Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Dastan napisał:

Toć zasług on miał co nie miara i na pewno jakiś order mu się należał :

- rozwalił wywiad ujawniając dane szpiegów , rozłożył na łopatki armie anulując i torpedując wszelki modernizacje, sfałszował raport smoleński  coś jeszcze pominąłem?

Szykował zamach na Prezydenta RP przy pomocy Nadwiślańskich Jednostek Wojskowych.

No to jak już nadają sobie tak wysokie odznaczenia państwowe, to chyba widzą że grunt pali się pod nogami. PAD to wali komu co nada, bo kadencja jak się skończy to już nic zrobić mógł nie będzie. Chyba że to taki ukłon w stronę Kaczyńskiego bo liczy na jakiś etacik w strukturach PIS. No jednak pieniążki się przydadzą.😂

A i jeszcze obrobił biura NATO.

Tam chodziło o niszczarki dokumentów. Maciarewicz nigdy nie mógł zrozumieć jak to działa że wkłąda kartkę a wychodzą paski. To se kazał przydźwigać zachodnią technologię.😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Order dla smoleńskiego wariata to  konsolidacja i utwierdzenie sekty w przekonaniu o zamachu i odwrócenie na ile się da uwagi od bieżących spraw.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Dopuściliśmy W Polsce do władzy bandę oszustów, złodziei i zwykłych szmaciarzy którzy nie tylko okradają nas i niszczą Państwo ale po prostu bawią się życiem Polaków. Ludzie którzy głosowali na PiS, jak większość z nas nie ludzi przyznawać się do błędu, a czym wcześniej wszyscy wyciągniemy wnioski z tego co się dzieje tym mniej będzie nas bolało naprawianie wszystkiego przez następne lata - bo tego, tak czy inaczej już się nie uniknie. Musimy zapłacić za rządy tych oszołomów, pytanie tylko jak dużo zapłacimy i czy coś jeszcze można uratować. :(

Opublikowano
mirro napisał:

Toć zasług on miał co nie miara i na pewno jakiś order mu się należał :

- rozwalił wywiad ujawniając dane szpiegów , rozłożył na łopatki armie anulując i torpedując wszelki modernizacje, sfałszował raport smoleński  coś jeszcze pominąłem?

Szykował zamach na Prezydenta RP przy pomocy Nadwiślańskich Jednostek Wojskowych.

No to jak już nadają sobie tak wysokie odznaczenia państwowe, to chyba widzą że grunt pali się pod nogami. PAD to wali komu co nada, bo kadencja jak się skończy to już nic zrobić mógł nie będzie. Chyba że to taki ukłon w stronę Kaczyńskiego bo liczy na jakiś etacik w strukturach PIS. No jednak pieniążki się przydadzą.😂

A i jeszcze obrobił biura NATO.

Tam chodziło o niszczarki dokumentów. Maciarewicz nigdy nie mógł zrozumieć jak to działa że wkłąda kartkę a wychodzą paski. To se kazał przydźwigać zachodnią technologię.😂

A do tego grzebią w prawie o ruchu drogowym - ja pier... co tam się ze skrzyżowaniem porobiło. Głąby. A jak se kazał te natowskie przydźwigać to mógł niczego się nie dowiedzieć albowiem często wychodzi z nich jeno pył...

Opublikowano (edytowane)

Już nie jednemu groziło i nic z tego nie wyszło.  Atak w ogóle to Tusk dlaczego nie siedzi? Daj lepiej tego szczerego trolla co to pisał, że Biden kazał dać KPO. Albo jakąś inną twoją ściemę

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

A wy wiecie jakie to zboża? Heheheh. Jak mówi minister, który niedowidzi. To jest robota dla specjalistów.

No i Pan Kowalski określa się jako spec od energetyki. Czyli nie będzie zajmował się tym, czym nie zajmował się jego poprzednik czyli przetwórstwem a znalazł sobie niszę pod tytułem energetyka,🤣 No i teraz Kołodziejczak z nim nie pogada, bo specjalistą od energetyki nie jest. 😂

To jest dzban level master.

19 minut temu, dysydent napisał:

"beneko mobile" i skoro tutaj "ludzie internetu" to również i e-klienci i tak ku przestrodze

Wynajmowali telefony, a może by tak poprowadzili najem długoterminowy skarpetek?😂

Opublikowano

W sobotę (24.09.2022) partia Grzegorza Brauna, Konfederacja Korony Polskiej, organizuje w Warszawie pikietę i marsz pod hasłem „Stop Ukrainizacji Polski”. Pikieta rozpocznie się o godz. 13.00 pod Pałacem Kultury i Nauki. Prelegenci opowiedzą o wydarzeniach z historii i obecnych zagrożeniach, jakie niesie za sobą masowy napływ ludności z Ukrainy. Przywołamy polskie przepisy, które lepiej traktują Ukraińców niż Polaków. Przypomnimy, jak polski nie-rząd toleruje banderyzm i antypolskie postawy Ukraińców. Wypomnimy min. Niedzielskiemu legitymizowanie czarno-czerwonej nomen omen bandery. Przypomnimy słowa ambasadora Ukrainy w Niemczech o równej winie ludobójców spod znaku OUN-UPA i naszych pomordowanych Rodaków. Następnie przejdziemy pod Pałac Prezydencki, gdzie zaprezentujemy nasze żądania i postulaty skierowane do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej.

Stop-ukrainizacji-Polski-e1661520445942.

Opublikowano
6 minut temu, many13 napisał:

Następnie przejdziemy pod Pałac Prezydencki, gdzie zaprezentujemy nasze żądania i postulaty skierowane do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej.

A to od razu chciejcie Orderu Orła Białego. A co nie należy się Wam?😂

Opublikowano

order macierewiczowi należy się za KOR i mówią to nawet jego przeciwnicy; ale co mogą wiedzieć takie głąby historyczne, plujkojady wyprane przez tvn

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

a tak dokładniej. co zrobił?

a i który przeciwnik stwierdził że sie nalezy?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
20 minut temu, nie napisał:

order macierewiczowi należy się za KOR i mówią to nawet jego przeciwnicy; ale co mogą wiedzieć takie głąby historyczne, plujkojady wyprane przez tvn

To i od razu terleckiemu, biedak taki zniszczony od tego kwasu.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

MORAWIECKI NIE PASUJE DO PISU, TO CZLOWIEK Z ZEWNATRZ, BYLY DORADCA TUSKA I BANKSTER, W PISIE JEST PREMIEREM, BO MA HAKI NA KACZORA, MOŻLIWE ZE O SMOLENSK CHODZI, ALE JAKO BANKSTER MA WYDOIC NAS DO ZERA, KLASA SREDNIA MA ZNIKNAC, TAK SAMO JAK MALE I SREDNIE PRZEDSIEBIORSTWA!!! KOLES ROZDAJE KASE NA LEWO I PRAWO, I CO LUDZIE MYSLICIE ZE JAKO BANKSTER NIE WIEDZIAL, ZE TO WYWOŁA INFLACJĘ, POZA TYM JEST SKONFLIKTOWANY Z CORAZ TO WIEKSZĄ GRUPĄ PISOWCÓW, BO WIDZĄ ZE ICH CIĄGNIE NA DÓŁ!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v