Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Zigi94 napisał:

w Warszawie dziś ON 7.13

Tanio w tej warszawie ON. zarabiają kilku krotnie więcej  niż ma wschodnich peryferiach to i paliwo po 20 powinno być a oni  taniej jak w mojej okolicy. Krawaciarze to zawsze mają z górki.

Opublikowano

całe szczęście nie bronią opuścić wschodnich peryferii i zostać krawaciarzem ;) prawda jest taka, że w Warszawie jest jakaś część dobrze wykształconych ludzi którzy zarabiają dużo bo na to zapracowali, trochę cwaniaków co prowadzą biznesy, mają układy, znajomości a cała reszta to biedota której nie będzie zaraz stać na wynajem mieszkania, o kupnie nie wspominając

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

W Łowiczu na Orlenie on 7.09

3 godziny temu, Zigi94 napisał:

całe szczęście nie bronią opuścić wschodnich peryferii i zostać krawaciarzem ;) prawda jest taka, że w Warszawie jest jakaś część dobrze wykształconych ludzi którzy zarabiają dużo bo na to zapracowali, trochę cwaniaków co prowadzą biznesy, mają układy, znajomości a cała reszta to biedota której nie będzie zaraz stać na wynajem mieszkania, o kupnie nie wspominając

O kurde no nie gadaj🤔 skąd to wiesz? Są jakieś statystyki?

Opublikowano
7 minut temu, Zetix napisał:

Bierzecie jeszcze paliwo czy tylko aby starczyło na resztę sezonu? 6.90 b7 przy 1000l mam ofertę

Po 6.85 mi jedzie do mnie dzisiaj na sianie. Muszę domówić jakieś 500 do aut na zimę ale czekam aż jeszcze zejdzie cena parę groszy. 

Opublikowano

Nie wiem czy zejdzie bo baryłka z 89 na 92 dolce.

Wy to macie raj na stacjach. U mnie jeszcze w niedzielę od 7,42 do 7,69

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Nie wiem czy zejdzie bo baryłka z 89 na 92 dolce.

Wy to macie raj na stacjach. U mnie jeszcze w niedzielę od 7,42 do 7,69

Zatankowałam na stacji w zeszły poniedziałek po 7.49 a hurt był po 7.19. więcej wydaje niż zarabiam ostatnio. 

Opublikowano

ja czekam jeszcze, jak leci w dół  to sie za 3 tyg kupi, chyba ze cena stanie, mało kto pamieta już ze ze 2 lata temu notowania ropy były poniżej "0", [teraz tak nie bedzie, a cena i tak kolo 5]

Opublikowano
GABBER85 napisał:

ja czekam jeszcze, jak leci w dół  to sie za 3 tyg kupi, chyba ze cena stanie, mało kto pamieta już ze ze 2 lata temu notowania ropy były poniżej "0", [teraz tak nie bedzie, a cena i tak kolo 5]

widać gówno wiesz q się udzielasz. to nie notowania ropy spadły poniżej zera a cena za kontrakty na ropę a to zupełnie co innego. ale skąd taki chłopek jak ty może to wiedzieć.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v