Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, lemik napisał:

Nic, bo nigdy tu o radę nie pytam. Wszystko co mnie interesuje sam se guglam, a jak czegoś nie rozumiem idę na elektrodę. Tu nawet jak od święta ktoś komuś mądrze doradzi, to 10 innych tak zamąci, że nic nie wiadomo

Od tego jest forum 😂 choć ostatnio to bardziej ten bałagan przypomina jakąś kolejkę do gopsu

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

No nakaz płatniczy, nie papirek z gminy.

no dobra. nakaz płatniczy.... czyli taki papirek z gminy

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

no jak ja teraz rozumię to należy sie Tobie do 3000. możesz kobicie włączyć telewizora. ale cza wniosek do dystrybutora. i papirek z gminy o podatku.

pamiętaj, że podpowiadam, a dopiero sam czytam.

Toź i ja się dziś dowiedział, trzeba zadzwonic zapytac bo takie gdybanie to nic nie wyjaśnia.

Jutro zadziałam

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Toź i ja się dziś dowiedział, trzeba zadzwonic zapytac bo takie gdybanie to nic nie wyjaśnia.

Jutro zadziałam

Wydrukuj sobie oświadczenie do danego operatora i będziesz wiedział co chcą, a nie wydzwaniać, ogłuchniesz wnet od tego wydzwaniania.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

I w lesie włoży wtyczkę w dziuple, a do budki dla ptaków pójdzie sprawdzić ile prądu nabiło.

Budki on łysawy nie złapie wiatru we włosy nie będzie prądu .

Opublikowano

w power banka... :ph34r:

2 minuty temu, Desperado napisał:

Sam sobie przeczysz, jak załączy agregat to gdzie mu nabije prądu?

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Sam sobie przeczysz, jak załączy agregat to gdzie mu nabije prądu?

W Pile czy czajnik, zależy co podłączy. Ty pisałeś o lesie to napisałem że ma agregat. Chyba że mieszka w lesie to go tylko długość posiadanych przedłużaczy ogranicza 

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

no jak ja teraz rozumię to należy sie Tobie do 3000. możesz kobicie włączyć telewizora. ale cza wniosek do dystrybutora. i papirek z gminy o podatku.

Jutro zadziałam

https://electromag.pl/MAKITA-DUC355Z-Akumulatorowa-pila-lancuchowa?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=6373890335&gclid=Cj0KCQiAsdKbBhDHARIsANJ6-jfugQmW7e6dwW4jONCGEYUTbqEdMtxkYPaumyu8_QvmisW0FrzGA5gaAvezEALw_wcB dobra będzie 🤔

https://allegro.pl/oferta/pilarka-pila-akumulatorowa-stiga-cs-700e-12423659488 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

No dzisiaj dokończyłem orać pod kukurydze 😛 resztę zostawiam na wiosnę, jeszcze pod koniec listopada trzeba berbeluche wywieść bo chyba będzie można 🤔🤔

Jak odmarznie to można, a jak nie to po 16stej jak się ściemni 😉  mi jutro dowieźć 10rozrzutnikow i zaorać trawę. Mam jeszcze 6ha kartofliska, ale zaryzykuję zostawię niech kartofle zmarzną, po niedzieli ma niby puścić

Opublikowano
51 minut temu, lemik napisał:

Nic, bo nigdy tu o radę nie pytam. Wszystko co mnie interesuje sam se guglam, a jak czegoś nie rozumiem idę na elektrodę. Tu nawet jak od święta ktoś komuś mądrze doradzi, to 10 innych tak zamąci, że nic nie wiadomo

43 minuty temu, gregor1284 napisał:

Od tego jest forum 😂 choć ostatnio to bardziej ten bałagan przypomina jakąś kolejkę do gopsu

To ja nie wiem po co tu siedzieć skoro tak wam źle... No ale zawsze trochę lepiej się można poczuć :D

Opublikowano
52 minuty temu, Pafnucy napisał:

Na Kartę Dużej Rodziny tez są zniżki nikt nie ma z was tego?

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Na Kartę Dużej Rodziny tez są zniżki nikt nie ma z was tego?

ja nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v