Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, dejmian90 napisał:

Aplikacja suszowa znowu dzisiaj nie działa. Chyba trzeba w nocy się logować to może nie będzie taka przeciążona.

Próbowałem po północy i nie szło. Trzeba poczekać, w ostatnich dniach dużo ludzi złożyło i teraz każdy się dobija. 

Opublikowano
1 godzinę temu, dejmian90 napisał:

Aplikacja suszowa znowu dzisiaj nie działa. Chyba trzeba w nocy się logować to może nie będzie taka przeciążona.

Co jakiś czas trzeba próbować ,ja wczoraj rano jedno pobrałem popołudnie drugie .

Opublikowano
4 godziny temu, jacek1296 napisał:

Po pierwsze: wstyd to kraść.

Po drugie: to jest odzyskanie części pieniędzy, które pis złupił z mojej kieszeni m.in. w cenie paliwa.

Po trzecie: chętnie oddam ten "socjal" jak te pisowskie sk***ysyny oddadzą władzę w ciągu miesiąca. Drugie tyle jeszcze dopłacę. Pasuje Ci taki układ?

Przecież jemu nie chodzi o żaden wstyd, tylko przerosło go założenie profilu zaufanego i teraz dostaje ścisku d*py. 

• Like 3
  • Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Azor07 napisał:

Co jakiś czas trzeba próbować ,ja wczoraj rano jedno pobrałem popołudnie drugie .

zrób ksero bo po nowym roku trzeba na  suszowe składać z pomocy deminimis hahaha

Opublikowano
22 godziny temu, Zbyszek3939 napisał:

No ale On zobowiązuje  się pisemnie dostarczenie dowodu rej. w póżniejszym czasie

Nie martw się , jak handluje pare lat to temat ogarnie . Ciagniki z przed 2006r w niektorych krajach w ogole nie byly rejestrowane i u nas rejestrujesz je tylko na fakture . Ostatnio tak kupilem jd 6610 z holandii z aukcji tylko była fv. 

Opublikowano

zgadzam się w NL traktor jest jako maszyna rolnicza i nie ma tablic i dowodu, ważne żeby był numer i tabliczka homologacji ja musiałem dostarczyć foto tabliczka znamionowa i numer homologacji i to samo ma być w  papierach 

Opublikowano
51 minut temu, stach12 napisał:

zrób ksero bo po nowym roku trzeba na  suszowe składać z pomocy deminimis hahaha

zgadza się jak masz ubezpieczone to 1000zł ha jak nie to 500zł ha tylko na razie kasy nie ma a jak ktoś ma mało pola to jest 2 opcja 5000zł na gospodarstwo i można już składać ale wtedy nie można z tej deminimis skożystać to liczta kalkulujta myślta hehehehe

Opublikowano

Oni nie oddadzą władzy zrobią wszystko aby sfałszować wybory , za bardzo boją się że ktoś mógłby ich rozliczyć   i ze stołków w spółkach skarbu państwa  pospadali by przydupasy bez szkoły i pojęcia.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Azor07 napisał:

Tez wczoraj pierwszy plik pobrałem ale drugiego do tej pory się nie da , cały czas aplikacja nie działa hehe, ile miałeś %straty?

Opublikowano
15 minut temu, ejczbio napisał:

Na której stronie jest przepis na sernik? Bo nie chce mi się przeglądać tego burdelu

eee no weź. panie dajom  ,rząd daje, i to podobno ze swoich, 🙉🙉🙉

I tak się żyje tematami zastępczymi, toto przecież dowód nie zbity 🥺

Opublikowano
4 minuty temu, magnum123 napisał:

udało sie komus dzis pobrac protokól ???

Mi prawie, tzn zaczęło, wyskoczyło okienko, że pobrany plik, ale nie można otworzyć bo uszkodzony 😆 w doopie mam, za parę dni spróbuję

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, ejczbio napisał:

Na której stronie jest przepis na sernik? Bo nie chce mi się przeglądać tego burdelu

Sernik? Tu się warzą poważnie rozmowy na temat utraty finansowej nie których rolników a Ty im przeszkadzasz 😭 sernika szukaj w temacie Babunia piecze 😂 A tak na poważnie jak dają to trzeba brać 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, gregory81 napisał:

Sernik? Tu się warzą poważnie rozmowy na temat utraty finansowej nie których rolników a Ty im przeszkadzasz 😭 sernika szukaj w temacie Babunia piecze 😂 A tak na poważnie jak dają to trzeba brać 🤭

to jest bardzo ważne. 

uj tam przepłacanie za prąd, ogrzewanie, czy paliwa, 

uj tam że ograniczanie środków ochrony roślin 

uj tam że za rok pierdolniete ekoschematy 

uj tam że na nawozach rekordowe zyski 

ważne jest obiecane we mrzonkach okrągłe 5 tyś złotych 🤣🤣🤣

Opublikowano
41 minut temu, ejczbio napisał:

Sernik z polewą czy bez cię interesuje ? bo są 2 przepisy w tym temacie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v