Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mądrale wszytkowiedzący. Kowalczyk mówi o paragonach imiennych.  Ja nie widziałem paragonu imiennego nigdy a wy widzieliście? A jakby na tym paragonie ten co mi sprzedał nawóz napisał na odwrocie moje imie i nazwisko i pieczątkę przybił to by przeszło?

• Haha 3
Opublikowano
29 minut temu, kulczer napisał:

Ej mądrale wszytkowiedzący. Kowalczyk mówi o paragonach imiennych.  Ja nie widziałem paragonu imiennego nigdy a wy widzieliście? A jakby na tym paragonie ten co mi sprzedał nawóz napisał na odwrocie moje imie i nazwisko i pieczątkę przybił to by przeszło?

Tak wygląda.

Praktycznie to faktura tylko nazwa inna

20220426_141317.jpg

I wówczas taki paragon podpina się pod fakturę, którą można do takiego paragonu wystawić

20220426_142413.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

coo? żeby w obecnej chwili drożał? chyba że się zczaił że ma najtaniej. pytałeś może o saletre i polifoski?

Tak pytałem, nic nie ma więcej tylko jakieś wapno. Na tę chwilę powiedział że nie będzie raczej zamawiać bo jakieś zmiany cenowe i boi się inwestować aby nie zostać z towarem. halę miał prawie pustą. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Czekaj jak stanieje, wtedy napewno dopłaty Ci przepadną 😂

Martw się Karol o swoje, ja mam ile trzeba 😉 pozwolisz, że sam będę rozporządzał swoim budżetem 🙋

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano

No i masz. Kolejny co czyta wybiórczo.🤣

18 minut temu, pedro2 napisał:

Martw się Karol o swoje, ja mam ile trzeba 😉 pozwolisz, że sam będę rozporządzał swoim budżetem 🙋

Rychłego ożenku życzę. Odejdzie Ci zarządzanie budżetem z głowy, będziesz miał więcej czasu na pracę 🤭

Opublikowano

nie, nie I jeszcze raz nie. 

możesz tylko nie mieć do porównania z poprzedniego sezonu. 

już się dzisiaj naogladalem tych cwaniaków w agencji co by im się przydało, ale grosza na nawozy się nie wydało 🙂

Opublikowano
15 minut temu, HF86 napisał:

już się dzisiaj naogladalem tych cwaniaków w agencji co by im się przydało, ale grosza na nawozy się nie wydało 🙂

No i bardzo dobrze ze nie dostaną 😅😅

Opublikowano
21 minut temu, Agrest napisał:

No i masz. Kolejny co czyta wybiórczo.🤣

Rychłego ożenku życzę. Odejdzie Ci zarządzanie budżetem z głowy, będziesz miał więcej czasu na pracę 🤭

To trzeba zrobić listę tych gagadków i na górze w temacie przypiąć, galan pogrubionymi

Opublikowano
34 minuty temu, HF86 napisał:

Przecież piszą że nie trzeba mieć dowodu zakupu

Opublikowano (edytowane)

"Rosja wstrzymała dostawy gazu do Polski w ramach kontraktu jamalskiego - podaje portal Onet.pl na podstawie swoich źródeł. W Ministerstwie Klimatu miał zebrać się w związku z tym sztab kryzysowy. Jak na razie nie ma żadnego oficjalnego komunikatu w tej sprawie. Decyzja Rosjan może być jednak pokłosiem faktu, iż Polska odmówiła zapłacenia za dostawy w rublach."

to chyba tyle było tanich nawozów poniżej 4k

Ile trzeba mieć kupionych nawozów na 1ha by dostać tą dopłatę np mam 8t saletry na 20 hektarów wystarczy?

Edytowane przez Tigon
Opublikowano
33 minuty temu, Karol6130 napisał:

Powiem Ci że ludzi dopadła sraczka, i kupują 

A niech kupują... aby nie było z tego potem kolejnego jakiegoś wałka że nakupia ktoś będzie zadowolony bo interes się kręci a potem jak przyjdzie do wypłaty to okaże się że coś tam coś tam 😉

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v