Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, jasiuhonda napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/opryskiwacz-krukowiak-goliat-CID757-IDOODsi.html Panowie warte to takich pieniędzy czy lepiej coś zachodniego

Nie można otworzyć ogłoszenia.W polskich ulepach najgorszym problemem jest wykonanie z gównolitu. Co oglądałem polskie to w każdym powyginane, połamane, pordzewiałe lance i rama. W zachodnich też cudów nie ma niestety ale jednak materiał jest inny.

Opublikowano
5 godzin temu, Ursus932bis napisał:

Przez przypadek usunołem 😛

@daron64 a ile kosztuje taki nowy ?

Ja kupowałem we wrześniu to promar 600l z plandeką dałem 4200zł. Po pierwszych siewach jestem mile zaskoczony, wapno idzie bez problemu wapniak koszelowski, nawozy równo wysiewa.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, danielhaker napisał:

Mam na 230V. Działa, masuje dość mocno, ale nie spodziewaj się cudów. Jak lekarz nie pomaga to i tym się nie wyleczysz 🙄 @fergi99 ma rację

To to ja wiem że nie wyleczy. Tylko czy jakiś komfort na tym odczuwalny jest.

Opublikowano
12 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Nie słyszał ktoś o jakimś tanim gleboszu 1 lub 2 łapy? Może być bez wału, samoróbka byle w dobrym stanie 

Kiedyś kupowałem koło Wrześni w firmie spawmet czy coś takiego. Gozdowo lub gorazdowo. Gość spawa bramy, płoty ale to też ma na zdjęciach w necie

Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

Może nie drugi koniec, ale rzadko się trafia żeby blisko coś było. Choć w sumie ciągnik/pług/rozsiewacz wapna/poprzedni samochód - wszystko kupiłem w okolicach Lubawy, czyli pewnie koło 100km od domu, więc bez tragedii ogólnie.

To koło mnie pewnie od Napiórkowskiego

Opublikowano
6465 napisał:

3 godziny temu, danielhaker napisał:

Mam na 230V. Działa, masuje dość mocno, ale nie spodziewaj się cudów. Jak lekarz nie pomaga to i tym się nie wyleczysz 🙄 @fergi99 ma rację

To to ja wiem że nie wyleczy. Tylko czy jakiś komfort na tym odczuwalny jest.

podloz sobie mala poduszke lub taki maly walek pod odcinek lendzwiowy

Opublikowano
1 godzinę temu, 6MaaJsTeR9 napisał:

To koło mnie pewnie od Napiórkowskiego

A nie wiem, musiałbym umowy poprzeglądac. No i wiesz - dla mnie "okolice Lubawy" to dość szerokie pojęcie :) Plug od chłopaka, który z bratem remontował/robił od podstaw przyczepy, auto od osoby prywatnej, rozsiewacz od gospodarza jakiegoś, patrząc po sprzęcie o obejciu nie jakiś mały, a ciągnik to facet mówił, że ma koło 150ha i świnie/kury

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Te świeżak nie bądź uszczypliwy.

Nowi użytkownicy to w ogóle jakaś moderację powinni mieć z początku :)

MIalem dziś wycieczkę - Lidzbark - Kętrzyn - Olsztyn. No i wziąłem pozbierałem stare kable w izolacji - miedziane i aluminiowe. Gdzie nie dzwonilem, to aluminiowych w ogóle nie biorą chyba, że jakieś bardzo grube żyły. W ogóle w izolacji praktycznie nigdzie nie chcą. Opierdolilem miedziane (po 10zl/kg), a aluminiowe zostawiłem im. Próbowałem raz wypalać, ale idź pan w ch*j w taka robota, dymu tyle, że pier**le. Żeby to samemu okorowac, żeby odzyskać te 10 czy 20kg aluminium, to też więcej roboty jak to warte. Może się trochę wyujalem, ale parę m² porządku zrobione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v