Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zrobiłem trasę do Grójca.

Rozrzut  za ON od 6,32 do 7,89zł🤦‍♂️

W Ciepirlowie brak diesla, za 3 godzinh już był po 7,21.

Oj będzie bida piszczeć

Opublikowano (edytowane)

Jaka bida będzie , przecie powiadają że koszą 1 ha za 20 litry ropy takie koszta .

usługi są tanie bo po 120 zł za 1 ha .

Ale tak prawdę powiedzieć jebnie po kieszeni nie jednego .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

Dziś telefon - NIE ZREALIZUJEMY PANSKIEGO ZAMOWIENIA TRZEBA SKLADAĆ NOWE .... Zamowione miałem po 5.65 a nowe zamowienie na 7 zl conajmniej także koniec współpracy po tej akcji zwłaszcza że znajomi dostali po tej cenie co zamawiali po mnie .....

• Haha 1
Opublikowano

em po opryski na T1 w rzepaku i pszenicy to mówił że zabrałem ostatnie bańki i więcej nie ma i nie będzie, ON przed sandomierzem po 7.01 . Ale będzie bida.

Opublikowano

Dziś zamówione i już przywiezione, tylko 500 L bo jest jakiś tam zapas z początku lutego, cena 6,88. Wujek dzwonił do nich teraz to na poniedziałek i cena +20 gr minimum. Zaczynają się też braki paliwa u nas ogólnie, Mazowsze.

Opublikowano

Kto odczuje bardziej? Ten maly co paliwo na ostatnią chwile kupuje po wysokiej cenie i malo "zarabia" z gospodarstwa, czy ten duży ktory jakis zapas mial ale.teraz musi dobierac duze ilosci zeby nie placic pozniej wiecej a przychody z gospodarstwa sa wieksze niz u tego malego?

Opublikowano

W Radzyniu na pks 6.58.  Kolejka jak diabli. 

Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Kto odczuje bardziej? Ten maly co paliwo na ostatnią chwile kupuje po wysokiej cenie i malo "zarabia" z gospodarstwa, czy ten duży ktory jakis zapas mial ale.teraz musi dobierac duze ilosci zeby nie placic pozniej wiecej a przychody z gospodarstwa sa wieksze niz u tego malego?

Mam 38ha i nigdy nie kupowałem na zapas. Co będzie to będzie stacja benzynowa 1000 metrów odemnie.Nauczylem się nie panikować po tym gdy kupiłem 800 litrów już nie pamiętam dokładnie po ile to tam było a za dwa tygodnie spadła cena o 0,50gr ale to około 2008r było 

Opublikowano
2 minuty temu, kibix napisał:

hurt 7 zł

a na stacji 6,6 

takiego czegość jeszcze nie było

U nas bylo w hurcie 6,50 a na stacji 5,84 dokladnie. W piatek tydzień temu dokladnie. I to na stacji orlen. Chyba ze porównujesz tą samą stacje to dziwne

Opublikowano

Bo hurt drożeje nawet 2 razy dziennie, a na stacji jest paliwo dowiezione sprzed dnia, 2 dni....co nie zmienia faktu,że właściciele nie zmieniają cen nawet 3 razy od ostatniej dostawy { mają żniwa}. Panika ludzi ( raczej słuszna) robi swoje...

Opublikowano (edytowane)

Lotos jabłoń on 6.89 🙆🏻‍♂️ limit 100 l, dynamika brak

Pb 95 6.29

Wziąłem 20 by do kosy i kosiarki było i kieliszek jawę po zimie odpalić bo jeździć to nie ekonomicznie.

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Mam 38ha i nigdy nie kupowałem na zapas. Co będzie to będzie stacja benzynowa 1000 metrów odemnie.Nauczylem się nie panikować po tym gdy kupiłem 800 litrów już nie pamiętam dokładnie po ile to tam było a za dwa tygodnie spadła cena o 0,50gr ale to około 2008r było 

No ale wtedy czlowiek wiedzial ze paliwo trzyma sie ceny i ta swiadomoac ze nie zabraknie. Pytam o obecną chwilę. Widze jak duze gospodarze malo.co sie nie pobiją z pracownikami stacji paliw bo on do.ciagnika w.banke MUSI kupic. A byla.sytuacja na orlenie ze klienci sie pobili

Opublikowano
3 minuty temu, znawcawszystkiego napisał:

wczoraj dzwonili z piotrans Wisznice że mogą przywieźć 1m3 po uwaga 7,95.!!! kupiłem w komarowce po 6,59 w mauzera

Czyli nie zmienia ceny Tomex, na stacji w tucznej tez 6,59, a oni mają tez zerowke na stacjach? Bo 6,79 cos jest

Opublikowano

Ej, osrańcu... Co ci ku.wa nie pasiło w moim poście, że go nie zaakceptowałeś, co ? wielkopolska mamejo

Opublikowano
22 godziny temu, ZetorMisio napisał:

Ja do nikogo i za 50 litrów nie mam zamiaru jechać. A ile cię kosztuje jak masz swój kombajn? Więcej spali paliwa? 

Nikt mi tego kombajnu w prezencie nie dał. Maszyna się zużywa i traci wartość. Nie tylko paliwo jest kosztem.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Byłeś?

Byłem w radzyniu to podjechałem. Kolejka do krzyzówek głównych. Jeszcze i na stacji obok stali. 

U nas na lotosie 6.5, kolejka i podobno tylko w zbiornik. Na prywatnej 6.9 i 60l na osobówkę np w bańki. 

Musi ceny ostro w górę i znowu panika. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v