Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Nie to nie chce takiego. A ile musi mieć z 1,5m wysuwu starczy?

@szymon09875, @bratrolnika a taki? Ponoć od Tatry

image.jpeg

A to czasem nie Sławek ten siłownik sprzedaje?  "WYSUW" 😁

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

no i co  ? znam sknerę co szukając 2 metrowego profila objeżdżą 3 miasta po złomach aby tylko za nowy nie przepłacić 

traktor w piątej wsi naprawiał , nikt mu nie chciał się dotknąć bo sam se promocje robił przy rozliczeniu 

wszystkiego nie ogarniesz, czasem lepiej przepłacić parę zł i mieć głowę spokojną 

Ty do mnie czy koło mnie? Co ma piernik do wiatraka?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

Sprawdź petro canada. 2-3 zł netto tańszy na litrze od hygardu a to identyczny olej.

Shell spirax s4 txm wychodzi mnie niecałe 16zl brutto, wiec cena okej. Dodatkowym plusem jest to ze w razie co kiedyś dostanę go wszędzie na dolewkę. 
Bardziej mi chodzi o to czy brać s4 czy lepiej trochę dołożyć do spiraxa s6 txme (ok. 19.6zl brutto)?

Edytowane przez KaMel
Opublikowano
hodowcamlody napisał:

Da radę z 4t Zetor/ursus zrobić więcej niż te 100km?

napewno da ale jakim kosztem

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ciagnik-case-5130-CID757-IDMXEcc.html nic nie upuszcza tyle że po dwóch miesiącach ta cena aż taka okropna juz teraz nie jest 12 wart tur ciagnik trochę stargowac i fajny pewny ciagnik

Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

Aż niemożliwe. Próbowałem kupić 50szt i mail z allegro że sprzedający ograniczył ilość dla jednorazowego zakupu

Ale już wykupili ze tylko 2 sztuki jak wstawiałem zostało.

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Co wam powiem to wam powiem. Ale dziadostwo się robi na tym AF. Dobrze że coraz rzadziej tu zaglądam. Kiedyś jakoś ta atmosfera tu była bardziej przyjazna.

Dlatego opuscilem temat pogoda. 

3 godziny temu, szymon09875 napisał:

Powiedziałbym że tanio 

Ciekawe co z nim nie tak. Swoją drogą nawet jak do podłubania to jak ktoś czasowy to może i warto. 

Opublikowano
10 minut temu, danielursus3p napisał:

za moich czasów sympatyczniej tam było...

Opublikowano

Nom, trzeba i ten temat opuścić, albo wziąć se z miesiąc wolnego. 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, danielursus3p napisał:

Właśnie, ostatnio mało tu Ciebie🤔  A szczerze to i mnie  co raz mniej się  chce tu zaglądać. Aby do wiosny j więcej zajęć  na podwórku bedzie👍

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Kółka wzajemnej adoracji są, nie daj panie coś nie po myśli napisz..

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy napisał:

za moich czasów sympatyczniej tam było...

Ja w w sumie od 2017r zacząłem więcej pisać  na AF, a za  Waszych czasów to kiedy?🤔 Jacus od zawsze takiego kozaka strugał?

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Jacus od zawsze takiego kozaka strugał?

sam nie wiem kiedy ja zacząłem. Jacusia coś nie widać. ja tam lubię poczytać jego twórczość.

a wiesz co? kiedyś przypadkiem natknąłem sie na jego wpisy. o matko dusza nie człowiek. jak delikatnie pisał i z góry przepraszał za słabe poruszanie się w internecie. no słowo!

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Kółka wzajemnej adoracji są, nie daj panie coś nie po myśli napisz..

nutę zawiści wyczuwam.

Opublikowano

Czasami wchodzę poczytać w temat koronowirus. I pochwaliłem jakiś wpis @GRZES1545 na inny temat niż szczepionki i zaraz jakiś się mądry odezwał że nie czytam co pisał wcześniej. Kurde ja wiem że Grześ ma inne zdanie niż ją na jakieś tam tematy on wie jakie ja mam. I nie znaczy że ja nie mogę go pochwalić i vice versa. A msciwusom już nie pasuje 🙆

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

nutę zawiści wyczuwam.

Ja? Do kogo? Za co? Przestań ;) Mam co robić af, to czasem lek na nudę . 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Kurde ja wiem że Grześ ma inne zdanie niż ją na jakieś tam tematy on wie jakie ja mam. I nie znaczy że ja nie mogę go pochwalić i vice versa. A msciwusom już nie pasuje 🙆

też mamy różne zdanie z Grzesiem, ale je wzajemnie szanujemy. zwykłej kultury słowa coraz częściej ludziom brakuje. z fejsbuka moda tu przyszła na wyzwiska.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v