Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, JanKrzysztof napisał:

@RU68

Bredzisz jakby twój mózg był jedną wielką skrzepliną, trzy dawki zrobiły swoje w twoim wypadku.

następny mądry korzystający z zapisków i też zaprzeczaj 

Opublikowano
6 minut temu, karolek12 napisał:

Ty dorobiony jak raz pokazałeś koniec lanc w opryskiwaczu to chyba niemiec przed wojną takim pryskał śmiechu warte

dawaj znawco  chociaż producenta  o modelu nie wspomnę 

3 minuty temu, Berthold napisał:

Prawda tylko że RU-ski chwali się że ma wszystko nowe , Janusz biznesmen...

Byłeś widziałeś i komentujesz  

Opublikowano
3 minuty temu, RU68 napisał:

Widzisz przeglądałeś  a zaprzeczasz (jak się oszukuje trzeba myśleć 

Pisałeś na forum, że masz zakrzepicę? Szacun, pierwszy Szczepan co się do tego przyznał, aczkolwiek tego posta nie widziałem... Gdzie go znaleźć, bo boję się zajrzeć na twój profil?

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, RU68 napisał:

Chłopie nawet nie bardzo wiem co to .A na AF szukam czegoś co może mi się przydać i czym mogę się podzielić ale tu większość inżynierów habilitowanych w gumiakach jęczących i czekających na jakieś tam dopłaty żeby mieć na przeżycie i nienawidzący każdego któremu poszło ciut lepiej .A mój język jest adekwatny do zaczepek -znajdź jedno miejsce gdzie pierwszy kogoś zaczepiłem bez powodu

Nie wypieraj się cycu bo przypadkiem mi wyświetliło miej chociaż trochę godności dla siebie ja pierdzielę złodziej złapany za rękę i wypiera się że to nie jego dłoń 

Aż specjalnie odwiedziłem twój profil żeby załagodzić te kłótnie i ostatnio na twoim profilu byłem ja 2 minuty temu , wcześniej @JanKrzysztof - 23 min temu i wcześniej @pasio - 4 godziny temu 

Opublikowano
5 minut temu, JanKrzysztof napisał:

.. Gdzie go znaleźć, bo boję się zajrzeć na twój profil?

To ci pomogę przypomnieć kiedy przeglądałeś pod spodem jak PIS białe czarne czarne białe a wszystko można sprawdzić 

IMG_20220710_195522_113.jpg

3 minuty temu, mysza103 napisał:

Aż specjalnie odwiedziłem twój profil żeby załagodzić te kłótnie i ostatnio na twoim profilu byłem ja 2 minuty temu , wcześniej @JanKrzysztof - 23 min temu i wcześniej @pasio - 4 godziny temu 

szukaj w śledzeniu zaawansowanym przez program

Opublikowano
12 minut temu, JanKrzysztof napisał:

Przykro mi, ale nie chce mi się wertować twoich chamskich postów. Boję się, że udzieli mi się choć 1% twojego wtórnego debilizmu.

nie chamskich a adekwatnych do ataków a widzę już brak argumentów  

Opublikowano
38 minut temu, JanKrzysztof napisał:

Pisałeś na forum, że masz zakrzepicę? Szacun, pierwszy Szczepan co się do tego przyznał, aczkolwiek tego posta nie widziałem... Gdzie go znaleźć, bo boję się zajrzeć na twój profil?

W wyszukiwarce 

Opublikowano
4 godziny temu, FarmerDyzio napisał:

różnica pomiędzy 300 a 50 ha to 250.A tak na poważnie Nawozić 300 haków to już trzeba sprzęt. I często jest tak że mając tyle ziemi to zwierząt już nikt nie trzyma. Jakoś trzeba ten obornik załatwić.

coś Ci się pomieszało codziennie gnój wywalają od drobiu ? Bujać to my nie nas

Znam gospodarstwo 2500 sztuk dojnych i słomy nie zbierają, obornika nie woza tylko 3jd 8530 i do tego beczki po 30tys litrow i dość szybo sobie radzą z tematem. 

3 godziny temu, RU68 napisał:

a tak wyglądają tam żniwa (wszystkich nie dałem rady nigdy sfotografować kilku jeszcze brakuje  )

IMG_20200809_155321.jpg

Dorabiasz jako kombajnista mając miliony monet?

2 godziny temu, RU68 napisał:

Tak ładują odejmij 13-13,5 T  i piszę do głupiego ? Kolejny raz się zbłaźniłeś 

IMG_20220708_083710_419.jpg

IMG_20220706_185958_495.jpg

Nie jestem złośliwy ale braknie kierowcy i właścicielowi zarobku jak go jebną z przeładunkiem.

2 godziny temu, RU68 napisał:

twojego kutasa pajacu wiejski 

@yacenty @sumek666 @Bartek933 @danielhaker  za większe pierdoły dawaliście bana na kilka tygodni a teraz co? Odwagi brakuje? Szczególnie dla sumka i Bartka?

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

Ja  pierdzielę  ,  co  tu  się  odgrywa  to  głowa  mała  - moderator  chyba  strzelił  kopytami  w  kalendarz  i mamy  wolnoamerykankę   albo  słowne  zapasy  w  kisielu  a  wpisów  na  temat  to  z lupą  szukać  !

• Like 5
Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

moderator to większy pajac od ciebie który za kilka groszy czyta jeżeli potrafi i wykazuje się że od czasu do czasu coś robi ale jak czyta wpisy takich błaznów jak ty to  może nie reagować bo w Polsce posiadacze żółtych papierów jak ty  są bardziej tolerowani i chronieni  niż ci normalni 

@yacenty @sumek666 @Bartek933 @danielhaker pała zmiękła czy co? Dostawałem bany za większe pierdoły a teraz nie robicie nic? 
frajerstwem lecie na kilometr

• Like 5
  • Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Z72 napisał:

Panowie uspokójcie się trochę.

Stres ludzi dopadł. Żniwa się zbijają, rok niepewny. Przymknąć oko trochę, odpuścić, nie obrażać się i tyle. Nikt nie może być niczego pewien. Nawet ta kukurydza może zawieść w przyszłym sezonie. Więc ludzie nerwowi się robią. 

Opublikowano
32 minuty temu, przemek28_28 napisał:

@yacenty @sumek666 @Bartek933 @danielhaker  za większe pierdoły dawaliście bana na kilka tygodni a teraz co? Odwagi brakuje? Szczególnie dla sumka i Bartka?

Ja chciałem na moda ,to mnie nie chcą 🤨🤔😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v