Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, przybyslawice5211 napisał:

Krukowiak to taka wyższa półka na naszym rynku.

Kiedyś to się przekładało tak że dwa wyroby rzemielśnicze już w stanie agonalnym a Krukowiak trochę wybladł.  Podobnie jak stary pilmet jeszcze jako tako trzymał formę

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

No od twojej, przecież całą Gawlkowska, Żukow, Gawłów o okoliczne wsie to handlarz na handlarzu

Jo, tylko się chciałem dowiedziec która to lewa a która prawa🤭😂

Sami kiedyś zresztą kupiliśmy samochód od takiego jednego z gawlowskiej to się 💯 razy bardziej się cieszylismy jak odjechał 

Opublikowano

No od mojej ja patrzę na miasto to twoja lewa, moja prawa 

Ja jak jeszcze ich wszystkich znałem i szukałem samochodu, dzwonię mówię co potrzebne, każdy miał coś co pasowałoby, ale jak mówiłem że to jest dla mnie, a nie dla kolegi czy znajomego, to się nagle okazywało że jednak nie, to nie dla mnie jest

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Że od mojej strony?🤔🤪

Pamiętasz może nazwisko albo jakiś adres? 

Nie pamiętam już. Taki na obrzeżach miasta w bocznej ulicy. Chata odjebana, monitoring, niby nie handluje autami a na podwórku kilku samochodów. Gość typowy cwaniaczek, napakowany, łysol obwieszony złotem. Raczej niezbyt miła atmosfera do handlu. Powiedziałem że pomyśle i w długo ;)

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Nie pamiętam już. Taki na obrzeżach miasta w bocznej ulicy. Chata odjebana, monitoring, niby nie handluje autami a na podwórku kilku samochodów. Gość typowy cwaniaczek, napakowany, łysol obwieszony złotem. Raczej niezbyt miła atmosfera do handlu. Powiedziałem że pomyśle i w długo ;)

Samochody takie lepsze i zamiast tablic nazwa firmy? 

Opublikowano

Nie pamiętam za bardzo ale nie polecam :) Szkoda tylko czasu i paliwa na takich ale jak nie pojedziesz nie zobaczysz to nie kupisz. Najgorsze jest tylko to że przez telefon to stan idealny itp itd a jak zajedziesz to kupa gruzu.Też  nie nabrykasz bo jeszcze w łeb dostaniesz.

PS

Auta faktycznie z górnej półki.

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Nie pamiętam za bardzo ale nie polecam :) Szkoda tylko czasu i paliwa na takich ale jak nie pojedziesz nie zobaczysz to nie kupisz. Najgorsze jest tylko to że przez telefon to stan idealny itp itd a jak zajedziesz to kupa gruzu.Też  nie nabrykasz bo jeszcze w łeb dostaniesz.

PS

Auta faktycznie z górnej półki.

To kojarzę 

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

to wsiądź w wehikuł czasu i leć w 2012 rok

ja pier..le chyba z miedzi ta przyczepa , cena netto i to używana 

https://www.otomoto.pl/oferta/perard-przyczepa-przeladowcza-perard-x-flow-15m3-ID6EmDi2.html?

jak by nie patrzeć najwyższa półka, tak samo jak hawe itd. ja bał bym się z tym jeździć, wysokie to i nie za szerokie, jeszcze krótkie, jak by się z wieżą jeździło, na przechyłach alleluja i do przodu 

14 minut temu, izydor6280 napisał:

ta 16 trochę zalatuje tym z TA co od FINN'a kupili 
Może być zdjęciem przedstawiającym trawa

a to nie jest ten z top agrar ? 

Opublikowano

Panowie chce rozebrać kompresor od beczkowozu. Coś go blokuje czasem i to tak że potrafi ukręcić wałek czy ściąć bezpiecznik na wałku. Zdałem przód i siedzi mi tam mały tryb który jest dokręcony nakrętką. Nakrętka odkręcona i tryb siedzi jak przyspawany. Jest na klinie małym. Jakieś patenty na jego zbicie? Mam chęć go potrzaskac na drobno. Ściągacz też żaden nie daje rady. Grzać palnikiem czy jeszcze coś. Tu zdjęcie tego ustrojstwa

IMG_20220125_183916.jpg

Opublikowano
39 minut temu, izydor6280 napisał:

ta 16 trochę zalatuje tym z TA co od FINN'a kupili 
Może być zdjęciem przedstawiającym trawa

Tą z top agraru wygrał gość spod bychawy i ta też z bychawy, tylko w ogłoszeniach znanego handlarza cielakami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v