Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, 6465 napisał:

To auto z linku mogło by mieć jeszcze HDS z przodu to było by już elegancko.

Dobrze ci radzę zastanów się nad tym ;)

Opublikowano
16 minut temu, danielursus3p napisał:

Ja bym się nad tym mocno zastanowił. Dzieci masz małe, czasem trzeba być w domu, czy żniwa czy coś innego, sam sobie szefujesz i ustalasz kiedy pracujesz.

Z tym że dzieci małe  to jest problem.  Jak mały miał zapalenie płuc żona musiała z nim iść do szpitala to nie było z kim córci  zostawić.  Dobrze że mam super siostry na które mogę zawsze liczyć.  To małą  podrzucilem na kilka dni. 

Opublikowano

Nie jeden kupił już sprzęt co w krzakach potem stał. Konkurencja duża,ciężko się przebić.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Nie jeden kupił już sprzęt co w krzakach potem stał. Konkurencja duża,ciężko się przebić.

A ty w sprawach potomka  to dzialasz coś? 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

A ty w sprawach potomka  to dzialasz coś? 

Coś tam się działa,ale na spokojnie ;)

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ech kurła, te dożynki to nic nie warte. Ludzi mało, gospodarzy tyle co nic, piwo drogie, jednym słowem gdyby nie stoisko koła to nie warto iść.

A gdzie te dożynki?

Opublikowano
23 minuty temu, TheraRolnik napisał:

O to to 

Na gospodarstwie popełnisz błąd to najwyżej jakaś sztuka zachoruje 

A na ulicy jak popełnisz błąd to skutki mogą być tragiczne 

Na gospodarstwie jak popełnisz błąd to bulisz z własnej kieszeni

a  jak w pracy to chowasz głowę w piasek😂

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Krzak napisał:

Żeby coś robić trzeba mieć jaja. Bierze chyba każdy pod uwagę jakieś ryzyko niewypału. Normalna rzecz. 

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

I mi nie powiedziałeś? Gdzie to? Akurat dziś jestem słomiany wdowiec to mogłem dzieciaki zabrać gdzieś. Ale teraz to już za późno. 

to jak mnie słuchasz. 

tydzień temu mówiłem że pempuchowo. 

Opublikowano
28 minut temu, 6465 napisał:

Marek to tylko takie pierdzielenie głupot. Mi brak odwagi na taką inwestycję.

Tomek  nie  dziwię  się  ją w 2006 miałem  dylemat dobrałem kredytu i kupiłem  nowy  traktor  a mogłem  wziąć drugie  tyle albo  trzy razy  i postawić  kurnik  ale mówię  jak nie wypali  to dzieci  małe  i pod most  teraz byłbym  mądrzejszy 

• Like 1
Opublikowano
hubertb napisał:

@Bananek Jadę jutro obejrzeć Unie irbis m. Są jakieś szczególne elementy na które zwrócić uwagę? 

Ibis nie irbis. Patrz żeby wszystkie regulacje były sprawne.

HF86 napisał:

tydzień temu mówiłem że pempuchowo.

Wińcukowo u nas mówią. Ja dumał, że to już było.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Kac nie może  wyprzedzić klina  i to jest recepta na dobre  samopoczucie 🤷‍♂️

O to racja, szkoda że rzadko mogę tak robić 🤣 na szczęście kac mnie mocno nie męczy 

Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

To dłużej trwa niż zwykle dożynki czy to zupełnie jakieś inne regionalne święto? 

do 22 

początek ciężki ale o dziwo zieliniaka nie było, ale wysłał asystentkę by list przeczytała 🤦‍♂️

Opublikowano
danielursus3p napisał:

30 minut temu, slawek74 napisał:

bo dobrych trunków nie pijesz 🤭

Nie w tym problem. wujo 15h po spożyciu bimbru z róży 4.15 dmuchnął🤣

dobry trunek 👍😁

Krzak napisał:

3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Masz kawałek gospodarki, przylukaj gdzieś robotki U handlarza i kup se swoją lawete. Kasa nie gorsza a jedziesz Kiedy ci pasuje 

Teraz każdy handlarz ma swój transport pewnie. A nie chce mi się w to bawić,ja jestem człowiekiem stworzonym do pracy na etacie,gospodarka to hobby takie.

gucio prawda wolą zlecać nawet dilerzy maszyn nie zawsze mają lawety

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

do 22 

początek ciężki ale o dziwo zieliniaka nie było, ale wysłał asystentkę by list przeczytała 🤦‍♂️

A skąd ten zieliniak? Pytam bo się zastanawiam czy mówisz o tym z moich stron

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v