Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Gadałem ze znajomym, rzucił dzierżawy. Ziemia o kompleksie zytnio sosnowym. Pani właścicielka zażyczyła sobie 2 tysiące plus dopłaty 🤣 bo przecież owies po 1800 zł to niecałe 2 tony sprzeda i mu się zwróci 🤣

taaa i niecałe dwie tony ukosi 🤪

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

A mówiłem Ci Dziadu jeden w ubiegłym bierz ode mnie to nie bo to bo tamto albo sramto bo teraz cena znacznie wyższa. 

Mliko drogie. To @Dziad932 ma z czego dołożyć. A z drugiej strony to nic nie da🤣

Ładny dzień się zapowiada. Jechać na cmentarz pozapalać świeczki dopóki ludzi mało.

Witajcie 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Jakieś dobre siedzenie w miarę trwałe do c330 ktoś poleci coś?

orginalny grammer z wózka widłowego - czasem można kupić w normalnych pieniądzach, jakości i trwałości tych foteli nic nie przebije, o komforcie już nie wspomnę

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

orginalny grammer z wózka widłowego - czasem można kupić w normalnych pieniądzach, jakości i trwałości tych foteli nic nie przebije, o komforcie już nie wspomnę

Poszukam

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

No niby tak. Trochę ma opuścić ale ostateczna decyzja ile ma zapaść po świętach. Powiedział że zobaczy ile urwie z tego nowego to na tym opuści.

Jak zdróweczko bo coś niewyraźnie pisałeś 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

Jak zdróweczko bo coś niewyraźnie pisałeś 

A luksio, będę zbierał się do kościoła na 12, bo rodzinka z Kutna ma przyjechać po południu grób rodzinny odwiedzić to i do nas zajadą.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Za "dziękuję" dalej jeździłem oglądać sprzęty, także nie jest tak daleko żebym nie dojechał. Tyle ze na prasach za bardzo się nie znam, także nie wiem czy będę na tyle dobrym ogladaczem. Ale jak trzeba to podjadę 

O w sumie dobrze że się ukazałeś.... 

Pytanko-opona 10.0/75 12 znajdę używkę czy lepiej kupić nową? Ze względu na wiek, pękła mi w samozbierajce

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

Na priv  podeślij num bo za 2 godziny będę niedaleko to mogę zerknąć 

@Łolek Marek a moje jeżdżenie czerwonym Fyndem? Jak wrocisz? To nie będę tak szybko pedałował 🤭😁

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
20 minut temu, Baks00 napisał:

O w sumie dobrze że się ukazałeś.... 

Pytanko-opona 10.0/75 12 znajdę używkę czy lepiej kupić nową? Ze względu na wiek, pękła mi w samozbierajce

Nie martw się, już znikam 

W tym rozmiarze się nie orientuję, musisz olx przepatrzeć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v