Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, superfarmer02 napisał:

Słyszeli, wódka ma być tylko dla szczepionych 🙆🤭

A te hulajnogi wygrał ktoś w końcu ?

3 godziny temu, 6465 napisał:

@bratrolnika pokaz małżonce. U mnie na wsi też ma być remont. https://lowicz24.eu/artykul/nasz-nowy-dom-w-boczkach/1264216

Ciekawe dlaczego po zakończeniu każdego remontu, pojawia się cała wieś pod takim domem z kwiatami 🤔 ?

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Ale te rolniki to nie dobre ... Krowy zacielają w brew jej woli, nie pozwalają im wybierać czym chcą być 🙈🙈

To jest nic. Czytałem, że dziewczyna po urodzeniu dziecka nie określiła jego płci. Dziecko jak dorośnie samo wybierze kim chce być. 😲

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Parafrazując to co powiedziała Jagna w "Chłopach"- "cudzych dziecków kolebał nie będę".

Taki przyszywany najduch jeszcze by cię okładał na stare lata

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

A te hulajnogi wygrał ktoś w końcu ?

Ciekawe dlaczego po zakończeniu każdego remontu, pojawia się cała wieś pod takim domem z kwiatami 🤔 ?

To jest nic. Czytałem, że dziewczyna po urodzeniu dziecka nie określiła jego płci. Dziecko jak dorośnie samo wybierze kim chce być. 😲

Jak tolerować osobę trans płciową skoro ona sama się nie toleruje? 

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy napisał:

u mnie jeszcze wiatru nie ma. lekko na minusie. ciekawe czy jutro tak fiuuuukać będzie jak zapowiadają.

Lepiej żeby nie bo znów ludziom bałaganu narobi 

Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Można zgłosić kupno i wtedy chyba 180 dni na przerejestrowanie 

Na zgłoszenie nabycia jest 30 dni, na przerejestrowanie nie ma żadnego wymaganego terminu. Zakupiłem samochód w grudniu 2020 zgłosiłem nabycie a przerejestruję dopiero w lutym jak nie trzeba będzie zmieniać tablic

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

"cudzych dziecków kolebał nie będę".

A jeśli to nie zbyt osobiste. Cięgle piszesz, ze swoich mieć nie możesz. To potwierdzone jakoś czy tylko takie gadanie? 

Opublikowano
4 minuty temu, mf362 napisał:

Mnie depresja łapie bo miałem jakiś traktor kupować i lipa . Ciągle kasa się rozlazi jak coś się godne trafi... Szybko znika

Jak dłużej szukasz to więcej odłożysz 

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał:

Na zgłoszenie nabycia jest 30 dni, na przerejestrowanie nie ma żadnego wymaganego terminu. Zakupiłem samochód w grudniu 2020 zgłosiłem nabycie a przerejestruję dopiero w lutym jak nie trzeba będzie zmieniać tablic

Oj mylisz się 

A co do zgłoszenia, jak samochód na fakturę to zgłaszać nie musisz do urzędu 😉

Screenshot_20220116-181041.png

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Oj mylisz się 

A co do zgłoszenia, jak samochód na fakturę to zgłaszać nie musisz do urzędu 😉

Screenshot_20220116-181041.png

No to Ty się kolego mylisz, jak kupujesz na fakturę do do US nie musisz zgłaszać do WK masz 30 dni, na umowę do US 14 dni

Opublikowano
10 minut temu, mf362 napisał:

Mnie depresja łapie bo miałem jakiś traktor kupować i lipa . Ciągle kasa się rozlazi jak coś się godne trafi... Szybko znika

To do banku po kasę i ciągnik od razu kupisz 😛

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał:

No to Ty się kolego mylisz, jak kupujesz na fakturę do do US nie musisz zgłaszać do WK masz 30 dni, na umowę do US 14 dni

Każdy, kto w ciągu 30 dni nie zawiadomi starosty (podległego mu wydziału komunikacji) o sprzedaży lub kupnie pojazdu zarejestrowanego w Polsce, zapłaci karę w wysokości od 200 do nawet 1000 złotych

zgłoszenie, a nie rejestracja

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

@stempos1980 Adam tam jak jechałem dk48 to wzdłuż twojej wioski? Kurde tam hektary wszystko pod tunelami.

A to ty do Adama nie zajechał???

5 minut temu, superfarmer02 napisał:

@6465 jak chcesz to ci moge numerek do wk zająć 🙋🏻‍♂️

No i se przejebales, bo Tomek podlega pod Łowicz, a nie Sochaczew

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał:

No i z czym się mylę ? Jak jest na fakturę to wiem bo niedawno samochód kupowałem na fakturę 

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Każdy, kto w ciągu 30 dni nie zawiadomi starosty (podległego mu wydziału komunikacji) o sprzedaży lub kupnie pojazdu zarejestrowanego w Polsce, zapłaci karę w wysokości od 200 do nawet 1000 złotych

zgłoszenie, a nie rejestracja

Toć pisałem o zgłoszeniu, nie o rejestracji, Dawid pisał o rejestracji

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak tolerować osobę trans płciową skoro ona sama się nie toleruje? 

To raczej taka moda ostatnio nastała, tylko ciekawe w co takie dziecko, będzie taka osoba ubierać i jak nazywać do 18 roku życia. Ejty 🤔 ? Takim zachowaniem rodzice zwichrują psychikę tego dziecka.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A to ty do Adama nie zajechał???

No i se przejebales, bo Tomek podlega pod Łowicz, a nie Sochaczew

Adam zajechał do pomocy przy załadunku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v