Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bananek napisał:

To może ja. Za naprawę zęba zapłaciłem 260 zł.

A, i co ważne, dalej czuję ból przy nabieraniu zimnego powietrza.

cement wiąże  kilkanascie dni, a potem można dopiero zdjąć rusztowania :D

to nabieraj ciepłe

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

eeee, światłoutwardzalna. Od razu żreć można. :D

lekarz nie kazał Ci jeść drugą stroną 😂

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

Sołtysem ale z radnymi na szczeblu gminy i powiatu mam do czynienia o wójtach czy starostach nie wspomnę 

To dzieci masz dorosłe że na wnuczki czekasz? 

Ja nie, Rysiek też jeszcze nie, ale skoro ma kilka kos spalinowych, kilka pilarek, to dla kogo? Chyba dla wnuków takie zapasy.

A po sąsiedzku wczoraj zajechał robaka mobilny i trochę ponad godzinę tą kupkę przemielił.

I to jest robota, a nie z piłą gałęzie rezać

20220104_115130.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

lekarz nie kazał Ci jeść drugą stroną 😂

idź. A jak gryźć? Nie bez kozery powstało powiedzenie, że coś potrzebne jak zęby w d*pie. :D

1 minutę temu, Agrest napisał:

wczoraj zajechał robaka mobilny i trochę ponad godzinę tą kupkę przemielił.

I to jest robota, a nie z piłą gałęzie rezać

20220104_115130.jpg

Sławek, obawiam się, że ten rębak nic tu nie zdziałał. :/

Opublikowano

Rozumiem że chodzi o to że śliwy nadal na zdjęciu widać?🤦‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

eeee, światłoutwardzalna. Od razu żreć można. :D

No i wszystko jasne musisz z otwartą japa chodzić to się utwardzi i będzie ok, dwieście za poradę 

Opublikowano

tam to już chiba tylko we wspomnieniach. Tak samo jak i kalinka 😪😔

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

tak szczerze mówiąc, to ni ciorta takiego zakupu nie rozumiem.

Ja tam też na zapas kupuję. Kupiłem na przykład już dawno nowy komplet kamieni do śrutownika na zapas to już na całe moje życie starczy.

+1, zimny wiatr z zachodu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Krawężnik tylko czeka. Znalazłeś coś? Bo ja nie.

dziś ktoś juz krawężnik prostował, tylko szkła leżały

nie miałem za bardzo czasu szukać

a może ktoś z forum będzie jechał przez moje okolice do Bananka??? paczka jest do zabrania

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ja również. Pisze że trzeba żyć chwilą, nie ma co zapasów robić,  za wczasy się martwić,  ale takich mechanicznych pierdół dla wnuków już nakupił 

Akurat słów pisanych przez Ryśka nie odbieraj tak jak on pisze. Raczej odwrotność tych słów bierz pod uwagę 🙊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v