni noszę patrzałki i sprawiasz mi kłopot swoim niezdecydowaniem w pisowni. Weź się zdecyduj na jakąś trzcionkę albo ustal z tym drugim żeby osobne konto założył🤭🤭🤭🤣

kup sobie te dwuogniskowe, czy jak one się nazywają🤣

Przed chwilą, mirro napisał:

A Tobie to się sól ze słoniną nie pomyliła?😂

a może i pomyliła☹️

Opublikowano (edytowane)

PiS zamiast najpierw sprowadzić węgiel a potem wprowadzić sankcje( tak zrobiły inne kraje), to wolał skazać Polaków na brak opału i gigantyczne ceny energii.

PiS to największy wróg Polaków !!!!

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Wiecie że już setki osób zmarło przez stres spowodowany brakiem węgła i jego wysokimi cenami?

Chorszcz  już  się  zbliża  już  puka  do twych  drzwi   :D  :D  :D  :D  

Opublikowano
racyl napisał:

Ile tego ruskiego miałeś do wyboru ? jeden rodzaj ? polski był jaki chciałeś po całej okolicy PIASt, Mysłowice Marcel, Bobrek itp a teraz gdzie ten polski się podział ?

Kolego. Ruski był w najmniej czterech rodzajach.

• Like 1
Opublikowano

Gdzie ten węgiel od Morawieckiego po 950zł za tonę ???

Nie ma i nie będzie bo wat z 950 to 218zł a od 3000 to 690 zł tak właśnie pis okrada swój ciemny elektorat i nas wszystkich

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

rosyjskiego węgla na składach wcześniej nie widziałem, owszem słyszałem że jest na rynku ale nigdzie w okolicy go nie widziałem więc nie wiem kto go kupował.

składy są pełne tylko cena

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

Gdzie ku🤬 pełne składy?🤨

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

3800zł to dziękuje za taki dobrobyt. nie ma dosłownie wszystkiego z tych kopalń co było

U nas ruski to zawsze był jeden na wszystkich składach w okolicy

przeważnie to piast i mysłowice

Edytowane przez racyl
Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

Gdzie ku🤬 pełne składy?🤨

u mnie 

6 minut temu, daron64 napisał:

Czego😁

czcionki*

12 minut temu, racyl napisał:

3800zł to dziękuje za taki dobrobyt. nie ma dosłownie wszystkiego z tych kopalń co było

społeczeństwo propagandowano wierzy wszystko co się powie to tak jest  gdyby tak zwiększano i budowano nowe fronty wydobycia jeszcze rok temu .... bydło stwierdziło by po co to nikomu nie potrzebne 

czy pani kupiła węgiel ...   ja nie potrzebuje ja mam grzejniki  , grzeją dobrze cytat PN pani z warszawy 

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

u mnie 

czcionki*

społeczeństwo propagandowano wierzy wszystko co się powie to tak jest  gdyby tak zwiększano i budowano nowe fronty wydobycia jeszcze rok temu .... bydło stwierdziło by po co to nikomu nie potrzebne 

czy pani kupiła węgiel ...   ja nie potrzebuje ja mam grzejniki  , grzeją dobrze cytat PN pani z warszawy 

Ale nikt z PIS przez 7 lat niczego nie zwiększał . bydło ?, przecież pis z nikim i z niczym się nie liczy to miałby przejmować się bydłem

każdy doskonale wie ile musi wybulić za węgiel

Opublikowano
28 minut temu, PRIMO napisał:

Gdzie ku🤬 pełne składy?🤨

U jednego  działa  PO   i KOD    kilka set  ton ekogorszku  workowanego  z Rosji 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v