Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, PawelWlkp napisał:

6.90 przy 500 litrach Wlkp

Po 500 sobie zamawiam co miesiąc, czasem czesciej żeby tych sendow nie zgłaszać i skarbowego nie drażnić 

SENT to chyba zgłasza przewożnik , który ci przywozi paliwo , a nie ty.

• Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

PKS Radzyń ropka 7.09

Benzynka 5.99

Butla gazu 79

ja dziś łu nas ON 7,19 , a butla gaz 70.

Opublikowano
8 godzin temu, GABBER85 napisał:

śmieszny jesteś, rozśmieszyłeś mnie  😂, a innym wytłumacz ...

Bylo sie szkolic jak miales na to czas i sposobnosc. Ja cie uczyc nie bede bo raczej juz na to za pozno

Opublikowano
12 godzin temu, mysza103 napisał:

SENT to chyba zgłasza przewożnik , który ci przywozi paliwo , a nie ty.

No ja  na firmę kupuje to muszę ja. Bynajmniej tak zawsze było. Na gospodarstwo faktycznie nie trzeba już od paru lat.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, mds212 napisał:

Bylo sie szkolic jak miales na to czas i sposobnosc. Ja cie uczyc nie bede bo raczej juz na to za pozno

po twoich komentarzach na AF widać że jesteś nie szkolony, a nawet nie tresowany, podejrzewam że nieszczęśliwy , czy przedawkowałeś pyłek z narcyzów? nie wydawaj opinii na mój temat bo mnie nie znasz

LPG na Śl. 2,86 brutto

Edytowane przez GABBER85
  • Like 1
Opublikowano
Pafnucy napisał:

13 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

PKS Radzyń ropka 7.09

Benzynka 5.99

Butla gazu 79

ja dziś łu nas ON 7,19 , a butla gaz 70.

U Ciebie zawsze gaz taniej niż ja w hurcie biorę do klatki 🤔

Opublikowano
14 godzin temu, PawelWlkp napisał:

6.90 przy 500 litrach Wlkp

Po 500 sobie zamawiam co miesiąc, czasem czesciej żeby tych sendow nie zgłaszać i skarbowego nie drażnić 

Tymi 8% Vatu  chcesz US drażnić 😂😂😂.

Opublikowano (edytowane)

U mnie butla gazu 66zł ropa po 6.99 ale jak widzę ze u was taniej to i u mnie pewno najdalej jutro potanieje.  Poczekam jeszcze z zakupem. 

Edytowane przez yanek_113
Opublikowano
1 godzinę temu, danielhaker napisał:

U Ciebie zawsze gaz taniej niż ja w hurcie biorę do klatki 🤔

No tak mają.

Gazol. Spore ilości mu schodzą 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v